Hodnocení firmy Vítkovická nemocnice

*
*
*
*
*
12 hodnocení
Iludmila
23.7.2021
*
*
*
*
*

Dnes jsem se měla ráno dostavit k dojednání operace kolene. V 6.45 fronta až ke vstupnim dveřím. Lidé o berlích stali ve frontě! Po 30 min., kdy se moc nezměnilo, jsem to vzdala. Představa, že budu po zápisu čekat další min. hodinu byla deprimující. Co objednávkový systém nebo pořadová čísla, ať lidé ze strachu o místo ve frontě nemusí celou dobu stát. !! Ve svých 69 letech na to tedy nemám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nakupnanetu
10.7.2021
*
*
*
*
*

Před jedním dnem propuštěn po operaci žlučníku z chirurgie. A musim říct ze jsem velice mile prekvapen jak s přístupem mladých sestřiček tak i s lékařemi. Operace bez komplikací. Super a posílám pozdrav a poděkování do 4.patra B. Ale co se týče v přízemí u příjmu tak tam by na tom ještě mohli dost zapracovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pacientka
14.9.2020
*
*
*
*
*

Srovnání služeb nemocnice po 5 letech. V roce 2015 neměla nemocnice dostatek personálu a vybavení lůžkových oddělení chirurgie bylo velmi slabé. V roce 2020 je oddělení plně mladého personálu. Bohužel velmi nezkušeného a bez osobního přístupu k pacientovi. Toaletni papír a ručníky se již do nemocnice jako standard nevrátily. Jídlo zůstává nevhodné. Náhražka másla, uzený salám a jen bílé pečivo. Nikdo vám nic neporadí ani nezajistí. Sirup na podřený krk po intubaci, nebo led na ránu, vše zůstane jen slibem. Obinadla nejsou pružná, takže sjíždí a nestahují. Jsou hlavně levné. Takže se nic k lepšímu pod názvem AGEL nezměnilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Veronika
27.4.2020
*
*
*
*
*

Většinou jsem s nemocnicí spokojená ale dnes mě přístup zklamal... Přišla jsem s dcerou na chirurgii..Malá měla rozseklé obočí na šití... Ordinaci doba do 14:45 ... Přišla jsem 14:35 a paní doktorka nás odmítla vzít že už je po pracovní době... Chápu že příjem pacientů často končí půl hodiny před koncem ordinační doby.. Ale poslat 4 leté dítě s rozbitou hlavou at si jdeme kam chceme mi taky nepřijde uplne v pořádku. ..Ano nezvracela, nebyla v bezvědomí..Ale myslím že 5 minut času na to aby ji ránu zasila by ji nezabilo...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
petanx1
20.5.2019
*
*
*
*
*

Přitelkyně začala zvracet krev a měla krev i ve stolici. Volala svému praktickému lékaři a ten jí poslal okamžitě na pohotovost do vítkovic. Dokonce do vítkovic volal že je to velmi urgentní. Sestry na příjmu jí odebraly krev a nechaly ji sedět v čekárně. Jediná lékařka která na oddělení byla nám po skoro 5hodinách čekání řekla že příznaky přítelkyně nejsou důležité a ať čekáme dále. Dala přitom přednost i ženě s běžnou alergií a dalším pacientům kteři bez problémů chodili a nepozoroval jsem na nich žádné příznaky nemoci. Po 5 hodinách jsme to vzdali a odjeli do fakultní nemocnice v porubě, kde přítelkyni okamžitě vzali. Pokud si tedy nevážíte života, běžte do Ostravy Vítkovic

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
karma
9.5.2019
*
*
*
*
*

Děkuji lékařce MUDr.L.Šipulové a všem sestrám Interního oddělení -CIV-stanice C za péči při mé hospitalizaci v květnu 2019. Matějíček K. (pokoj č.19)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sasa.bohdanova
21.3.2018
*
*
*
*
*

Opravdu nejhorší nemocnice hlavně interna urgentní příjem. Není to moje první zkušenost a mohla bych napsat knihu ohledně přístupu lékařů a zdravotního personálu. Napíšu však pouze dnešní zkušenost kde mě odmítla nejdříve paní za okýnkem a po přivolání lékařky i ona.Popsala jsem své příznaky tlak 153/ 108 puls 132 .brnění prstů,jazyku, trpnuti a bolest hlavy,bolest na levé straně pod prsem a jakoby pod lopatkou .Vysoke horecky Ryma kasel a nyni uz bolesti po cele casti prsou.TOHLE všechno jsem v horeckach dnes 21.3.2018 okolí 15.30hod. rekla lekarce ,ktera semnou jednala u okynka a po popsani mych potíží se mě zeptala ...DOBRE A CO POTREBUJETE.... co bych tak potřebovala na kávu jsem nepřišla a pro rohlíky také né. Tento personál tam nemá co dělat. Ošetřena jsem nebyla .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kotkova.iveta
18.8.2016
*
*
*
*
*

Interna JIP - vaskulární centrum - super přístup, pěkné prostředí, profesionální lékaři - prostě nejlepší!!! Moc děkujeme :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
elsa61
18.8.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den ja osobně ve zdejší firmě nepracuji,ale z kruhu svých známých vím,že tahle nemocnice je opravdu na urovni.Děkuji přeji hezky a pohodový den.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
PeMarg.
25.7.2014
*
*
*
*
*

Plánovaný příjem dítěte na dětské oddělení již od počátku probíhal velmi nestandardně, anesteziologické vyšetření před celkovou anestezií, podotýkám sestrou, probíhal za účasti ostatních pacientů ve vestibulu budovy - porušení základních lidských práv na soukromí a ochranu osobnosti. Na oddělení nebyly sestry zrovna příjemné. Dítěti nebylo v době návštěvy dovoleno sjet výtahem se zákonným zástupcem si koupit pochutiny. Dle mého soudu v dnešní době je zcela omezující návštěva rodiče pouze hodinu (15-16h.) bez přihlédnutí k jeho pracovní době, nelze se s personálem dohodnout, ačkoliv to zdr.stav dítěte umožňoval. Vzhledem k nemocnosti a častější hospitalizaci dítěte i v jiných nemocnicích jsem takové jednání ze strany personálu dosud nezažila. Jsem velmi rozčarovaná a tuto nemocnici ani přes odeslání lékařem již nehodlám navštívit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Přidat hodnocení
  • Zalužanského 1192/15
  • Ostrava - Vítkovice
  • 703 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo