Hodnocení firmy Virtual Market s.r.o. - Užitkové vozy

*
*
*
*
*
9 hodnocení
premek-smolik
20.12.2017
*
*
*
*
*

Stěhovali jsme se z jednoho bytu do druhého. Osobním autem by jsme celou trasu jeli nekolikrát, tak jsem využil právě tuto firmu. Sami poradili, jaký vůz mám zvolit, protože mám řidičák jen na skupinu B. Svůj vůz jsem mohl nechat u nich v areálu bez starostí. Díky zápůjčce dodávky jsem vše zvládl odstěhovat na jednou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Daniel Herman
19.12.2017
*
*
*
*
*

Dokonalá spolupráce. Není problém pokud objednám o víkendu. Vůz vždy připraven. V okolí není lepší podobná firma. Každý vůz je opatřen i dálniční známkou, takže nemusím jezdit jen po okreskách. Jednou jsem pronajímal i na delší dobu a byla mi stanovena individuální cena. Super podmínky, jen tak dále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Adamec
17.12.2017
*
*
*
*
*

Děkuji za zapůjčení dodávky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martin Maťko
15.12.2017
*
*
*
*
*

Auto bylo v požadovaný termín nachystáno.Pomohli mi i s výběrem dodávky, chtěl jsem si původně půjčit zbytečně velkou. Za to také díky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zdenekpavlasek
13.12.2017
*
*
*
*
*

Pohodlná rezervace vozu přes web. Rychlé a snad, přesně tak jak požaduji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
roberto1995
12.12.2017
*
*
*
*
*

Kdo hledá pronájem dodávky a k tomu ty nejlepší podmínky pronájmu, tak je tady správně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miriam habartova
9.12.2017
*
*
*
*
*

Dodávku je možné si zapůjčit i na pár hodin, takže pro rychlý převoz ideální.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
karel zemík
7.12.2017
*
*
*
*
*

Hodně vozů v nabídce. Půjčil jsi si zde dodávku dvakrát. Jednou to bylo na stěhování a podruhé na přepravu osob. Oba vozy čisté, technicky ok. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Denis.jahoda
5.12.2017
*
*
*
*
*

Široká paleta vozu. Osobně jsem si tady půjčil mikrobus. Vůz v perfektním stavu. Neomezené kilometry v ceně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vídeňská 297/99
  • Brno - Štýřice
  • 639 00
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo