Hodnocení firmy Janeta s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
krato.david
11.9.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme 25.8.-1.9.2018 v Chorvatsku na Krku - Šilo, vila Sonja. Nádherné prostředí, krásné ubytování, udržovaná zahrada s grilem a posezením, přístup do moře bezvadný, děti si to užily, písečná i betonová pláž, kousek dál i oblázková. U pláže pekárna. Super výlet do Crikvenice vodním taxíkem, co jezdí každých 10 min. Byli jsme s Janetou po třetí a opět spokojeni! Kratochvílovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka
24.8.2018
*
*
*
*
*

Dobry den , za nas naprosta spokojenost jak s vyrizovanim dovolene tak s mistem proste vse super. S jinou CK uz nejezdime. Vse porfesionalni :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
peta.komanova
26.7.2018
*
*
*
*
*

Spokojenost veliká, jak s pracovníky CK Janeta, spolupráce, ochota, rychlost, tak i s následnou dovolenou v Lido Di jesolo. vše odpovídá nabídce, jídlo bezva, ubytování fajn. Budem se těšit na dalsi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miloslavabra
29.6.2018
*
*
*
*
*

Pracovníci cestovky -bezvadní. Dispečer dopravy busem byl měl mít více znalostí o místech nástupu klientů. Servis odpovídal hotelu 3hvězdiček. V popisu destinace Karlobag, hotel Zagreb doporučuji přesnější údaje o počtu schodů, jen k jídelně, kam nejede výtah je jich 27,to 3x denně dolů a nahoru pro rodiny s malými dětmi a špatně chodící je obtížné. Od jídelny k bazénu dalších 27. Výtah od recepce k bazénu byl v půli týdne zamčen, druhý, asi utajený byl námi použit díky delegátce. Delegátky a animace pro děti naprosto skvělé!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kamka.rihova
25.1.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme s CK Janeta na Krku v depandanci Marina a Primorka a na Novim Vinodolskim v hotelu Lišanj. V obou případech se nám moc líbilo jak prostředí, ve kterém jsme byli, tak komunikace s delegáty na místě i s CK Janeta při zařizování zájezdů. Rozhodně tuto cestovní kancelář doporučuji a v případě cestování do Chorvatska se na ni znovu ráda obrátím!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Josef
24.1.2018
*
*
*
*
*

Dovolená od CK Janeta byla skvělá od začátku až do konce. Byli jsme v Chorvatsku v Novi Vinodolski Hotelu Lišajn. V CK je milý a příjemný tým lidí, měli jsme skvělé ubytování, výborné jídlo a bohatý doprovodný program včetně zájezdů po Chorvatsku. Ke všemu tomu nám vyšlo počasí. Co víc jsme si mohli na dovolené přát. Dovolenou s CK Janeta můžu jen doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martina
23.1.2018
*
*
*
*
*

Suprový tým lidí,kteří umí prodat fakt super dovolenou.Co se týče internetových či katalogových stánek vše přehledné.Byli jsme v Chorvatsku-Novi Vinodolski-Hotel Lišanj(Depandance),vše bylo suprové,nemáme žádnou výčitku,budem se na místo rádi vracet a do cestovní kanceláře též.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martin
12.7.2015
*
*
*
*
*

supr dovča, krásné počasí, super jídlo a super delegáti, v hotelu lišanj jsme určitě nebyli naposled :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Hovorková
31.5.2015
*
*
*
*
*

dneska jsme se vrátili z itálie a i když jsme letos vybrali hodně brzký termín, tak počasí vyšlo krom jednoho dne skvle, ubytování i doprava byla bez problémů, byli jsme v ubytování letos asi první, takže jsme pokoje dostali hned ráno takže paráda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Žižkova třída 282/39
  • Písek - Budějovické Předměstí
  • 397 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo