Hodnocení firmy Perfect Clinic - Plastická a estetická chirurgie

*
*
*
*
*
6 hodnocení
Petu
1.2.2019
*
*
*
*
*

Měla jsem asymetrii prsou která mě trápila delší dobu.V létě v plavkách jsem se necítila ve své kůži a pořád jsem si myslela že mě všichni z okolí pozorují a nebylo mě to příjemné.Doma jsem to řešila s přítelem že bych podstoupila plastickou operaci prsou aby byla obě prsa stejná.Na internetu jsme vyhledali Perfect Clinic Brno.Po dlouhém váhání jsem zavolala na recepci kde byla paní velmi příjemná a ochotná vše mi vysvětlila a ptala se mě ke kterému panu doktorovi chci jít na konzultaci.Paní z recepce mi nabídla více doktorů a já si vybrala pana MUDr.Pavla Kobzíka.Na konzultaci jsem byla 25.9.2018 pan doktor byl velmi příjemný a ochotný vše vysvětlil a působil velmi přátelsky což mě uklidnilo a byla jsem si jistá že budu v dobrých rukou,protože jsem měla z operace strach.V den operace 31.10.2018 v Praze byly sestřičky i doktoři na klinice velmi milí a ochotní a operace proběhla v naprostém pořádku.Pan doktor použil kulaté implantáty značky Mentor které šli pod sval.Protože jsem měla asymetrii prsou tak do pravého použil 350ml a do levého 300ml.Z výsledkem jsem velmi spokojená a partner je taky spokojený.Pan doktor MUDr.Pavel Kobzík je velký profík a strašný sympaták.Můžu vřele všem doporučit.Velmi děkuji celému týmu jak se o mě starali v den operace ale i druhý den po operaci připadala jsem si jako na 5* hotelu a taky chci poděkovat sestřičce na pobočce v Brně.Ještě jednou chci poděkovat panu MUDr.Pavlovi Kobzíkovy za jeho profesionální přístup ,protože s výsledkem jsem nadmíru spokojená.Tuhle kliniku můžu bez obav vřele doporučit.V Perfect Clinic jsou opravdu profesionálové,umělci a machři.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
anet.nowa
16.1.2019
*
*
*
*
*

Pred dvema dny jsem si nechala vyplnit vrasky okolo ust a nosoretni ryhy a mirne zvetsit rty a dale aplikovat vypln okolo oci. Pani doktorka byla velmi empaticka, sama navrhla kombinaci technik vyhlazeni, do niceho me nenutila, osetreni naprosto v pohode s minimem bolesti. Skvela zkusenost, oproti jinym klinikam jsem tady byla spokojena na 100 procent a rada se opet vratim, vyuzivam totiz letnich akci a slevy. A poprve jsem po zakroku bez modrin!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
romana.schranka
29.12.2017
*
*
*
*
*

Na začátku ledna 2017 jsem u MUDr. Pavla Kobzíka podstoupila operaci dolních víček. Výsledek je devastující, pouze díky očnímu specialistovi, který provedl reoperaci mohu tzv. mezi lidi. MUDr. Kobzík nejenže provedl špatně řezy, ale následně také necitlivě zasáhl do tkání, což způsobilo odstávání víček a nevzhledné propadliny pod očima (za pomoc s propadlinami si naopak MUDr. Petra Moravcová zaslouží 5 hvězdiček). Pana doktora proto jednoznačně nedoporučuji. Souhlasím však s jinými recenzemi, že pan doktor je milý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Našima kuryshko
23.3.2017
*
*
*
*
*

DOBRY DEN.DNE 15.02.2017 JSEM BYLA NA OPERACI HORNICH VICEK U MUDR.PAVLA KOBZIKA-JSEM VELICE SPOKOJENA S JEHO ODVEDENOU PRACI.JE VELICE VSTRICNY,MILY,USMEVAVY LEKAR.JESTE JEDNOU BYCH MU CHTELA PODEKOVAT A TOTEZ I JEHO PERFEKTNIMU PERSONALU.100% MOHU DOPORUCIT.DEKUJI MOC. NADIJA KURYSHKO..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
e.wichnerova
28.7.2016
*
*
*
*
*

V Brně v Perfektclinic na Jakubske Mudr.Pavel Kobzik si mne okamžitě získal.Lidsky,mily,usměvavy,dostatečně mi vše vysvětlil.Nabidl mi Facelift a Nect lift operaci v Analgosedaci a s jizvami přez výběžek Trasuz.Operace v Praze 23.6.16.Jsem nadšena,muj obličej ma svěži mlady a přirozeny vyraz.Už 3hodiny po operaci jsem zvladla večeři i si zuby vyčistit a to i mezikartačky.Žadne pooperačni problémy.Pana DOKTORA KOBZIKA vřele doporučuji,je to skvěly odbornik,ma zlate ručičky.Pane DOKTORE děkuji moc.E. Wichnerova.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ivetah1@seznam.cz
6.2.2014
*
*
*
*
*

Profesionalove s uzasnym pristupem k pacientum,mily a ochotny personal,prostedi jek v hotelu,doporucuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Kartouzská 3274/10
  • Praha 5 - Smíchov
  • 150 00
  • stanice metra Anděl trasy B, tramvajová zastávka U Anděla
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0019:00
  • Út 7:0019:00
  • St 7:0019:00
  • Čt 7:0019:00
  • 7:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo