Hodnocení firmy TSH plast, s.r.o.

*
*
*
*
*
17 hodnocení
stechma
14.3.2019
*
*
*
*
*

Firmu TSH plast již nikdy víc, už při zaměření byl problém, nakonec firma vyřešila, montáž byla dobrá, ale nyní při nutnosti přítomnosti odpovědného pracovníka jsou problémy, s paní na recepci 3/4 roku žádám o návštěvu, bohužel pracuji jen dopoledne, takže neustále si musíte vybírat dovolenou, okna a parapety nesedí, dveře se vyvěsily. Jednání hrůza. Dejte si velký pozor při zadávání zakázky, nebo raději zvolit jinou firmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lsreiki
11.12.2018
*
*
*
*
*

Dobra prace.Ochotni a pohodovi montaznici.Kvalita,cena a doba pusobeni na trhu.Chci jeste velice pocvalit Helenu Knotkovou za ochotu,pomoc,znalost a peclivost pri vytvareni zakazky a prubeh priprav,kdy mi velice pomohla s urcitymi vecmi kde jsem si nebyl jisti ci nevedel detaily.Myslim ze firma muze byt rada ze takove lidi ma,protoze na nich stoji uspesnost firmy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Stoklasovi Batelov
10.12.2018
*
*
*
*
*

S realizací zakázky jsme byli velmi spokojeni - od podání nabídky až po realizaci. Chtěli jsme kvalitní okna a firmu,která má tradici. Dalším důvodem, proč jsme se rozhodli pro TSH je 7 letá záruka a bezplatný servis na případné seřízení oken. Při další etapě rekonstrukce rodinného domu oslovíme TSH znovu. Stoklasovi Batelov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
vladka.krem
9.12.2018
*
*
*
*
*

Jsme velmi spokojeni s kvalitou, provedením montáže i celkovým přístupem zaměstnanců firmy TSH plast, s.r.o. Křemenovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jknotek
7.12.2018
*
*
*
*
*

Výborný přístup při objednávce a dobrá montáž.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janinahavlik
21.6.2018
*
*
*
*
*

Výměna proběhla v naprostém pořádku pracovníci velice šikovní vše po sobě uklizené kvalitní a rychlá práce , vypracování nabídky na vysoké úrovni rychlé jednání a rychlé dodání TSH plast vřele doporučuji .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
l.zbytovska
27.3.2018
*
*
*
*
*

Výměna oken v bytovce. Jsem velmi spokojena se všemi parametry zakázky - přístup pracovníků, provedení, kvalita. Příjemné jednání, žádný binec po montáži, okna fungují jak mají.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr B.
26.7.2017
*
*
*
*
*

Petr B. Rád bych firmu TSH Malšice doporučil pro další zákazníky a podělil se o své dvě zkušenosti s výměnou oken a vstupních dveří. Před pěti lety jsme se rozhodli pro výměnu starých oken v našem bytě. Veškeré práce se zaměřením, vybouráním, usazením i zednickým začištěním proběhly v řádném termínu a v naprostém pořádku. Vše, co jsme objednali, nám bylo na 100% splněno. I druhá spolupráce s TSH, která se týkala vchodových dveří, poštovních schránek a oken na schodištích v našem bytovém domě, dopadla stejně na výbornou jako předchozí. Tyto práce proběhly před 14 dny. Mohu proto nejen sám za sebe, ale myslím, že i za naše SVJ, vyslovit poděkování za skutečně kvalitně, odborně a rychle odvedenou práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirikrlin
8.6.2017
*
*
*
*
*

Nspokojen jsem především proto,že jednání vedení firmy je výsměch zákazníkovi.Žádal jsem kompenzaci za 5 špatně změřených oken,hrubě podřený rám posuvných dveří,nedodání příslušných kování a díky chybám firmy TSH Plast zdržení montáže o 36 dní.Výsledek jednání o kompenzaci,1000kč z celkové částky téměř 130000 kč. Vážení,s tímhle jsem opravdu nepočítal.J.K Č.Bud.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
lacle
8.3.2017
*
*
*
*
*

Montážníkům se povedlo usadit okna hluboko (venkovní parapet 32cm a vnitřní 6cm.).Zvenku to vypadá jako střílna,zevnitř jako unimobuňka.Když jsem přijel z práce bylo mi dobreku.Manželka říkala,že to prý jinak uložit nešlo - prý to zvorali zedníci.Tři měsíce pan vedoucí montáží nereagoval.Proto jsem nechal vypracovat posudek kde se píše,že i takto lze okna sice usadit ,ale je to neestetické a doporučuje uložení oken předělat.Včera jsem obdržel dopis ve kterém vedoucí montáží moji reklamaci neuznává a posudek platit nebude protože v posudku je uvedeno že se jedná "jen"o estetickou vadu,okna ale přijedou předělat jak mají být,ovšem ne jako reklamace.Je prý moje chyba,že jsem nebyl montáži přítomen - montážníci nemohli vědět jak chci okna uložit.Takovéhle montážníky bych také "chtěl"zaměstnávat. Dávám to soudu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 381 277 339
fax:
+420 381 277 310
e-mail:
info@tshplast.cz
web:
www.tshplast.cz
  • Malšice 330
  • 391 75 Malšice
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:3016:00
  • Út 7:3016:00
  • St 7:3016:00
  • Čt 7:3017:00
  • 7:3015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo