Hodnocení firmy Svět snubních prstenů

*
*
*
*
*
9 hodnocení
demcova.katarina
1.8.2017
*
*
*
*
*

“Velmi ochotná a příjemná obsluha. Snubní prsteny nám vyrobili dle našeho přání.Překvapilo nás velmi rychlé dodání. Jsme velmi spokojeni. Kvalita odpovídá ceně. Určitě do zlatnictví ještě rádi zavítáme.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tereza4.kovacova
4.2.2017
*
*
*
*
*

Také mám dobrou zkušenost. Personál nám vyšel ve všem vstříc, mohli jsme si libovolně nakombinovat barvy zlata našich snubních prstenů i jejich šíři. Já mám užší, přítel širší a vypadají skvěle. Děkujeme, budeme se rádi vracet.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana Mayerová
4.2.2017
*
*
*
*
*

Doporučuji, prošli jsme si více zlatnictví a takový výběr jsme jinde nenašli. Počkali jsme si na slevovou akci a tak máme snubní prstýnky fakt za dobré peníze. Máme zde slíbený celoživotní servis což je opravdu dobré.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vlkodlak
5.1.2017
*
*
*
*
*

já mám dobrou zkušenosti, to co bylo domluveno - bylo uděláno, v terminu (i když jsme chtěly drobnou úpravu v průběhu výroby)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hanickaha
13.12.2016
*
*
*
*
*

Se Světěm snubních prstenů jsem moc spokojená. Mám od nich zásnubáček a od letošního jara máme i snubáky, které jsme si koupili za super cenu. :-) V lété při sportu jsem si prsteny svou neopatrností trochu poškrávala a teď už jsou zas jako nové. Mají dobrý celoživotní servis.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra
16.3.2016
*
*
*
*
*

Zlatnictví navštěvuji již mnoho let a vždy jsem byla spokojená. Slečny prodavačky jsou vždy usměvané. :-) Pokud chcete opravdu kvalitní zlaté šperky mohu jen doporučit. Máme od nich také snubní prsteny a stále jsou jak nové a to je máme víc jak 4 roky:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Janča95
8.3.2016
*
*
*
*
*

Zlatnictví Jelínek (Svět snubních prstnů) navštěvuji už několik let, hodněkrát jsm si u nich nechala špěrky na opravdu i mi mělili baterku ve dvou hodinkách. Je pravda, že na opavu jsem musela čekat asi týden, ale vždy jsem, byla spokojená, zlatníky mají fakt šikovný. Baterku mi vyměnili napočkání a 120,- mi nepříjne až tak přemrštěná cena když v centru po mě chtěli asi 180,-. Přítel mi zde koupil krásný zásnubní prsten, který je i po 2 letech nošení jak nový. takže za mě mohu doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
honalex
9.11.2015
*
*
*
*
*

Strašný, prodává zboží, které někdo prodá jako staré za minimální výkup, vyčistí to a prodá dál za 2000,- 1 gram a to se vyplatí. Dostala jsem k narozeninám krásný lesklý přívěšek, ale moje matka si bohužel nevšimla, že je totálně prošoupaný. Pěkně děkuju za takové a předražené zboží. Fuuuj, že se nestydí !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
jezekm
22.4.2015
*
*
*
*
*

Chcete u této firmy koupit pouze baterii do hodinek? POZOR!!!!!!!!!!!!! Naúčtují vám cenu baterie i její výměnu ( což nechápu ). Moje maminka ( 70 let ) zde zakoupila baterii CR 2032 za 130,- kč, která má obvyklou cenu 22,- kč, bez jakéhokoliv upozornění na způsob jejich účtování. Obrázek o korektnosti této firmy si udělejte každý sám. Naprosto nedoporučuji tuto "zlodějskou" firmu nikomu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Novákových 2
  • Praha 8
  • 180 00
  • 30 m od metra Palmovka (trasa B) vedle Komerční banky
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • Máme právě otevřeno

  • 1x za 14 dnů 9:30-12:30!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo