Hodnocení firmy MUDr. Jaroslav Matýs

*
*
*
*
*
10 hodnocení
Kamila
28.12.2021
*
*
*
*
*

Já jsem absolutně nespokojená. Doktor nemá soucit, pochopení a je to ... No nechci ho už nikdy nevidět a pokud máte rádi své děti prosím zvolte někoho jineho. Moji dceru "doktor" zdeptal natolik, že přestala doma jíst a bohuzel mi přestala i mluvit. Pan doktor evidentne absolutně nerozumí tomu čím si děti aktuálně procházejí během kovidu. Zavřené školy, nemoci byt s kamarády a nechodit do kroužku mou dceru zničilo a on jí řekl že je feťák zavisly na elektronice. Ale jak nema být když nemůže nic jiného dělat a učí se přes PC... Moje kamarádka navštívila doktora ve stejnou dobu jako já a její syn byl od jedné a poslední návštěvy na tom tak zle, že nebyl schopen se ani nestačit na vlastní nohy. Opravdu katastrofa!!!! NEDOPORUČUJI!!!! Je to neprofesionál co se k dětem neadekvátně. Me dceři, mě i kamaradcinemu synovy opravdu hodně ublížil tím jak nám zdeprimoval děti!!!!!!! Můžu to shrnout jen slovem NEPROFESIONAL

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Michaela
28.12.2021
*
*
*
*
*

Naprostá katastrofa k panu doktorovi jsme šli, protože nám psycholožka i dětská lékařka řekla ať vyhledáme psychiatra,že syn trpí depresemi. Aniž by se pan doktor syna 16.let na cokoli co ho trápí zeptal okamžitě ho zaškatulkoval do skupinky elektronických závisláků několikrát synovi řekl, že je feťák a parazit. Oba nás podrobil nepříjemnému výslechu . Řekl, že musíme synovi vzít mobil a na PC jen hodinu denně kvůli školy, vzít mu kapesné a izolovat od přáte po dobu třech měsíců ,že není nemocný, ale líný . Pokud bude nesouhlasit a nebude poslouchat nemáme mu dát jídlo a nebo ho máme vyhodit z domu. Absolutně milná diagnóza hrozný necitelný přístup. Pokud je feťák ten co je 4 hodiny denně na nějakém elektronickém zařízení a sleduje na něm filmy, poslouchá hudbu a o přestávce ve škole kouká na instagram tak jsou feťáci snad všichni. Z tohoto pana doktora se budeme dlouho vzpamatovávat nepomohl, ale ublížil. Hrozné lituji,že jsem byla natol8k paralizovaná a zděšená,že jsem nechala syna tohle sezení podstoupit a když donutil pan doktor synovi na čistý papír napsat,že odmítá léčbu a podepsat to tak jsem se při podpisu jako svědek tolik vyděšeně třásla a nenapsala to sama,že nesouhlasím s léčbou. Michaela

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
walachmartin
15.3.2021
*
*
*
*
*

Za panem doktorem jezdíme už 5 let. Stará se o naše dvě děti s diagnózou ADHD. Jeho přístup a jednání s dětmi je naprosto profesionální. S čistým svědomím ho můžu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Maly
11.10.2019
*
*
*
*
*

Nejlepší odborník.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vojtěch Vašek
4.10.2019
*
*
*
*
*

Mudr. Jaroslav Matýs je špička ve svém oboru. Upřímně promlouvá k mému 10.letému synovi s ADHD a těžkou agresivitou. Syn má z něj neskutečný respekt a doma šlape jako hodinky. Opravdu super lékař! Děkuji Vašková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ketrin76
3.5.2018
*
*
*
*
*

Naprostá katastrofa. Jestli toto je špička dětské psychiatrie tak pomož pánbůh. Díte skončilo v Opavě,po třetí návštěvě a kontrole řval a nutil mě podepsat odchod do pasťáku. Když jsem nesouhlasila,otevřel okénko,zařval na sestru at nás vyřadí z evidence. Nechápala jsem co se děje. Syn má ADHD,žádnnou jinou poruchu,čekala jsem teda asi něco jiného,citlivější přístup,motivování,radu jak s ním jednat co mu říkat a co ne....prostě komplexní přístup ale od první návštěvy jsem neměla dobrý pocit. Při druhé jsem se nechala ovlivnit a podepsala Opavu,po třetí už jsem nepřistoupila na podpis do pasťáku a letěli jsme. Takže nacpat práškama a zavřít do ústavu...to je celá lęčba??? Fuj...už nikdy!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Jadete
28.11.2017
*
*
*
*
*

Absolutní loajální,upřímný a férový přístup k problematice dětí,který si zaslouží vděčný pocit za vstřícnou pomoc a uznání,že "že tento způsob přístupu jednání" je nejlepší k nápravě problému s dítětem,který nás do ordinace pana doktora dohnal.Jsem velmi vděčná za možnost řešit "radikálně" problémy s dětmi právě s tímto špičkovým lékařem.J.J.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
parmovahelena
20.9.2017
*
*
*
*
*

Pan Doktor je lékař na svém místě..sestřička je příjemná mladá žena,a to že jsme si v čekárně počkali o chvilku déle je uplně pomijivé,setkat se s takovým lékařem se málo kdy poštěstí a ja jsem za tuhle zkušenost ze srdce ráda...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dulava
23.1.2017
*
*
*
*
*

Vynikající zkušený lékař s lidským přístupem, odborník na pravém místě, vynikající diagnostik, umí nakombinovat medikaci, vše srozumitelně vysvětlí, poradí s výchovou. S dětmi si umí hezky popovídat. Sestřička příjemná a ochotná. Máme 10 letého syna s PAS - Aspergerův syndrom, nerovnoměrný vývoj s poruchou pozornosti ADD - úzkostné stavy, nesoustředěnost, agresivita ve škole, špatné navazování kontaktů s vrstevníky a k tomu ještě obsedantním chováním, problémy s jídlem. Pan doktor nasadil medikaci zvlášť na úzkost, zvlášť na pozornost a zvlášť agresi. Již po pár dnech užívání došlo u syna k výrazné změně v chování k lepšímu. Zmizela agresivita, zlepšila se pozornost ve škole i doma při psaní úkolů, zmírnily se úzkosti a obsese, syn spolupracuje, umí si lépe hrát, vydrží být v klidu, lépe spí a jí. Synovi a rodině se velmi ulevilo, bez medikace to byl nekonečný začarovaný kruh. Pan Matýs je férový chlap a říká vše na rovinu. To se mnohým lidem nezamlouvá a neprávem ho označují za arogantního. Důležitá je komunikace rodič - lékař, není to jen o lécích. Důležité je pravdivě do detailu popsat chování dítěte, všímat si jeho změn v chování a následně dodržovat lékařovi pokyny ve výchově a dodržovat medikaci. Pan doktor Matýs je velmi zkušený lékař a věřte, že vždy dělá vše pro dobro dítěte a jeho rodiny. Pedopsychiatrů je nedostatek a buďme rádi, že se tak vynikající lékař a člověk jako je pan Matýs věnuje našim dětem. Pana doktora Matýse mohu jen a jen doporučit !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Kristýnka Janečková
3.8.2015
*
*
*
*
*

Stoprocentni spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Opavská 962/39
  • Ostrava - Poruba
  • 708 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:0012:00 12:3016:30
  • Út 7:0012:00 12:3015:30
  • St 7:0012:00 12:3015:30
  • Čt 7:0012:00 12:3015:30
  • 7:0012:00 12:3014:30
  • Máme právě otevřeno

  • Na objednání!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo