Hodnocení firmy AUTONOMY Label s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
jisembera
3.4.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den.Kupoval jsem od prodejce škoda Fabie.Vše je v pořádku ,auto spolehlivé.Autobazar doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
otosvoboda
25.7.2018
*
*
*
*
*

Dobrý večer, v měsíci červnu jsem si v Autonomy Label s.r.o. zakoupil vozidlo značky škoda superb r.v. 2012 s nájezdem okolo 128 tis. Zmiňovaný vůz jsem si před nákupem nechal dle VIN prověřit v autorizovaném servise škoda. Veškeré informace, které mi prodávají o vozidle sdělil byly úplné a pravdivé. Záznamy v servisní knize (u tohoto modelu ještě v písemné podobě) plně korespondovaly se záznamy v autorizovaném servise. Po koupi vozu jsem navštívil autorizovaný servis škoda, kde jsem nechal u vozidla provést inspekční servis. Vše dopadlo na výbornou! Takže mockrát děkuji za možnost nákupu kvalitního vozu v prvotřídním stavu a těším se na další nákup, až budu omlazovat vozový park. S pozdravem Ing. Svoboda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
10.5.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, Chtěl bych poděkovat panu majiteli za ochotu a perfektní přístup - prodejce vs. zákazník. Dne 25.4.2018 jsme s manželkou zakoupili vůz Škoda Octavia III, rok 2014 1.2 TSi. Stav vozu, dle mého názoru odpovídal fotografiím a informacím které byli na jejich webu. Vůz nám byl představen jak vizuálně tak i provozně. Na veškeré otázky položené mnou panu majiteli, mi bylo vše zodpovězeno. Takže za mne mohu doporučit. Tomáš

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ladova.jana
15.3.2018
*
*
*
*
*

Před několika měsíci jsme zakoupili VW.Passat. Prodejní přístup pokládám za velmi příjemný a vstřícný. Auto slouží na jedničku. Děkuji. Ladovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pribyljan12
15.6.2017
*
*
*
*
*

Perfektní prodejní přístup. Zaslané VIN jsem si prověřil, vzal jsem si svého technika. Informace k vozu byly přesné. Firma mi zajistila převod i pojištění. S autem jsem maximálně spokojený. Palec nahoru a doporučuji. Přibyl.J

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stanion
7.11.2016
*
*
*
*
*

Seriózní, profesionální jednání

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
schestauber
10.1.2016
*
*
*
*
*

Spolehlivy prodejce aut , netaji zavady a neopiji rohlikama jak obvykle v autobazarech. Doporucuji !!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
xjmigo
24.11.2015
*
*
*
*
*

Auto z ČR ( Oktávka ) , jezdí 3 roky bez problémů..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nádražní 1002/1
  • Litovel
  • 784 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo