Hodnocení firmy MUDr. Miloš Mestický

*
*
*
*
*
8 hodnocení
zapama
11.7.2019
*
*
*
*
*

Děkuji za profesionální přístup a následnou péči o mé zdraví. Pavel Štika

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
16.5.2019
*
*
*
*
*

Za mě teda už bych tam nešla ☹️ prosila jsem o to aby mi podali neco na uklidnění abych nezpanikarila,že prostě mám dávicí efekt hodně a že panikařím a nemůžu moc dýchat,a i přesto mi ji nechtěli dát,že prý to vydržím i bez toho a já věděla,že to nevydržím a taky že ne..byla jsem na gastroskopii poprvé,takže strach byl na místě!!A když mi pan doktor strčil tu hadici do krku,tak jsem se začala dávit a panikařit a vytáhla jsem si ji z krku,a pan doktor se sebral a šel pryč, místo toho aby mi dal šanci a zkusil to znovu!!Takže za mě teda určitě nikdy víc!! Nemůže mi odmítnout analogosedaci když jsem je jasně o to požádala,že vím jak na tom jsem a oni i přesto mi nevyhověli a dá se říct že mě skoro vyhodili 👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
28.2.2019
*
*
*
*
*

Je to clovek na spravnem miste ,neni to misto kam by clovek chodil rad ale s pristupem jaky ma Pan Doktor se da vse zvladnout Diky za to ze jste Dekuji Horvathova Lidia

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marta
19.11.2018
*
*
*
*
*

Neuvěřitelně laskavý a vstřícný přístup k pacientovi,šetrný postup při vyšetření a trpělivost při vysvětlování všech případných dotazů.Děkuji mnohokrát. Marta Pecková Gösslová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
svetlus38
2.2.2018
*
*
*
*
*

Dnes jsem byla u pana doktora , perfektní přístup k pacientovi perfektní přístup sestřičky, měla jsem velký strach s kolonoskopie, ale jak mile začne pan doktor vyšetřovat strach odejde, sestřička a pan doktor jsou velice milý lidé,a oba dva mají moc krásný přístup k pacientovi, já osobně vřele doporučuji pana doktora.Sedláková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
durinova-iva
24.3.2017
*
*
*
*
*

Dnes 24.03.2017 jsem byla na kolonoskopii a musím říci, že jsem měla velké obavy z vyšetření. Byla jsem velmi spokojena. Přístup lékaře a sestřičky byl profesionální. Necítila jsem žádnou bolest, jenom nepatrný tlak v podbřišku. Iva Ď.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
František Strnad
3.9.2016
*
*
*
*
*

2.9.2016 jsem podstoupil výkon kolonoskopie u pana doktora Mestického.Po dvou výkonech v nemocnici Mariánské Lázně mohu napsat,že to byla pohádka s dobrým koncem.Čekal jsem marně na bolest a nucení na větry,spojené s bolestmi břicha.Lékař a sestra byli sehraní a profesionální,milí a laskaví lidé.Z ordinace jsem vyšel s dobrou zprávou o mém zdravotním stavu a přesvědčením,že se najde ještě výborný lékař.Na příští kontrolu se těším,ač na vyšetření není nic příjemného.Děkuji.František Strnad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Julie
11.3.2016
*
*
*
*
*

Prostředí ordinace i jejího okolí je čisté a velmi příjemné. O personálu a panu doktoru Mestickém, nemluvě. Vše, co se týkalo, mimochodem velmi nepříjemného vyšetření, mi podrobně vysvětlili a ukázali, jak bude probíhat. Děkuji tímto, že svým milým a profesionálním přístupem tak způsobili, že jsem vyšetřením prošla bez jakékoliv bolesti a strachu. Odešla jsem také s názorem, že toto vyšetření, zas až tak extra nepříjemné nebo dokonce bolestivé není. Ordinaci pana doktora mohu vřele doporučit. Pacientka J.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Josefa Kajetána Tyla 790
  • Sokolov
  • 356 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:0012:00
  • Út 13:0016:30
  • St 7:0013:00
  • Čt 13:0016:30
  • 7:0014:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo