Hodnocení firmy KOFR-ELSPO s.r.o. - Opravy drobných domácích spotřebičů

*
*
*
*
*
10 hodnocení
zdenka.jarda
26.10.2017
*
*
*
*
*

Několikrát jsem se obracel na tuto firmu, a pokažde mě vyšli vstřic s moji žadosti o zaslani požadovaného náhradního dilu k el.spotřebiči.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
reladis
24.3.2017
*
*
*
*
*

Dobry den, chtela bych pochvalit firmu KOFR-ELSEPO Zlin - Louky za skvele jednani se zakazniky, rychle a dobre opravy. Vzdy tam chodim rada a rada firmu doporucuji, nebot jsem se presvedcila, ze kdyz se chce - vsechno jde !!! Dekuji a preji i nadale hodne vdecnych zakazniku. Ladislava Řeháková - Zlín P.S. Vyhoda je take bezproblemove parkovani !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
matousek573
14.8.2016
*
*
*
*
*

Tlakový hrnec TEFAL Clipso One byl předán osobně do opravy 09.08.16 s předpokl. provedením 08.09.16. Na počkání opravy neprovádí, musí ověřit dostupnost náhradního dílů - mezikruží z uměl. hmoty. Pokud by byl v prodeji, výměnu bych uskutečnil i sám. Dřívější provedení opravy oznámí. Předpokládaná cena opravy je 700 Kč. K tomu 2x cesta autobusem z Luhačovic a zpět 200 Kč.Suma cca 900. Nový je za 2.400. Nemám co hodnotit, nevím , zdali bude ND. Karel Matoušek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne5
Yvetta T.
6.3.2016
*
*
*
*
*

Firma velmi spolehlivá. Už řadu let využívám jejich služeb!! Perfektní - DOPORUČUJI!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
stanislav-lovecky
15.2.2016
*
*
*
*
*

Chci pochválit přístup pracovnice servisu KOFR-ELSPO Zlín-Louky.Po telefonickém dotazu na opravu staršího kuchyn.robotu Moulinex paní navrhla návštěvu servisu a po prohlídce vadné hnětací mísy doporučila jen výměnu těsnění i když měla kompletní mísu.Po vyměnění a vyzkoušení jsem byl mile překvapen,protože mi tím ušetřila cca 500 Kč.Ne jako v "Maxiservisech" kde s radostí vymění "kus za kus".Spokojený zákazník ze Strážnice,který příště rád pojede 48 km do "svého servisu".Dávám 5 hvězdiček!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
alcaplskova
10.12.2015
*
*
*
*
*

Dne 1.12.2015 jsme do servisu psali ohledně mikrovlnné trouby Candy. Stoláři nám řekli, že nám zde údajně chybí 4 upevňující součástky. Trouba je nová, v záruční době. Pracovník firmy KOFR-ELSPO nám na to napsal, že situaci prověří, ale dodnes jsme nedostali žádnou jinou odpověď.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana Rozumná
11.3.2015
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost, víc takových firem - ochota, profesionalita, osobní přístup

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
douderova.eva
27.11.2014
*
*
*
*
*

Nechali jsme si opravit Krups expresso které nefungovalo a byli jsme mile překvapeni s jakou odborností a ochotou jsme se setkali . Doporučujeme a vřelé díky všem zaměstnancům.zákazníci z Přerova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kvetoslava0504@gmail.com
9.1.2014
*
*
*
*
*

Dobrý den. Vaši firmu jsem oslovila prvně a byla jsem mile překvapena rychlou odpovědí a maximální informací a proto hodnotím vysokým hodnocením. S pozdravem Bendová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Václavíková Magda
5.11.2013
*
*
*
*
*

Doporučuji - skvělá zkušenost, rychlá oprava, bezproblémové parkování a spostu dobrých rad...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 577 102 424
fax:
+420 577 105 304
e-mail:
info@kofr.cz
web:
www.kofr.cz
  • U Dráhy 144
  • Zlín - Louky
  • 763 02
  • Pod čerpací stanicí OMV (u železničního přejezdu) cca 50 m od zastávky ČD a cca 100 m od zastávky MHD.
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0011:30 13:0017:00
  • Út 9:0011:30 13:0017:00
  • St 9:0011:30 13:0017:00
  • Čt 9:0011:30 13:0017:00
  • 9:0011:30 13:0017:00
  • Máme právě otevřeno

  • Út,Čt: vyhrazeno přednostně pro obch.partnery!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo