Hodnocení firmy ePoptávka.cz

*
*
*
*
*
97 hodnocení
Filip
18.6.2018
*
*
*
*
*

Pridal bych svou veskrze negativni zkusenost. Sluzbu epoptavka jsme si zridili zamerne a jelikoz dopredu nelze zjistit jak je sluzba funkcni, tak vam nezbyva, nez jeji prinosy vyhodnocovat az nasledne. Behem dvou mesicu nam doslo, ze je nam sluzba uplne k nicemu. Zakazek chodilo velmi malo a navic nevhodnych. Tak jsme jim po dvou mesicih volali, ze sluzbu nechceme a chceme ji zrusit. Dozvedeli jsme se, ze ji lze zrusit az po jejim uplnynuti. Hodne nestandardni, ale dobre. Presne v den ukonceni sluzby, kterou jsme cilene vubec nepouzivali, aby nam nemohli nic namitat, jsme jim volali a psali, ze sluzbu ukoncujeme a zadame o refundaci podle vseobecnych obchodnich podminek. To bylo 5. ledna tohoto roku. A od te doby se s nami prakticky nikdo nebavi. Po ctyrech mesicich nastvanych telefonatu z nasi strany, nam poslali cestne prohlaseni u ktereho vyzadovali overeny podpis. Zrealizovali jsme jeste ten den. Odpoved od nich, ze dokument prijali prisla za 12 dni a od te doby zase nic (na nejaka prohlaseni o tom, ze na pozadavky reaguji behem tri pracovnich dni uplne zapomente). Behem opakovanych telefonatu s dotazem na termin doreseni, koncime u toho ze to bylo predano vedeni spolecnosti, ktera o vyplaceni (cituji) "v nasledujicich mesicich, mozna tydnech" rozhodne. Tento tyden jim posleme predzalobni upominku. Uz nam vubec nejde o ty penize, ale princip a jsme ochotni se soudit, i kdyz naklady budou daleko vyssi, nez zalovana castka. Je to presne podle logiky - kdyz ptacka chytali, pekne mu zpivali. Vubec neresim kvalitu nabidek a jejich relevantnost, ale to, ze je to cele site jako klasicky podvod. Dokud platite, tak je vse ok, jakmile se zacnete cukat, tak vas proste odstrihnou a nejspis to cele hraji na promlceni. Zasadne nedoporucuji jejich sluzeb vyuzivat ac se vam zpravu mohou zdat buhvijak vyhodne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
František Malý
4.6.2018
*
*
*
*
*

ePoptávku používáme několik let. Především v situaci, kdy vypadne zakázka. Díky poptávkám z ePoptávky, kde je jich je opravdu dost, jsme schopni práci, která vypadne velmi rychle nahradit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marcel Noha
30.5.2018
*
*
*
*
*

ePoptávka je jednoduchá služba, která ale dobře funguje. Zadal jsem si, co mě zajímá a na mail mi chodí příležitosti, které zhruba 1 z 5 klapnou. Za mě dobrý :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
cvicny1988
22.5.2018
*
*
*
*
*

Podvodná firma. Nelze odstoupit od smlouvy, po několik týdnech okamžitě předávají "dluh" agresivní inkasní společnosti. Předáváme se ke společné žalobě na tuto firmu. Určitě nedoporučujeme!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
novotnajana
30.4.2018
*
*
*
*
*

S ePoptávkou jsem spokojená. Relevantní poptávky pro mé podnikání. Pravidelně získávám nové klienty. Co víc si přát :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
stanislav.novy
26.4.2018
*
*
*
*
*

Používám server ePoptávka teprve rok, ale jsem spokojen. Realizoval jsem 3 zakázky. Zisk z nich pokryl vstupní roční poplatek. Funguje to.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michalondracek
4.4.2018
*
*
*
*
*

Využíváme služeb ePoptávky už více než 6 let. Sleduji díky epoptávce trendy v mém oboru a získávám zakázky. Koukám i na obory, které na nás dodavatelsky navazují a máme takto už několik partnerů, se kterými spolupracujeme. Můžu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Diki.miki
22.3.2018
*
*
*
*
*

Když jste tak super vy podvodníci,Tak proč nerikate celou pravdu v hovoru.muzeme vám poslat nabídky na meil?ano,můžete,Když to bude pro.me zajímave zkusím to s vami.A vy pošlete rovnou fakturu se stornoplatkem 50% z ceny.to vám přijde normální?hamba vám

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
František Spurný
13.3.2018
*
*
*
*
*

Jsem nadmíru spokojen s tím co mi ePoptávka přináší. Dostávám desítky poptávek měsíčně. Vybírám si ty, které chci realizovat a napřímo oslovuji lidi, kteři poptávku zadali. Zhruba každou 2-3 nabídku realizuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiří Buček
7.3.2018
*
*
*
*
*

Potřeboval jsem zedníky a někoho na výkop bazénu. Obojí jsem našel na epoptávce. Jednoduše jsem napsal koho hledám, zavolali mi, zjistili detaily a pak mi přišlo několik nabídek. Fajn služba.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 251 510 908
fax:
+420 251 510 908
e-mail:
info@epoptavka.cz
web:
www.epoptavka.cz
  • Šafránkova 1243/3
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 155 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0017:00
  • Út 8:0012:00 13:0017:00
  • St 8:0012:00 13:0017:00
  • Čt 8:0012:00 13:0017:00
  • 8:0012:00 13:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo