Hodnocení firmy LP Profimalby

*
*
*
*
*
16 hodnocení
radekberan50
15.11.2020
*
*
*
*
*

S využitím služeb jsme byli naprosto spokojeni - perfektně odvedená práce i velmi vstřícný přístup. Určitě doporučujeme!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zdenkarapouchova581
11.10.2020
*
*
*
*
*

Nucené pracovní volno jsem se rozhodla využít k provzdušnění bytu vymalováním a firmu Profimalby jsem objednala na základě doporučení kolegyně která si nechala před 2 lety natřít komplet dům z venku i zevnitř, dodnes si to moc pochvaluje a za sebe mohu říct totéž, pan Lejska na objednávku reagoval velmi rychle a s kolegou vymalovali opravdu profesionálně bez nepořádku, dodatečně jsem si po doporučení nechala nastříkat i všechny radiátory které jsou teď moc krásné až bych nečekala že to ještě jde tak zrenovovat. Rozhodně mohu doporučit dalším. Mnohokrát za vše děkuji, Z. Rapouchová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Adam
9.7.2020
*
*
*
*
*

Spokojenost. Práce odvedena na jedničku. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
garazvrata
12.5.2020
*
*
*
*
*

Malování fasády na rodinném domě proběhlo nad naše očekávání a určitě firmu profimalby doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tureček
16.2.2020
*
*
*
*
*

Profesionálně odvedená práce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hruzovaj90
6.1.2020
*
*
*
*
*

Povánoční malování proběhlo nad mé očekávání, Profimalby jsem zvolila na základě všech recenzí a opravdu jsem nadmíru spokojená . Ještě jednou moc děkuji za krásně vymalovaný byteček, příjemné jednání a příště se rozhodně ozveme zas !:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
robartosek
14.10.2019
*
*
*
*
*

Skvělá a rychlá práce, příjemná komunikace i rychlá domluva. Doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
J.Štěrba
7.8.2019
*
*
*
*
*

NAPROSTÁ SPOKOJENOST - DOPORUČUJI

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
V.ilona78
1.3.2019
*
*
*
*
*

Pan Lejska byl velmi ochotný, přišel včas, svou práci udělal rychle a kvalitně. Velmi ho doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marie
11.2.2019
*
*
*
*
*

Vše o.k., veliká spokojenost. Za nás doporučujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kroupova 180/56
  • Brno - Starý Lískovec
  • 625 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • po dohodě kdykoliv!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo