Hodnocení firmy Kadeřnictví Jana Ptáčková

*
*
*
*
*
8 hodnocení
tinker2
16.9.2016
*
*
*
*
*

Po dnesni navsteve u me skoncily a prisli o zakaznika.A vzhledem k tomu ze tam nikdo nechodi nejsem asi prvni.250 kc za 10 minutove strihani?Nekde na ten najem vzit holt musi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Saimon.sez
21.7.2016
*
*
*
*
*

Dnes jsem u vás byl a jsem spokojený,nemusel jsem čekat. Mladá slečna mě ostříhala perfektně,určitě zase dojdu seod slečny ostříhat

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
baruskama
22.2.2016
*
*
*
*
*

K paní Ptáčkove chodim dlouho. Kvalita vlasů se mi od té doby velice zlepšila, vlasy mám delší a celkově vypadaji zdravější. Paní Ptáčková je sikovna a velice ochotná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ilonadvorakova69
20.2.2016
*
*
*
*
*

!!!VŘELE DOPORUČUJI!!! Před časem jsem měla problém se silně poníčenými vlasy.Navštívila jsem na doporučení paní Janu Ptáčkovou,která mi svojí vztříctností a hlavně profesionalitou vlasy zachránila.Opakovaným profesionálním střihem a skvělou doporučenou vlasovou kosmetikou mám ze svých vlasů zase dobrý pocit.Toto kadeřnictví budu ráda navštěvovat i nadále...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
irena.holadova
8.11.2015
*
*
*
*
*

Kadeřnictví navštěvuji léta, jsem moc spokojená. Prostředí salónu je přátelské, paní majitelka velmi vstřícná a vždy mi bezvadně poradila jak s barvou tak střihem. Profesionalita je zde absolutní samozřejmostí, trendy kadeřnictví jde s dobou. Více takových. Irena Holadová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
duskova.veru
3.9.2015
*
*
*
*
*

Bez výhrad nejlepší kadeřnictví, co znám :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mhol.
4.7.2015
*
*
*
*
*

Strašné!!!!!! Řekla jsem, že chci vlasy zrkátit, no od mladého pána "kadeřníka" mám nový účes, který je strašný - ala pudl. Jasně jsem říkala, že potřebuji dát vlasy do culíku - no nedám; jasně jsem řekla, že se mi vlasy kroutí a každý úplně jinam - no prý musím používat jen jejich přípravky; prý mám vlasy zničené - i když jiné adeřnice si moje vlasy chválí. Rozhodně nedoporučuji, ale zajímalo by mě, kde vzali tolik diplomů, ocenení ......... Tohle kadeřnictví je fakt hrozné!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
frysovaal
10.8.2014
*
*
*
*
*

Prijemne prostredi a hlavne mila a prijemna sl.Eva .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 283 852 904
fax:
+420 603 441 140
web:
www.kadernictvi-nonstop.cz
  • Mazurská parc.č. 1310/11
  • Praha 8 - Troja
  • 181 00
  • konečná stanice autobusů 144, 177, 202 – Poliklinika Mazurská
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 8:0020:00
  • Ne 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo