Hodnocení firmy Ing. Stanislav Kameníček

*
*
*
*
*
100 hodnocení
Anonymní
22.5.2015
*
*
*
*
*

Rychle dodáni.Kvalitu ještě nejde posoudit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
1.2.2015
*
*
*
*
*

Po zadání objednávky jsem čekala asi 3 dny na jejich odpověď. Místo aby mě zaslali bankovní účet, na který mám zaslat poštovné tak poslali můj balík na dobírku za 130 Kč! Nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
26.1.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, kyselinu hyaluronovou využívám několik let a jsem s ní moc spokojená. Zakoupila jsem si ji i na jiných serverech, ale nebyla jsem spokojená, tak jako s Golden Time. Koupila jsem si u vás také kosmetický váleček a také je výborný, až na tom budu lépe, zakoupím si nový. Děkuji za balíček, který jsem obdržela v pátek. S přáním hezkého dne Drahuše Dušková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
19.1.2015
*
*
*
*
*

Jsem naprosto spokojená .Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
9.12.2014
*
*
*
*
*

Zboží je vysoce kvalitní - jen způsob distribuce je šílený... Pokud musím trávit čas korespondencí a uháněním dodání, trvajícím 6 týdnů, je špatně nastavené marketinkové pole a nevhodně propracovaný či nepřehledný informační tok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
7.6.2014
*
*
*
*
*

jsem velmi spokojena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
25.5.2014
*
*
*
*
*

Tento přípravek kupuji už docela dost dlouho a vždy jsem byla a stále jsem velmi spokojená.Prostě nesmí nikdy scházet v mé kosmetice.Ještě někdy si objednávám tu kyselinu hyaluronovou dost často v létě.Kvalita za velmi dobrou cenu:) Přímo tady ten čistý Collagen je výrazně u mne na pleti znát když ho používám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
22.5.2014
*
*
*
*
*

Viditelné vyhlazení zralé pleti po tříměsíčním užívání 2x denně. Prosím nezasílat nevyžádané nabídky. Děkuji. J.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
19.5.2014
*
*
*
*
*

super a naviše aj sérum funguje

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
11.5.2014
*
*
*
*
*

Pro dospívající kluky výborné i na akné-super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Ostrovského 253/3
  • Praha 5 - Smíchov
  • 150 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo