Hodnocení firmy OPENREALITY & partners, s.r.o.

*
*
*
*
*
46 hodnocení
R.Moni
3.10.2018
*
*
*
*
*

Velmi spokojená

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
R.Moni
3.10.2018
*
*
*
*
*

Kvalitní služby

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
25.9.2018
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
25.9.2018
*
*
*
*
*

Seriózní realitní kancelář

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
25.9.2018
*
*
*
*
*

Velmi spokojená

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Zdanny
24.8.2018
*
*
*
*
*

Prodej nebo nákup nemovitosti je podle mě vždy velmi ošemetná záležitost (už jen z vlastní podstaty věci), kterou člověk neprovádí každý den a považuji to za jednu z hlavních přelomových událostí v životě vůbec. Jsem rád, že Open reality a konkrétně pí. Sabová mi pomohla touto záležitostí projít bez ztráty kytičky :-). Postarala se výborně o prodej i s ohledem na načasování haldkého přestěhování naší rodiny do nového domova. Děkuji! :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
leder_j
23.8.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, potřebovali jsme vyřešit nové bydlení a to se k naší spokojenosti podařilo. Termínově jsme z toho měli trošku obavy, ale díky zkušenostem pana makléře to vše celkem plynule navazovalo. Jsme moc spokojení a děkujeme. Leder

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
M. P.
23.8.2018
*
*
*
*
*

V Openreality jsme oslovili pro nasi realitni transakci pani Sabovou a udelali jsme velmi dobre. Ocenuji skoro rodinny pristup a nadstandardni ochotu. V realitnim mori, kde jsme se setkali s ruznymi praktikami, musim rict, ze jsme byli velmi radi, kdyz mela prodej naseho bytu na starost uprimna zena. Byla nam velmi napomocna i pri hledani noveho domecku jako poradni hlas, rekla bych, obcas i nad ramec beznych sluzeb. Byt byl prodan za nejvyssi moznou castku. Pribeh se stastnym koncem. Doporucuji vsem klientum, kteri maji radi, kdyz se jim naleva cisteho vina a oceni nesesnerovany lidsky pristup :-). M.P.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
irenaf
23.8.2018
*
*
*
*
*

Velká spokojenost, služeb OPENREALITY jsem využila již podruhé a chtěla bych poděkovat za komfotní servis, férové jednání a lidský přístup. Irena F.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
veronika
21.8.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, obvykle recenze nepíši, ale zde jsme s manželem udělali výjimku, jelikož jsme byli opravdu nespokojeni s jednáním paní Sabové. Hledali jsme pozemek a oslovili právě paní Sabovou ohledně jednoho pozemku, který inzerovala realitní společnost Open reality. Ze začátku to vypadalo vše růžově. Uvědomujeme si, že je naše chyba, že jsme si neověřili informace, které nám paní Sabová poskytovala, ale lhaní do očí nás uráží. Při podpisu rezervační smlouvy jsme se dozvěděli dosti zásadní informace o pozemku, které nám nebyl řečeny, a které paní Sabová nakonec podala tak, že je má od majitele a ten od dělníka, a co jsme si vlastně mysleli a vůbec, jak to, že se dovolujeme teď na něco ptát. I tak jsme smlouvu podepsali a rázem po podpisu se chování paní Sabové dosti změnilo. Každý její telefonát byl velmi nepříjemný, jelikož v něm na mě přímo "štěkala" a byla protivná a jízlivá. Tlačili na ni totiž prodávají, kteří se již dožadovali podpisu kupní smlouvy a převedení peněz, avšak kteří nebyli dostatečně informování o termínu, který nám paní Sabová dala. Dle rezervační smlouvy jsme měli nárok podepsat kupní smlouvu až cca za 3 měsíce. Na tomto termínu jsme se s ní dohodli, ale prodávajícím nic sděleno nebylo. Po několika nepříjemných telefonátech od paní Sabové mi bylo její osobou sděleno, ať laskavě zavolám prodávajícím sama a situaci jim vysvětlím. Od čeho tedy dostala provizi (také ne malou), když poslední dva měsíce jsme s manželem komunikovali s protistranou sami? Po zjištění informací od prodávajících, paní Sabová svévolně rozhodovala o termínech rezervační smlouvy i kupní smlouvy a některé zájemce i odmítala, ačkoli o tom své klienty neinformovala. Po těchto zkušenostech bych již paní Sabovou nikdy neoslovila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Přidat hodnocení
  • Slámova 775/12
  • Brno - Černovice
  • 618 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo