Hodnocení firmy SOB NÁBYTEK

*
*
*
*
*
12 hodnocení
ondrej.skolar
1.2.2020
*
*
*
*
*

Koupili jsme postel,která došla poškozená a navíc za ty peníze velmi nekvalitní výrobek!Odstoupili jsme hned od smlouvy,ale ze strany obchodu se nikdo neozýval a ani si nepřevzali poštu.Musel jsem řešit přes právníka vrácení peněz,které mi po dvou měsících nakonec přisly. Ale přišel jsem o 2000kč za odeslání postele,kterou jsem musel poslat jako nadměrný balík!Tento obchod nedoporučuji a budu dál řešit jejich přístup k zákazníkům.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
H.Eremiasova
21.10.2019
*
*
*
*
*

V září 2018 jsem u Sob nábytku objednala předsíňovou a koupelnovou sestavu.Nábytek přišel o něco pozďeji než ve slibované lhůťe.Přišel v pořádku,kvalitní a krásný nábytek.Ale bez koupelnových zrcadel.Po pul ročním uhánění manažera mi doručili jen jedno zrcadlo a mělo ťuknutý dřevěný rám.nechali jsme to být,protože jsme si říkali,kdo ví,kdy by přišlo znovu.Po dalšim půl ročním uhánění a slibování nám přišlo druhé před rokem objednané zrcadlo.Měla jsem hroznou radost,protože jsme dostali velkou slevu.Byla jsem za tu slevu připravena odpustit víc jak roční dodací lhůtu i to naťuknuté zrcadlo,které nám už doma viselo.Nic méně po rozbalení jsme zjistli,že zrcadlo je designově trochu jiné a o cemtimetr menší.Takže první dojem z tohoto obchodu úplně zkažený

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tom.svoboda1988
5.9.2019
*
*
*
*
*

Za mně spokojenost. Kluci ze Sobu jsou velice ochotní a platil jsem kartou dopředu a nemůžu si na nic stěžovat, takže za mně DOPORUČUJI. Je to již několikátý nákup u Soba Tomáš Svoboda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michal.luptak
31.8.2019
*
*
*
*
*

Nakup u sob nabytku mi přijde jak hra na ruletě.Někdo má štěstí a super krásný nábytek, ale ti ostatní doufají, že aspoň ten vklad by se mohl vratit....U nás je to zatím tak , že po cca 7 měsících nemáme ani ten vklad.:(

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tadevosjan
30.8.2019
*
*
*
*
*

PRÁVĚ ČTU KOMENTÁŘE A MUSELA JSEM I MONÍ ZKUŠENOST S TOUTO SKVĚLOU FIRMOU. MUSÍM ŘÍCT, ŽE JSME PLATILI TAKÉ DOPŘEDU A OBJEDNÁVKA ZHRUBA ZA 90 TISÍC A NAPROSTÁ SPOKOJENOST!! SEDAČKA CHESTERFIELD JE TOP. JEŠTĚ SE URČITĚ NA SOBA OBRÁTÍME. AT

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
naty.bienertova
30.8.2019
*
*
*
*
*

V lednu 2019 jsme si objednali zboží a následně zaplatili předem přes účet. Zboží z různých důvodů jsme nedostali ani po 7 měsících. Následně jsme zrušili objednávku s tím,že nám vrátí peníze. Už je to 14 dní a peníze nikde. Neustále výmluvy ze strany obchodu. Máme strach, že peníze budeme mamit dlouho... OPRAVDU SI NA NĚ DEJTE POZOR. ROZHODNĚ NIC NEPLATIT PŘEDEM!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tom.svoboda1988
27.12.2018
*
*
*
*
*

Maximalni spokojenost. Dekuji klukum ze Sobu za nadhernou ložnici :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
17.12.2018
*
*
*
*
*

Objednala jsem si v cervnu 2018 u SOB Nabytku katalogovou sestavu venkovního nábytku Tulca s dobou dodání 14-15 týdnů. Na tuto sestavu byla vystavena zálohová faktura 10000,-Kc, kterou jsem hned uhradila. Nábytek nam ještě i po vice nežli 19 týdnech nebyl dodán bez vysvetleni. My jsme se pak take rozhodli (na základě zjištění, že misto Tulca sestavy by nam lepe rozměrově sedělo nejake L-reseni), že chceme tuto objednávku zrušit. Objednavku jsem tedy emailem zrusila, nicmene zastupce SOB nabytku nam nasi zadost o zaslani zalohy zpet odmitl s tim, ze na ni nemame pravo - na coz podle obcanskeho zakonika pravo mame. Na pisemne odstoupeni od kupni smlouvy s pozadavkem o vraceni zalohy firma nereaguje. O zalohu se tudiz budeme muset soudit. Jednani ze strany SOB nabytek je velmi neferove, tudiz za mne urcite NEDOPORUCUJI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
SOB NÁBYTEK
SOB NÁBYTEK 28.12.2018

Dobrý den paní Pytlíková, prosil bych, abyste vše uvedla v prvou míru, tak jak to ve skutečnosti bylo. V prvý řadě několikrát jsme na Vás apelovali, že zboží máme již dávno na skladě a můžeme obratem dodat. Náš termín jsme my dodrželi, tak Vás poprosím neuvádějte mylné informace, že po uplynutí čekací doby Vám nechceme zálohu vrátit. Jsme eshop, a tudíž nemáme problém s vrácením zboží do 14 dní, ale pokud zboží je zcela vyprodané a my pro Vás musíme speciálně nechat vyrobit naše katalogové zboží a vybíráme od Vás nevratnou zálohu ve výši 20% (jinde berou i 50%), tak samozřejmě nemůžete před dodáním nám napsat, že o zboží nemáte zájem. Zboží se pro Vás speciálně vyrábí a putuje přes půl země a stojí nás to čas a hlavně peníze a do toho jsme Vám poskytli nemalou slevu, tak v tomto případě nemáte nárok na vrácení zálohy. Snažili jsme se s Vámi domluvit, že si můžete v té cenové relaci vybrat něco jiného, ale posloucháme od Vás jenom výhrůžky nic jiného. A poslední věc na Váše písemné odstoupení od smlouvy jsme samozřejmě reagovali emailem (je úplně jedno jestli nám to odstoupení zašlete emailem nebo poštou). Vy jste odstoupení mohla zaslat elektronickou formou. Je to opravdu nepříjemná věc nejenom pro Vás, ale i pro nás věřte, a proto jsme Vám vyhověli v tom, že si můžete vybrat i jiný nábytek v této cenové relaci a to i nadále platí. Děkuji za pochopení TÝM SOB NÁBYTEK

kacenka.vackova
29.12.2016
*
*
*
*
*

Zboží došlo včas, bohužel nekvalitní. Rozklížený roh a ani jedny dvířka nešli zavírat. Odstoupení od smlouvy pro nekvalitní zboží mě stálo 500 Kč za dopravu. Za sebe nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jaroslav.jh
18.6.2015
*
*
*
*
*

spokojnost, druhy nakup. rychle dodanie, naozaj kvalitne kusy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Revoluční 2732/9
  • Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo