Hodnocení firmy MUDr. Soňa Petrová

*
*
*
*
*
8 hodnocení
K.Bárta
17.5.2016
*
*
*
*
*

Paní doktorce Petrové děkuji za její dosavadní léčbu,její přístup k pacientům,patří k nejlepším specialistům v oboru.K.B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bohunka
30.4.2016
*
*
*
*
*

Kdyby nebylo paní dr.Petrové, nevím jak by to se mnou dopadlo.Mockrát jí děkuji za její péči. Věra B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bohunka
30.4.2016
*
*
*
*
*

Děkuji paní MUDr.Petrové za vzornou péči, její odborné rady a lidský přístup k mé osobě. Pacientka BP

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
logopedieck
26.4.2016
*
*
*
*
*

Děkuji paní doktorce za dosavadní léčbu, její milý a lidský přístup k mé osobě, vždy mi ochotně vše vysvětlí, je jedna z nejlepších lékařek v oboru. Pacientka J.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
B.
18.4.2016
*
*
*
*
*

Paní doktorka i paní sestřička jsou úžasné, ten přístup a jednání s pacientem, to ve Znojmě jen tak nenajdete ! Vyloženě jsem se k nim těšila, ikdyž jsem neprožívala zrovna radostné období. Kéžby to tak fungovalo všude !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
logopedieck
9.6.2015
*
*
*
*
*

Paní doktorka Petrová má kromě profesionálního přístupu také empatické jednání. Vřele ji doporučuji svým známým a všem ,kteří potřebují odbornou péči. Pacientka K.B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stanislava.kyselova
29.5.2015
*
*
*
*
*

Paní doktorka Petrová je jedna z nejlepších lékařek, která podrobně vysvětlí problém, má velmi příjemné vystupování, skvělý přístup k pacientům, je výborný specialista v oboru, proto ji vřele doporučuji. Pacient B. Český Krumlov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jindriska.vidourkova
17.8.2014
*
*
*
*
*

Velice dobrý odborník na svém místě. Pokud by bylo takových více, nemusela bych jezdit přes celou Moravu se k ní léčit. Profesionální přístup ke každému pacientovi, děkuji za pomoc a léčení , bez kterého bych se jen těžko pohybovala , díky i sestře za odbornou pomoc a lidský přístup.. Díky Vidourková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Tovární 886/14
  • Znojmo
  • 669 02
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:3015:00
  • Út 7:3015:00
  • St 7:3015:00
  • Čt 7:3015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo