Hodnocení firmy Studio R

*
*
*
*
*
171 hodnocení
bludicka4
19.7.2018
*
*
*
*
*

Prosim vsechny nespokojene zakaznice nenechte to jen tak byt! Mou reklamaci pani majitelka smetla ze stolu se slovy ze pani Diana je "zkusena a pecliva" a vubec situaci neresila, takze budeme podnikat dalsi kroky. Byla jsem jeji vytvor ukazat opravdove kadernici a byla doslova zdesena, melir je naprosto katastrofalni a o strihu se snad ani neda hovorit, proste smikla co ji zrovna prislo pod ruku bez jakekoliv znalosti zakladnich strihu, tohle pry jeste v zivote nevidela. Ani opravit mi to ted nemuze, jelikoz na dalsi melir je brzy a vlasy bych mela natolik kratke, ze bych je nesepla do culiku ktery potrebuji. Nektere vlasy zkratila i o 20 cm, takze mi opravdu nedorostou za par tydnu a budu s touhle hruzou na hlave nekolik mesicu. Opravdu tento zazitek nepreji nikomu dalsimu a kdyz to bude reklamovat vic lidi, treba to donuti majitelku situaci resit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Rena
14.7.2018
*
*
*
*
*

Otřesný zážitek s kadeřnictvím Studio, Ve Smečkách, Praha 1 . Šla jsem na melír a střihání přes voucher k paní Denisy ze studia R Ve Smečkách, Praha 1. Jsem naprosto nespokojená, ta paní nemůže mít živnostnák regulérní cestou! Za tím bude nějaký podvod, mám sto chutí někam napsat, ať tam na ně vlítnou. Ta ženská není ani Češka, domluva mizerná. Střih příšerný, zuby, neznalost kadeřnických postupů, nůžky používala, jakoby je držela poprvé v životě. S melírem neuměla, musela jsem ji vést a stejně to zpackala. Konzultovala jsem výsledek se známou, vyučenou kadeřnicí, byla z toho v šoku. Nenechte se napálit a tomuto kadeřnictví se vyhněte obloukem, negativní reference s nimi jsem až ted našla na najisto.centrum.cz.Vědět dřív co je to za pochybný podnik a tolik nespokojených lidí, nevlezu tam. Studio R je zralé na to, aby se o ně zajímala média..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
all
4.7.2018
*
*
*
*
*

Naprosta katastrofa, sla jsem pres voucher k pani Diane a chtela jen rovne zastrihnout konecky cca o 5 cm (dlouhe vlasy k lopatkam) ted mam vlasy tesne na ramena, vrchni opyzlane az nad usi, kazdy vlas jinak dlouhy, vsude zuby, ofina viz foto :-( Nedoporucuji!!! Balicek reklamuji, tohle jsem jeste nezazila. Melir trval hodinu, pani ani nezkontrolovala prvni vlasy a odesla, musela jsem si ji nechat zavolat jelikoz me palila hlava, desne se divila kdyz jsem pozadala o stazeni alobalu z vlasu kde zacala a nastvane stahla vsechny, takze mi melir nestihl na poslednich vlasech chytit a mam je do oranzova. Nicmene nejhorsi je ten "strih", dala mi do ofiny vlasy ktere tam vubec nepatri, pritom jasne videla ze jsou dlouhe a ty zuby vsude... Za me opravdu durazne nedoporucuji! Nezbyva nez doufat ze mi vlasy brzy dorostou :-(

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kru-jana
13.4.2018
*
*
*
*
*

Nic horšího jsem nikdy nezažila. 1. Dovolat se je celkem nadlidský výkon 2. Při příchodu do "salonu" máte pocit, že obťežujete 3. Prostředí nic moc 4. I přesto, že jsem jasně řekla, co chci, střih neodpovídal požadavků 5. I když cena odpovídala střihu dlouhých vlasů, ještě jsem za dlouhé vlasy doplácela Rozhodně nedoporučuji, nikdy více!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kalanchoe2018
29.3.2018
*
*
*
*
*

V kadeřnictví více návštěv. Paní majitelka stříhá dobře, po druhém zakoupení voucheru nechce zákazníkovi už uznat levnější střih na voucher se slovy : už víte jak stříhám, tak plaťte NORMÁLNÍ CENU. Co to je za jednání ? Paní kadeřnice Oksana stříhá pěkně, spokojenost. Má lepší přístup, do pár dní se ji jistě dovoláte nebo zavolá zpět... což u majitelky volejte...volejte... třeba se za 14 dní dovoláte a pak proste o slušný termín. Paní Oksana klidně dorazí o 30 min.dřív do práce aby vás ostříhala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tereza
27.4.2017
*
*
*
*
*

Paní kadeřnice je velmi příjemná. Rozumí své práci a udělá pro vaše vlasy maximum. Přišla jsem k ní s úplně zničenými vlasy, poradila mi, dala na výběr ze vhodných barev pro mě, navic dala plno užitečných rad, jak vlasy udržet krásné. Jsem spokojená a můžu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tereza.nena
2.12.2016
*
*
*
*
*

Naprosto otresny služby,strihaji ukrajinky,zničili mi tam vlasy,misto blond jsem mela oranžovou hlavu,kterou zápatí šli fialovým samponem!! Vlasy sedivo fialové s oranžovou!!na křesle jsem seděla 3hodiny!! A upozorňuji,ze jsem chtela zastrihnout,vlasy dlouhé do půl zad rázem byli po ramena!!! Tak okousany vlasy,ze se me ted kazdy ptá,co to mam s vlasama! Probrecela jsem celou cestu domu v kapuce na hlavě,za me ne! Velky ne! Ukrajinka dle me není ani vyucena! Porad si vyrizovala soukromé hovory a chodila kouřit! Kdo ma kdo by to cekat v centru na vaclavaku,ze vam někdo zničí celou hlavu! Za me ne! Opravdu vás varují.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eva
16.8.2016
*
*
*
*
*

Nedoporucuji.. rozhodne ne na strih.. pominu to ze domluvit si termin byl nadlidsky vykon.. mela jsem polodlouhe vlasy... nekolikrat jsem opakovala ze nechci ostrihat jen tomu dat smrnc... odesla jsem s mikadem.. ze 2-3 cm se stalo minimalne 10cm... jeste ted se mi chce brecet

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tereza
27.6.2016
*
*
*
*
*

Já jsem velmi spokojena. Musím říct, že jsem se bála jít do tohoto studia po přečtení těchto příspěvků, ale nemám si na co stěžovat. Melír se stříháním byl hotový do dvou hodin a opravdu se povedl. Paní Oksana byla příjemná a milá. Určite půjdu i znovu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tynulka159
15.6.2016
*
*
*
*
*

Byla jsem naprosto nespokojená s přístupem tohoto rádoby salonu. Neochotní zaměstnanci, několikrát zrušená plánovaná masáž. Za sebe nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Ve Smečkách 599/29
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo