Hodnocení firmy Autoservis AZM

*
*
*
*
*
8 hodnocení
Ivan Jašek
13.8.2019
*
*
*
*
*

Nemyslím, že je běžné, aby nacenění opravy trvalo 2 měsíce. Ani přes dvojí urgenci jsem neobdržel slibovanou informaci. V případě, že se autoservisu do opravy nechce (?), je pro všechny zúčastněné nejlepší, když se to komunikuje na rovinu. Bolestínské argumenty typu "všichni mají dovolenou, jsem tu teď na to sám, ale nějak vám to po večerech připravím" neakceptuji. Autoservis AZM tímto přístupem přišel o zakázku v hodnotě cca 20 000 Kč. Chápu, že je nejspíše živí jiné pecky, v tom případě doporučuji říct ze startu, jak se věci mají.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2.8.2018
*
*
*
*
*

Velmi spolehlivý a kvalitní servis!! Byla jsem s opravou mého auta velmi spokojená!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Vašek
4.12.2016
*
*
*
*
*

To, co jsem si na autě (oktava 2.0TDi) objednal k opravě, to mi opravili. Stálo to tolik, kolik řekli na začátku. Termín dodrželi dle dohody. Komunikace v pohodě. Takto si predstavuji normální autoservis. Vašek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
P.Burian69
1.8.2016
*
*
*
*
*

Dal jsem sem auto na vyvareni zadnich blatniku, po kunzultaci s prijimacim technikem mi bylo receno ze bude lepsi blatniky vyriznout a dat nove. OK, rikam pujdeme do toho. Po chvilce brouzdani po internetu mi rika ze nahradni nemuze nikde najit. Nakonec neco nasel (nic mi neukazal ze nasel) ale rika ze je nasel. Rekl jsem mu at mi to potom da jenom do plnice a ze si to necham nalakovat jinde (nakonec jsem to nechal lakovat v sousedni lakovne, ale to je pribeh zase o necem jinem). za vymenu zadnich blatniku si vzali neco okolo 10000,-. S tim ze mi nedrzi podbeh v blatniku, protoze je tam tuna kitu. Az jsem dal auto lakovat tak mi lakyrnik rikal ze to musel cele prekitovat, protoze na blatniku chybi hrana a ze tam jsou ty blatniky vyvareny a urcite nejsou meneny. Tak jsem to sel resit s tim panem ktery to delal, ale ten pry nebyl ten den v praci. dalsi den kdy jsem tam jel tak pan odprisahnul ze se tam urcite prahy menily a ze se nemusim bat. I pan z lakovny s nimi zacal souhlasit. Ve vysledku nevim co za tim vsim nakonec bylo, ale urcite mi to na verohodnosti tohoto servisu a nakonec i lakovny sousedici vedle nepridalo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
huginn
27.5.2016
*
*
*
*
*

Velmi špatná komunikace se zákazníkem, napíšete email, neodpoví, po týdnu zavoláte zda se můžou k emailu vyjádřit, slíbí , že vše bude napraveno ihned telefonicky a opět nic. Heslovitost na jejich webových stránkách, je zavádějící: Neutrácejte zbytečně peníze jako ve značkovém autoservisu a vyzkoušejte kvalitnější služby za polovinu peněz a bez ztráty Vaší záruky! Slova a fráze. Nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Honza
2.3.2016
*
*
*
*
*

S opravou i jednáním spokojenost, cenu za opravu mi upřesnili po najetí na dílnu telefonicky. Musím upřímně říci, že jsem byl po celou dobu informován jak o ceně, tak i termínu dokončení. Na auto jsem sice čekal o den déle, než jsem při objednání počítal, ale auto opraveno dle požadavků. Vše funguje takjak má. Navíc pro předání na mne počkali hodinu po pracovní době. Za mne doporučuji ostatním. Honza

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
dynodyno
20.7.2015
*
*
*
*
*

Bohužel správňácká výmalba nestačí. Co je Vám, jako zákazníkovi, poprvé kladeno na srdce, je rozdíl mezi jimi a druhými servisy. My Vám řekneme cenu předem, aby jste nebyli nemyle překvapeni. Druhé budou pomlouvat a sami to nedělají! Pokud už si sem auto dáte, velice dobře si vše projděte. Může Vám chybět šroub, můžete najít poškozenou karoserii vozu, můžete najít poničené díly motoru. Ale na to musíte příjít sami. Férové jednání opět chybí. A když se ozvete, svedou to na stáří vozu.... Ten šroub přece jen dodají, nebojte. Dovolat se a zjistit průběh opravy vozu- nadlidský výkon. Vemte si na to dovolenou. Závada se po 14 dnech opět projevila. Nejdříve to na Vás zkouší a tvrdí, že je vše ok... Pak teda přece jen se najde něco- ví Bůh co?! Velice litujeme, že jsme si sem vůz dali opravit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Karel Vrána
12.4.2014
*
*
*
*
*

Slušnej přístup při jednání a moc se mi líbí "komeťácká" výmalba na dílně ;-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
  • Vídeňská 51/122
  • Brno - Přízřenice
  • 619 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • So 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Jiné dny na objednávku!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo