Hodnocení firmy ABC Českého Hospodářství a.s.

*
*
*
*
*
23 hodnocení
P.
19.12.2018
*
*
*
*
*

DOBRÝ DEN VŠEM, KTEŘÍ BY NÁHODOU UVAŽOVALI O TOM, ŽE VYUŽIJÍ SLUŽEB FIRMY ECOMMERZC, ABC HOSPODÁŘSTVÍ.JE TO JEDEN OBROVSKEJ PODVOD, VYHOZENÉ PENÍZE. JSOU OTRAVNÝ, POŘÁD VÁM VOLÁ NĚJAKÁ JAKO BY SEKRETÁŘKA A DOMLOUVÁ VÁM OSOBNÍ SCHŮZKU, KDYŽ VÁM VOLÁ 150x(je neodbytná), TAK BOHUŽEL KÍVNETE A POZOR TO JE TA CHYBA.PÁN TO MÁ VÝBORNĚ NAUČENÉ A OPRAVDU VÁS PŘESVĚDČÍ,ŽE JE TO VÝHODNÉ A ŽE SE VÁM ZÁKAZNÍCI JEN POHRNOU. OPAK JE PRAVDOU, VŮBEC NIC, ANI JEDEN KŠEFT,JEN KAŽDÝ MĚSÍC PLATÍTE ZA NIC A TO VÁS POKAŽDÉ URGUJI,ZE NEPŘIŠLA SPLÁTKA. MÁTE TOHO DOST A CHCETE ODSTOUPIT OD SMLOUVY, ANI NÁHODOU,PAN NÁM SICE ŘÍKAL,ŽE JE 3 MĚSÍČNÍ VÝPOVĚDNÍ LHŮTA, TO ANO, ALE MOŽNÁ AŽ PO UPLYNUTÍ 9 MĚSÍCŮ.TO ZNAMENÁ,ŽE JIM 100% BUDETE PLAŤIT MIN CELÝ ROK, VYHODITE DESETITISÍCE!!!!! PROSÍM, VELMI SI ROZMYSLETE, NEŽ SE POTKÁTE S NĚKÝM KDO MÁ NĚCO SPOLEČNÉHO S TOU FIRMOU!!!! AŽ MI ZASE NĚKDO BUDE STÁT PŘED BRANKOU S PODOBNOU NABÍDKOU NAKOPU HO DO ..........!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
kamel85
21.9.2018
*
*
*
*
*

POZOR,je to podvod, jsou to podvodnice, řadný zakazníky a hlavní všechny poptavky a nabidky jsou falešní který vymyslelí oní jen aby vás lákaly k podpisu smluvu kteru nelze vypovedět,MUSEL sem s nimi k soudu ale stejni neco musel platit bohužel,jsou podvodnice,, Je to PODVOD,,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
12.7.2018
*
*
*
*
*

Velmi špatné zkušenosti, jednatelé společnosti Vás přesvědčí o úžasné příležtosti se na trhu prosadit ale výsledky nepříjdou! Přijde jen faktura za fakturou a poplatky a pokuty, když se snažíte smlouvu zrušit!! Pozor - čtěte malá písmenka, co jsou z druhé strany objednávky - jedná se o velmi nevýhodnou smlouvu! Informace mimo jiné i na https://www.facebook.com/abcvarovani/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
5.7.2018
*
*
*
*
*

Varuji všechny před touto firmou. Je to propracovaný systém pro tahání peněz z podnikatelů za nic. Doporučuji tyto stránky, je tam o nich mnoho informací. https://abc-ceskeho-hospodarstvi-varovani.com/

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vokacl
20.3.2018
*
*
*
*
*

!!!PODVOD!!! Nekalými praktikami Vás přimějí podepsat nevýhodnou smlouvu (tvářící se jako obyčejná objednávka), ze které se nelze vyvázat, leda za cenu astronomických sankcí. S touto firmou mám VELMI ŠPATNÉ ZKUŠENOSTI !!! Jedná se o velice zavádějící vystupování jejích zástupců (tzv. regionálních ředitelů - zde je totiž ředitel každý), k němuž jsou vedeni z vyšších míst firmy. Za nemalé peníze (desítky tisíc) slibují razantní nárůst zákazníků, po podepsání smlouvy se však žádní nedostaví. Rozhodně se totiž nejedná o aktivní firmu, která by činně pomáhala svým klientům tak, jak to verbalizují její manipulativní zástupci i celý marketing. Jedná se převážně o pouhý pasivní katalog. Bohužel pozdě jsem viděl pořad Černé ovce, vysílání dne 7. 9. 2017, kde konkrétně před podvodným jednáním této firmy varují: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/217452801080907 Na webu ABC je uvedeno více než sto tisíc firem, nicméně, jak sama firma ABC Č.H. uvádí (jako super věc), každý den je odesláno POUHÝCH 60 poptávek. To vychází, když si to člověk spočítá, že by každá z firem průměrně obdržela jedinou poptávku za téměř 1700 dnů. POZOR! - poptávek - nikoli objednávek!!! Pozor! Zasílají poptávky ze zcela jiných oborů. Za dva roky jsem nedostal ani jednu poptávku ve svém oboru, natož objednávku. Jakmile odmítnete za tuto nesmyslnou službu platit, okamžitě se ocitnete u soudu, a následně zaplatíte několikanásobek původní sumy. Vyhněte se obloukem "spolupráci" s touto firmou, peníze raději použijte na něco smysluplného.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
13.12.2017
*
*
*
*
*

Podvodná katalogová firma !!!! navštivte facebook ----- ABC Českého Hospodářství a.s. "Varování" ------- stránka obsahuje aktuální informace o praktikách společnosti ABC Českého hospodářství a.s. další informace ve videu https://www.youtube.com/watch?v=FeiiX4pSfQ0&t=1s jinak stačí google stovky recenzí podvedených ale i desítky pozitivních u kterých je ABC autorem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
konopaskova.zedenka
16.11.2017
*
*
*
*
*

Velmi ochotný obchodní zástupce ABC Českého Hospodářství nám sestavil kampaň přímo na míru a první výsledky se dostavují. Ve spolupráci budeme i nadále pokračovat. Zdeňka Konopásková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne4
9.11.2017
*
*
*
*
*

S firmou ABC Českého Hospodářství spolupracujeme již několik let. Spolupráce funguje bez problému. Posunuly jsme sve pozice ve vyhledávačích a získali nové klienty. Mohu jenom doporučit. David Ublanic AVD

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne4
8.11.2017
*
*
*
*
*

Naše firma spolupracuje s ABC Českého Hospodářství již pátým rokem. V rámci rozšíření služeb jsme se před rokem rozhodli pro webovou prezentaci. Webové stránky jsou na velmi dobré úrovni a co je hlavní, jsme vidět na předních pozicích na vyhledávačích a to včetně obrázků z fotogalerie. Z toho samozřejmě vyplývají nové zakázky a kontakty. Se spoluprácí jsme velmi spokojeni a můžeme ji vřele doporučit. Pavel Vaníček Majitel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne5
31.10.2017
*
*
*
*
*

S firmou ABC Českého Hospodářství spolupracujeme již několik let. Spolupráce funguje bez problému. Posunuly jsme sve pozice ve vyhledávačích a získali nové klienty. Mohu jenom doporučit. David Ublanic AVD

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Přidat hodnocení
  • Senovážné náměstí 992/8
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo