Hodnocení firmy UNIMOSERVIS s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
akkopytnik
4.11.2017
*
*
*
*
*

Děkuju velmi.HK

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
akkopytnik
3.11.2017
*
*
*
*
*

Využívám virtuální sídlo od Unimoservis sro na Praze 10, Kolovratská 1. Pošta funguje skvěle, DPH registrace OK. Samotná kancelář není příliš velká, ale pro jednání s úřady myslím bude zcela postačovat. Doporučuji a děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sidlo-firmy-v-praze
21.6.2015
*
*
*
*
*

Vystřídal jsem se svým sro již 3 firmy poskytujícími virtualní kanceláře, ale pouze Unimoservis sro mohu opravdu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
nf.sedmikraska
7.6.2015
*
*
*
*
*

Sídlo pro neziskovku. Máme od Unimoservisu sro.Spokojenost. můžeme všem doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
domenycznaprodej
6.6.2015
*
*
*
*
*

Dobry den, chci doporucit tuto firmu UNIMOSERVIS s.r.o., protoze me vztrhli trn z paty. Pote co jsem se nechal napalit firmou ... , ktera mi vubec nepreposilala postu, jen ze me tahali penize a nakonec jsem mel velke problemy s urady se me ujala Unimoservis sro a od te doby me virtualni sidlo funguje jak ma- Dekuji a doporucuji. Dekuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Dana D.
14.5.2015
*
*
*
*
*

Výborné služby, přijatelné ceny, profesionální přístup a skvělá a rychlá komunikace. Firmu rozhodně doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
sweetismonika
23.2.2015
*
*
*
*
*

Živnostenský úřad mi je sám doporučil. Dlouho jsem váhal, našel jsem i lepší (cenově) nabídky, ale nakonec mě přesvědčila nabídka firmy Unimoservis s.r.o. Jsou hlavně komunikativní a je vidět, že se klientům, kterým poskytují sídlo opravdu věnují. DOPORUČUJI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Jadrná
8.12.2014
*
*
*
*
*

Děkuji za poskytnutí sídla firmy. Levné a rychlé řešení. Navíc mi firmu Unimoservis s.r.o. doporučil i ŽU.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Jadrná
6.12.2014
*
*
*
*
*

Rychlý a kvalitní servis - OK využijte

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
miloszaruba
29.10.2014
*
*
*
*
*

Diskrétní a vzorné služby. Využívám sídlo na Praze 9. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Ocelkova 643/20
  • Hlavní město Praha - Černý Most
  • 198 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo