Hodnocení firmy M.B.A. Finance s.r.o.

*
*
*
*
*
20 hodnocení
empr
8.8.2019
*
*
*
*
*

Jsou to magoři, na adresy lidí posílají dopisy, že člověk, který na adrese nebydlí a nebydlel něco dluží...poslal jsem je do....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
neustift
6.3.2019
*
*
*
*
*

Tato firma zkoušela víc než rok vymoci neexistující dluh. Po začátečním telefonním teroru v každou denní i noční dobu přišly výhružky a zastrašování. Pak následovaly dopisy v obálkách s nápisem EXEKUCE a podobné. Když jsem se nenechal zastrašit, poslali vymahače, který bez zjevné souvislosti začal vyprávět o otrávených zvířatech, přejetých dětech, zlámaných rukách a podobně. Na otázku : jak to myslí odpověděl, že nijak. Vše přestalo asi před 3 měsíci, jsem zvědavý, kdy a s čím zase přijdou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarka
25.2.2019
*
*
*
*
*

Vymáhají vymyšlené dluhy, jsou to zloději a podvodníci. https://www.vasestiznosti.cz/spolecnost-3912/m-b-a-consulting-s-r-o

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anna
18.10.2018
*
*
*
*
*

Neskutečné! Jednání lidí na druhém konci telefonu je silně hraniční! Mě přišel dopis, že ze mě vymáhají dlužnou částku cca 2.500 Kč za předčasné ukončení smlouvy u Tmobile. Od Tmobile jsem nikdy nebyla o této skutečnosti informována, podotýkám, že smlouvu mi ukončili sami a to z důvodu jejich pochybení. Půl roku na to se ozvala tato prapodivná firma. Nekorektní jednání, hulváctví a křik do telefonu. Jediné, čeho se člověk dočká, když se dovolá. Absolutní neschopnost spolupracovat se zákazníky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dorotka
24.9.2018
*
*
*
*
*

U banky máme (moje matka) úvěr, který pravidelně splácíme (cca 2600 Kč/ měsíčně), podotýkám že pravidelně, nikdy nebyly se splácením problémy a vždy platíme na čas. Nastala ovšem situace, kdy matka odjela narychlo na dovolenou, uvedenou splátku v termínu díky nepřítomnosti a hlavně zapomnění neuhradila - 5 dní po splatnosti. Následně, 2 hodiny po příjezdu z dovolené přišel jakýsi inspektor ze společnosti MBA Finance. Chování tohoto pána je pro mne naprosto nepochopitelné. Dělal ostudu na celý barák, vetřel se k matce do bytu (násilím!!!),velice hrubě nakopnul psa - bezdůvodně, pes ho nijak neohrožoval, pouze se přišel podívat, kdo přišel, vyhrožoval zabavením majetku, urážel mojí matku („Socka, která si nabere úvěr a pak ho nesplácí”),oceňoval si v bytě osobní věci mé matky, otevíral v bytě šuplíky, pracovní notebook si vzal do ruky a trval na tom, že jsi ho jako zástavu odnese sebou (matka neměla u sebe hotovost), když pochopil, že z bytu si nic neodnese s notebookem praštil tak, že, monitor se odtrhnul od klávesnice (omlouvám se nejsem příliš technický typ, ale pointa je taková ze notebook je na dva kusy), nemusím Vám doufám vysvětlovat, že cena notebooku je mnohonásobně vyšší než splátka. Po této události ho matka z bytu vyhodila, pán to ovšem nevzdal a šel zvonit na sousedy s tím, aby dluh za mojí matku uhradily oni, celkem dvě další domácnosti, po domě na několika místech vylepil papír, kde stálo jméno, dlužná částka, výše splátek a rodné číslo mé matky s informací, ať se tento papír dostane do rukou mé matky...ten pán nebyl schopen se prokázat jakýmkoli dokladem, že je oprávněn vymáhat splátky, jelikož jsem znalá právních předpisů a mám za sebou několikaletou praxi u advokátní kanceláře - vymáhání pohledávek soudní cestou, stejně tak jsem působila na Exekutorském úřadě moc dobře vím, že takto se nesmí chovat ani soudně pověřený exekutor natož zaměstnanec vymahačské agentury, která nemá soudní pravomoc. Když to celé shrnu, návštěva tohoto pána měla za účinek: rozbitý pracovní notebook mé matky (cca 25 000 Kč), dva měsíce používaný a ve vlastnictví zaměstnavatele, který matka musí nahradit, natržená slezina psa (operace na veterině 35 800 Kč), nervové zhroucení matky, byla ošetřena na pohotovosti. Celý konflikt byl ukončen příjezdem PČR. Po výše zmíněných událostech podávám trestní oznámení, nedomnívám se, že společnost jako je Česká spořitelna má potřebu spolupracovat s těmito individui, taktéž se domnívám, GDPR tu asi také není pro nic za nic a opoždění splátky o 5 dní by se mohlo řešit zasláním upomínky, klidně zpoplatněné a ne na lidi, kteří pravidelně svůj dluh splácí a jednou nastane situace, že zapomenou, hned posílat takovéto bytosti. Do MBA FINANCE jsem následně volala a chtěla vysvětlení chování jejich zaměstnance a následně pověření na jehož základě jsou oprávněni jednat Vaším jménem. Ani jednoho se mi nedostalo. Tato událost se uskutečnila v neděli ve večerních hodinách, v pondělí ráno, byla splátka vložena na účet banky, ve snu by mne nenapadlo, hradit cokoli na účet MBA Finance natož s pokutou (5000 Kč), kterou mi nebyli ani schopni zdůvodnit. Hlavně si nikoho nepouštějte do bytu!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr Jirsa
8.9.2018
*
*
*
*
*

Lidé vůbec se této podvodnické firmy nezalekněte, stejně jako jsem to udělal já. Jmenuji se Petr Jirsa jsem z Babic u Štemberka, zaslal jsem jím odpověď 2 x na email. Tak nevybíravou sprostou řeč, kterou tady nemohu citovat, prostě jsem je poslal tak nevybíravě a sprostě tam kam patří, že to vzdali. Lidé, co jsou jen trošku smyslní, pochopí okamžitě, že se nejedná o podvodníky, ale o pár lidí co si hrají na bubáky, zastrašují lidi, kteří mají dluhy a nevědí kudy kam, Lidi nebojte se jich , zachovejte se stejně jako já. NEJLEPŠÍ OBRANA JE PROTI ÚTOK. A FIRMA TO MŮŽE DO ROKA A DO DNE POLOŽIT. :-) :-) :-) Ahoj Petr

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
very40
6.6.2018
*
*
*
*
*

Stouhle firmou mám zkušenosti :-( . Když jsem se snima dohodla na splátky měsíčně k určitému datumu nebyl problém. První splátku jsem zaplatila jak jsem slíbila. Po první zaplacený splátce telefón že by bylo dobré aspon jednu splátku zvýšit at se dluh zmenší pak uz to můžu zase zaplatit jako tu první při tom přišel dopis ze sníženým dluhem a ze přijde na návštěvu inspektor kdyz jsem se ptala co to je tak mi sdělily že ten dopis mám ignorovat. Dobře jsem řekla tak při dohodě ze jednu splátku zaplatim o tisícovku na víc aspoň zmenším dluh. Druhy měsíc jsem zaplatila jak jsem slíbila zase telefonáty ty jsem zmeškala ale co když platim nevim proč by do mě má někdo pořád šít. Třetí měsíc jsem zaplatila částku jakou jsem měla první a už byl problém. Zase telefón strašně příjemná paní že bych měla hned dnes zaplatit zbytek. Že mi byl poslán dopis který se jim vrátil špatná adresa prý tak jsem ji řekla divný když jiný od nich k nám došly. Když jsem ji vysvětlovala že nejsem schopná to zaplatit celé když nedostávám ani minimální mzdu a mám tři děti proto to mám sjednané na více krát pořád mumlala svoje že prostě to chce že mě nic neomlouvá a že když to nezaplatim tak přijde dopis s predžalobou. Tak nevim proč je ta dohodla na splátky když mi pak stejně vyhrožují.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
12.5.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den taky mi dnes volali že prý dlužím ČSOB 1712Kč,kartu už tak 4 roky nemám.Mám podat trestní oznámení?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
valjub
26.4.2018
*
*
*
*
*

Mi volaji i 5 krát denně, ja chci mít s nimi komunikaci podloženou a tak jsem je odkázala na e mail nebo mou datovou schranku a hlavně aby mi už konečně nekdo konkrétně napsal za co a kolik dlužím a to už dvakrat, na toto vůbec nereagují, navíc nemám vubec ani ponětí kde bych mohla dlužit, nemám ani paušál

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MARKI
9.4.2018
*
*
*
*
*

Dobry den,souhlasim s predchozimi komentari. Ve firme reaguje na e-maily jen nejaky pan S..Navic jsme se ptali,jak je mozne,ze zasilaji dopisy s vyhruzkami osobni navstevy, a jejich odpoved byla,ze upominky se generuji sami. Nejaka pani T. vubec nekomunikuje,jen vyhrozuje.to same nejaky p. V.,pry nas nezastihl doma(i kdyz jsme porad),tak vyhrozuje dalsi navstevou. Komunikaci si mezi sebou vubec nepredavaji. Absolutne nechapu,jak si muzou dovolit jednat takovym zpusobem. Predam na policii

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 583 809 999
fax:
+420 584 452 595
e-mail:
info@mbaf.cz
web:
www.mbaf.cz
  • Masarykovo nám. 1346/15
  • Jeseník
  • 790 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo