Hodnocení firmy 24print s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
blanka
27.9.2019
*
*
*
*
*

Právě mi dorazily stolní fotokalendare planovane jako vánoční dárky. Naprostý děs a hrůza. Divny papír, fotky jsou divně matne. Vypada to, jako bych si to vytiskla sama na nekvalitni tiskárně. Vyhozene penize a jdu objednat nové a jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petruskavr
6.12.2018
*
*
*
*
*

Objednali jsme si 2 plakáty a jsme velmi nespokojení. Je to na obyčejném papíru. Vůbec to nevypadá jako fotka. A navíc jsou na krajích tlusté bílé okraje. Pokud bysme je odstřihli, byly by plakáty asi o 4 cm kratší a v rámech do kterych jsme je chtěli dát, by vypadali divně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
6.12.2018
*
*
*
*
*

Velmi dobré uživatelské prostředí při editaci kalendáře a fotek, skvělá cena, dobré zpracování a rychlé vyrobení i doručení (objednáno v pondělí, ve středu doručeno GLS). Naprostá spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ivetajaskova88
14.5.2018
*
*
*
*
*

Zkusili jsme mobilky za zaváděcí cenu a pecka. Ačkoliv jsem si tak úplně nepřečetla, jak budou fotky vlastně vypadat, jsem nad míru spokojená. Nečekala jsem, že má objednávka dorazí tak rychle (do 3 prac. dnů) a že budou obrázky takhle "vychytaný". Děkujeme Trávníčkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
SarunkaVagner
4.1.2018
*
*
*
*
*

Opravdu doporučuji. Objednáno před Vánoci. Já si ještě na poslední chvíli vymyslela, že potřebuji ne jeden kalendář ale dva. I přes to se všechno stihlo a vyřídili to ihned, paní mi stornovala zásilku abych mohla správně znovu objednat. Nakonec mi přišli dva krásné kalendáře i přes moje nekvalitní fotografie, kvalita úžasná! Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
peggy
13.3.2017
*
*
*
*
*

- vynikající komunikace přes FB - okamžité řešení problémů při tvorbě fotoknihy - přehledný a jednoduchý program se spoustou užitečných funkcí - kvalitní zpracování produktu - dodržen termín dodání (březen 2017) - dobrý poměr cena/kvalita

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ladka.benesova
17.12.2016
*
*
*
*
*

Objednávám u této společnosti už čtvrtým rokem kalendáře a pohledy na vánoce. Tentokrát jsem velice nespokojena termín dodání slibovali do 5 pracovních dní, platba jim přišla na účet 9.12.2016 když jsem šestý pracovní den volala do společnosti bylo mi řečeno, že nejsou hotové pohledy. Slíbili že do vánoc určitě zakázka přijde,ale to mi je k prdu smrdu,když pohledy musím poslat bohužel do zahraničí určitě do 24.12. nedojdou,když zakázka není ani v expedici a dnes máme 17.12. Jsem velice zklamaná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pája z Volar
12.12.2016
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojen s prací,komunikací a hlavně rychlostí vytvoření zakázky a také především s úžasnou a neskutečnou cenou za kalendáře formátu A4.Tato firma získala můj obdiv a jistě to nebyla moje poslední zakázka.Moc děkuji za špičkově zvládnutou práci v tomto předvánočním shonu.Všechna čest!!!Jen tak dále!Přeji krásné svátky,plné pohody,zdraví a lásky.Zase někdy příště u dalších zakázek.DĚKUJI!!!Váš Pája.Do fotek bych musel dát celé kalendáře.Tak příště.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Poděbradská 15
  • Písková Lhota
  • 290 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:0015:30
  • Út 7:0015:30
  • St 7:0015:30
  • Čt 7:0015:30
  • 7:0015:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo