Hodnocení firmy ePoptávka.cz

*
*
*
*
*
88 hodnocení
Honza Hruška
22.2.2018
*
*
*
*
*

Využívám služby společnosti díky projektu ePoptávka. Jednoduchý princip - za poplatek dostávám poptávky, vytvářím nabídky a získávám nové zákazníky. Zatím mi to funguje dobře. Pro živnostníka fakt ideální věc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Filip
22.2.2018
*
*
*
*
*

Používám službu ePoptávka firmy B2M a jsem spokojený...Aktuální poptávky, přizpůsobují se trhu. Shánění zakázek je snažší, je to o kontaktu se zákazníkem a ten mi pošlou napřímo. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Josef M.
21.2.2018
*
*
*
*
*

Vymahaji zaplaceni faktury, i kdyz jsem ihned na samem zacatku jasne odmitl jejich sluzby a nechtel s nimi nic mit spolecneho. Jsem z jejich dalsich vyhruzek uz tak znechucenej, ze vse budu resit pres policii. Kdybych mohl dat minusove hvezdy, tak dam !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavli.mala
20.2.2018
*
*
*
*
*

Šmejdi, přestože jsem o jejich služby neměla zájem, poslali fakturu a neoprávněně vymáhají, jakýsi dluh přes inkasní společnost, velmi hrubé a nekorektní jednání. Službu jsem neaktivovala a ani jednou nevyužila. v telefonickém hovoru nezazněl můj souhlas. Varuji a nedoporučuji. Zvažuji soudní řešení sporu. P. Malá

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nakladacka.petr
19.2.2018
*
*
*
*
*

Podnikám v oblasti stavebních rekonstrukcí. Děláme hlavně jádra v panelácích v Praze a okolí. ePoptávku využívám už s 3 roky. Za tu dobu, co službu používám jsme realizovali již desítky zakázek. Příkládám pár fotek z dokončených rekonstrukcí. Určitě nebudeme nejlevnější z dodavatelů, ale tím, že se snažíme jak o poctivou práci tak i komunikaci, tak jsme schopni zakázky získávat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nespokojený
31.1.2018
*
*
*
*
*

Hodně špatná zkušenost, praktiky podobné "šmejdům". V mém případě okořeněné tím, že uznali odstoupení od "smlouvy" (po drahné době) s tím, že mám zaplatit 50 % ceny objednávky. Tuto částku požadují bez řádného dokladu. Společnost Logicall, která pro ně pracuje, vymáhá stále plnou cenu objednávky. Varuji před těmito společnostmi!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jiří Veselý
22.1.2018
*
*
*
*
*

Den po zadání poptávky jsem měl první nabídku a následně další4.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza
19.1.2018
*
*
*
*
*

Ozval se mi dostatek dodavatelů,ze kterých jsem vybral. Příště využiji znovu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martin Kulštejn
16.1.2018
*
*
*
*
*

Jednoduchá věc. Zadal jsem, co jsem potřeboval. V mém případě drobné stavební úpravy v bytě a vymalování. Dostal jsem 5 nabídek, 2 dodavatele jsem si pozval na obhlídku a vybral dodavatele, který odvedl super práci za rozumné peníze. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
info
8.1.2018
*
*
*
*
*

epoptavka.cz (B2M.cz) - špatná zkušenost. Před podpisem smlouvy slibovali (na základě své statistiky) desítky poptávek v mém oboru. Za rok bylo jenom 3! I přesto před ukončením smlouvy hovořili o nějakých 30 poptávkách, které byli mě odeslané v průběhu roku. Když začal rozebírat po každé, překvapivě zjistili, že opravdu bylo jenom 3! "Garance získáni zakázky" bohužel ne mohl uplatnit, jelikož zaplatil podlé vystavené FA v den splatnosti, ale máji v obchodních podmínkách uvedeno, že „uskutečněním platby se rozumí připsání platby na účet Provozovatele…“. Ne doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 251 510 908
fax:
+420 251 510 908
e-mail:
info@epoptavka.cz
web:
www.epoptavka.cz
  • Šafránkova 1243/3
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 155 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0017:00
  • Út 8:0012:00 13:0017:00
  • St 8:0012:00 13:0017:00
  • Čt 8:0012:00 13:0017:00
  • 8:0012:00 13:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo