Hodnocení firmy VEDILAB

*
*
*
*
*
10 hodnocení
bd
17.2.2020
*
*
*
*
*

neporadí, chtěla jsem poradit s výživou, nepomůžou, chtěla jsem léky n a chronický výtok z očí, prý je normální u staré kočky, chtěla jsem doporučit vitaminy pro staré kočky, neví, až podle rozboru moči a krve, jenž se musíte ale za 1100,-Kč domáhat a ještě ani vám výsledky nesdělí , prý v týdnu zavolají!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
wwwivana
9.1.2020
*
*
*
*
*

Nespokojenost,při stanovení diagnozy vše zlehčeno,určeno pouze na základě sona-to provedl i veterinář,který nás sem poslal.Byly nasazeny léky,které pejskovi zřejmě uškodily a ten umřel na selhání ledvin.Protože nám byl ošetřující doktor doporučen jako špičkový odborník,vůbec jsme o diagnoze nepochybovali.ŠKODA ,ale když jsem na klinice,myslím,že celkové vyšetření by mělo být samozřejmostí. IVANA.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jana.stein
14.5.2017
*
*
*
*
*

Ahojky chtěla bych poděkovat doktoru Mužíkovi a velice příjemnému kolektivu za profesionální a skvělou práci. Hlavně p. doktorovi Mužíkovi , za vyšetření našeho zlatíčka na HCM a za podrobný a odborný výklad. Jeli jsme z Chebu a vůbec nelituji, jsem ráda ,že jsme klienty této kliniky, mohu všem jen DOPORUČIT !!!! Ještě jednou veliké díky konečně veterina kde nejenže poskytnou mazličkům péči ale hlavně majiteli odborný výklad a rady !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
silovska
18.8.2016
*
*
*
*
*

Kladně hodnotím možnost objednání na čas ke konkrétnímu lékaři.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marketa773
18.7.2016
*
*
*
*
*

Také jsem jednou přišla na očkování o měsíc dýl a doktor řekl, že sem přišla dlouho a chtěl psa přeočkovávat nevim na co všechno :D :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marketa773
18.7.2016
*
*
*
*
*

Jsem také nespokojená. Hodně veterinářů a pokaždé dlouho čekám v čekárně, ikdyž je tam málo lidí. Také mi vadí, že pokaždé jdu k jinému doktorovi. Když potřebuji psa naočkovat tak je mi jedno k jakému doktorovi jdu, ale pokud můj pes má dlouhodobější léčbu tak mě to vadí. Dnes jsem tam byla se psem je starší a bolí ho záda (už sem tam s tím byla několikrát vždy mu dali injekci a byl nějaký čas zase v pohodě). Ale dnes doktorka začla vyšetřovat břicho pak řikala něco o játrech nakonec mu odebrala krev a dala nějakou injekci ani mi neřekla na co je. Záda moc neprohlídla ani si psa nenechala projít po zemi, aby viděla jak moc se hrbí. Péče hrozná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
anonym
18.7.2016
*
*
*
*
*

Nespokojenost s panem Mužíkem. Jeho přístup při každý kontrole: ,,Bylo by vhodné ho uspat'' Jeho diagnoza je velmi špatná, přitom kocour se zlepšil a byl v pořádku celý rok, dokud sme nepřijeli znovu, kdy pan doktor mu píchl dvě záhadné injekce po kterých kocour v noci zemřel. Velká nespokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
breakbeat1
18.6.2016
*
*
*
*
*

spatny pristup k pacientum a hlavne spatne provedena operace per.kyly ale mi byli ujistovani ze se to super hoji a pak je z toho trojnasobna kyla horsi nez predtim,proste dalsi veterinarni zarizeni kam maximalne jezdit ockovat odcervit ostatni je velke riziko

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Aneta Aky
12.5.2016
*
*
*
*
*

Nejlepší péče o mazlíky :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlína
21.11.2014
*
*
*
*
*

Před týdnem mi ujišťovali,že mám zdravé kotě.Jela jsem jinam,tam i zjistili že kotě je nemocné a že má smrtelnou nemoc.Dnes už bohužel koťátko není. Nemůžu dát jiné hodnocení než velmi nespokojena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod Vrchem 942/51
  • Plzeň - Lobzy
  • 312 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0019:00
  • Út 8:0019:00
  • St 8:0019:00
  • Čt 8:0019:00
  • 8:0019:00
  • Máme právě otevřeno

  • Pohotovost - Po-Pá (19:00-20:00), So (8:00-17:00), Ne (10:00-19:00)!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo