Hodnocení firmy Salon YES VIP s.r.o.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
Terez
25.6.2020
*
*
*
*
*

Moderní salon a milé holky. I když jsem byla jenom na barvení a sestřihu byla jsem spokojena. Ceny jsou fajn a líbí se mi výběr služeb co nabízejí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
magda.horakova
14.5.2020
*
*
*
*
*

Vždy jsem měla tmavé vlasy tak jsem chtěla vyzkoušet něco nové a dala jsem si vlasy zesvětlit. Se změnou barvy a taky účesu jsem spokojena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Verča
9.4.2020
*
*
*
*
*

Nikdy jsem neměla takhle dlouhé a husté vlasy. Je to skvělý pocit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana.kru
30.1.2020
*
*
*
*
*

Byla jsem v Yes Vip na prodloužení jenom jednou ze zvědavosti ale vypadalo to skvěle. Teď co jsem se dala ostříhat téměř nakrátko chodím tady na sestřihávaní a barvení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martina.KKl
28.11.2019
*
*
*
*
*

Salon je velmi vkusně zařízený a příjemný. Slečny jsou milé. S vlasy dokážou zázraky a to je pro mě velmi důležité.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
laura
8.10.2019
*
*
*
*
*

Vlasy z vašeho salonu velmi dobře drží a nezacuchávají se. Spoje jsou neviditelné a kvalita vlasů je super. Musím vás jen doporučit, protože stojíte za to.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jophana
22.8.2019
*
*
*
*
*

S prodlužováním vlasů jsem velmi spokojená z tohoto salonu. Vlasy jsou kvalitní jak na dotek, tak na pohled a to je pro mě velmi důležité. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Péťa
9.4.2019
*
*
*
*
*

Salon splnil má očekávání, jen jsem čekala déle na objednání což ale neovlivnilo to jak se mi o vlasy dobře v saloně dobře postaraly.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martinapp
27.2.2019
*
*
*
*
*

Kvalita vlasů je velmi přirozená, nikdo na mě ani nepoznal, že mám vlasy prodloužené kdybych na to neupozornila. Mám to tady velice ráda a doporučuji známým.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rossmary
3.1.2019
*
*
*
*
*

Do salonu chodím zatím krátce, mám za sebou druhou návštěvu. Vlasy si nechávám prodlužovat délkou 60 cm a ladily jsme i odstín aby byl co nejpřirozenější. Děkuji, super péče.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Mánesova 917/28
  • Praha 2 - Vinohrady
  • 120 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0019:00
  • Út 10:0019:00
  • St 10:0019:00
  • Čt 10:0019:00
  • 10:0019:00
  • So 10:0016:00
  • Máme právě otevřeno

  • V sobotu na základě objednávky.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo