Hodnocení firmy ePoptávka.cz

*
*
*
*
*
78 hodnocení
Vašek
30.10.2017
*
*
*
*
*

Moje poptávka se týkala dodávky spárovky z dubu na výrobu schodiště. Večer jsem zadal poptávkový formulář, který je velmi přehledný.Ráno jsem již měl zprávu, že byl rozeslán a v poledne mě začaly chodit nabídky. Jsem velmi spokojený, vybral jsem si dodavatele s výbornou kvalitou a cenou. e Poptávku doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavelek
4.9.2017
*
*
*
*
*

Už několik let využívá moje firma služeb společnosti B2M.CZ. Působíme v oboru stavebnictví a tady je konkurence hodně rozsáhlá. Spolupráci jsme zahájili asi před čtyřmi roky klasickým způsobem – zasíláním poptávek z portálu epoptávka. Dostáváme poptávek poměrně hodně, přicházejí pravidelně – řádově několik za týden. Je zcela jasné, že nereagujeme (a ani nemůžeme reagovat) úplně na všechny zaslané poptávky, některé by se nám finančně nevyplatily, některé jsou částečně mimo naši působnost a museli bychom s někým spolupracovat apod. Nicméně reagujeme asi na 70 % zaslaných poptávek, máme již na to vypracovanou metodiku. Většinou jsou zaslané poptávky operátory epoptávky připraveny kvalitně, takže můžeme nabídku rovnou zpracovat a poslat zákazníkovi, v některých případech, pokud je něco ne zcela jasné, komunikujeme před zpracováním nabídky přímo se zákazníkem. V získávání zakázek jsme docela úspěšní, z obeslaných poptávek míváme asi 60% úspěšnost. Na pravidelný příjem poptávek jsme si už za ty roky zvykli. Celkově si můžu spolupráci s B2M jen pochvalovat, pokud se vyskytly jakékoliv „problémy“, byly rychle vyřešeny k naší plné spokojenosti. Samozřejmě počítáme se spoluprací i v dalších letech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zuza
10.8.2017
*
*
*
*
*

Vzhľadom na nie príliš bežnú zakázku som vôbec rada, že sa mi ozval jeden pán. Snažila som sa o to uz celých 6 rokov, takže super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Miki O.
30.7.2017
*
*
*
*
*

Zadala jsem poptávku, během dvou dnů se ozvali zájemci s žádostí o doplňující info. Výhoda rychlého oslovení dodavatelů, ted jen vybrat toho správného.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Cooper
22.6.2017
*
*
*
*
*

Mohu přidat komentář k tomu, jak já jsem "zvítězila" nad nemravnými praktikami společnosti B2M. Po zcela nevinném telefonátu od operátorky B2M, kde jsme se domluvily na službě zdarma, přišla po pár dnech faktura na 6 tisíc. Nereagovala jsem na ni, protože já jsem nic takového neuzavřela. Asi po 3 týdnech mi přišla sms s tím, že mám pohledávku vůči této firmě, takže to předávají inkasní společnosti. Volala jsem na zákaznickou linku B2M, že chci přehrát zvukový záznam, kde došlo k uzavření smlouvy (byla jsem si na 99% jistá, že jsem nic placeného neuzavřela). Pracovnice B2M mi řekla, že mi zavolají s termínem pro přehrání v jejich společnosti. K tomu ovšem nedošlo, a dále jsem byla bombardována sms a telefonáty toho typu, že jsem dlužník, že musím zaplatit 50% storno poplatek, že to bylo předáno inkasní společnosti atd.. Proto jsem se rozhodla vše řešit korespondenčně přímo s ředitelem firmy (jednatel firmy si poštu nepřebírá). To konečně mělo ohlas. Výsledkem bylo z jejich strany deklarace, že nejsem dlužníkem vůči jejich firmě, nejsem v registru dlužníků a všechny moje údaje byly z jejich databáze i databáze inkasní společnosti vymazány. Pokud chcete konkrétní podklady k jednání s nimi, ozvěte se mi, ráda Vám je poskytnu. Petra fotopb@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne1
ePoptávka.cz
ePoptávka.cz 23.6.2017

Dobrý den, v tomto případě bylo posouzení obchodního hovoru zdlouhavější, jelikož jej prováděl jeden z našich partnerů. Nicméně nakonec byl hovor vyhodnocen jako vyhovující - byl udělen souhlas se smlouvou, byl zmíněn storno poplatek stejně jako i další náležitosti obchodních podmínek. Zcela odmítnout musíme tvrzení, že by se hovořilo o službě zdarma. Následně neproběhlo proplacení faktury, takže byl automaticky zahájen upomínací proces. To jsou standardní postupy. Ovšem vzhledem k celkové délce posuzování celého případu a jelikož jsme již nechtěli věc dále prodlužovat, přistoupili jsme ke stornu obchodního případu.

kyticezovoce
20.6.2017
*
*
*
*
*

Nedoporučujeme společnost www.ePoptavka..cz Neustále vám budou spamovat do emailu.Po odhlášení z registrace u této firmy stále dokola chodí spamy a nabídky z oboru,které vůbec nesouvisí s vaší činností.Urgujete odhlášení a spamy stále chodí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
ePoptávka.cz
ePoptávka.cz 22.6.2017

Dobrý den, již jsme na Váš stejný příspěvek reagovali jinde, nicméně tedy i zde. Jelikož provozujeme více projektů / služeb, je pravděpodobné, že jste se neodhlásil z některého aktuálního projektu, proto Vám z něj přicházejí e-maily. Předpokládám, že Vám chodí ukázky poptávek, opravdu jen ukázky. Pokud by Vás zajímaly konkrétní poptávky, je možné celý proces zpřesnit zařazením do příslušných oborů, což mohou naši operátoři zajistit.

roman kaksa
19.6.2017
*
*
*
*
*

velka pomoc a namala uspora financi mozem odporucit vsetkym co stavaju alebo prerabaju svoju nehnutelnost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Kůrová Dana
7.6.2017
*
*
*
*
*

Pomohli mi najít okamžité řešení, na které jsme spěchali na konci kvartálu. Služby budeme využívat i nadále. Byli jsme spokojení především s rychlostí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Maruška
19.5.2017
*
*
*
*
*

Se službou jsem velice spokojena. Po delším hledání na internetu jsem požadovanou službu nenašla, obrátila jsem se na Epoptávku a během tří hodin jsem dostala nabídku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
vapado
27.4.2017
*
*
*
*
*

Ráno odešlu na ePoptávky /dopoledne nabídky od dodavatelů , a odpoledne výběr mezi dodavateli a následná objednávka. Jeden den stačí a mám postarostech, pak už jen kopejtka na stůl. Super Super Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Přidat hodnocení
tel:
+420 251 510 908
fax:
+420 251 510 908
e-mail:
info@epoptavka.cz
web:
www.epoptavka.cz
  • Šafránkova 1243/3
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 155 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0017:00
  • Út 8:0012:00 13:0017:00
  • St 8:0012:00 13:0017:00
  • Čt 8:0012:00 13:0017:00
  • 8:0012:00 13:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo