Hodnocení firmy E.ON Česká republika, s. r. o.

*
*
*
*
*
12 hodnocení
alenazapa
1.4.2020
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mambab1
11.3.2020
*
*
*
*
*

poruchu plynoveho kotle zvladli do3 dnu mame uz starsi typ tak museli vyhledat kde se da deska kterou bylo potreba vymenit proste jeden den manzel rano nahlasil poruchu odpoledne prijel pan zkontroloval a druhy den volal ze uz sehnali objednali a treti den odpolko prijel vymenil vyzkousel a byl sikovny a uzasny :) EON je proste spolehlivy uz spoustu let a my s manzelem jsme spokojeni uz spoustu let :) DEKUJEME :) Hana a Jiri Trumpfovi z LEDENIC :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
semradovi.kr
20.3.2019
*
*
*
*
*

Dostal jsem informace i rady ihned po telefonu a e-mailem téhož dne

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pcizek
14.1.2019
*
*
*
*
*

Jen kdyby jste si snad více vážilyvice zákazníků,kteří jsou vaší firmy dlouho. Je to ale jen můj dojem,váš názor je zřejmě jiný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dufekstepan
21.1.2018
*
*
*
*
*

Dobry den.Od EON se me ted podarilo odejit. Vyuzil jsem to ze zdrazovaly o 6% a nemusel jsem cekat k vyrocnimu datu uzavreni smlouvy. To už snad nikdo nema. Dale me dost obtezovalo neustale opakovane nabizeni doplnkovych sluzeb. Novy levnejsí dodavatel me ted dokonce poskytuje dalsi 6% slevu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lwagn
6.12.2017
*
*
*
*
*

k E.ON jsem chtěla přejít dlouho.Severní Morava však dříve dodávky od E.ON neměla..Jsem spokojena hlavně pryč od ČEZu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jiriblazej
13.6.2016
*
*
*
*
*

Vyborná cenová nabídka, vstřícné jednání při stanovení záloh, přehledné vyúčtování s návodem k vysvětlení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
zdenekovar
26.5.2015
*
*
*
*
*

nejlepší dodavatel ČR jen tak dále blahopřeji kovářová zdenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jirka T.
21.5.2014
*
*
*
*
*

Vše,co jsem od firmy požadoval bylo rychle a vstřícně vyřešeno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
ZK
1.4.2014
*
*
*
*
*

Byl jsem spokojen s vyřešením závady na kombinované chladničce Elektrolux, na níž byla závada dodaná výrobou. Servis p.Pavlacký St.Město objednal nové dveře chladničky, které vyměnil za původní (deformované) a vše je OK. Na nových dveřích schází pouze logo Elektrolux, které bylo stříbrné a bylo ozdobou výrobku. S pozdravem, ZK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • F. A. Gerstnera 2151/6
  • České Budějovice - České Budějovice 7
  • 370 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:0020:00
  • Út 7:0020:00
  • St 7:0020:00
  • Čt 7:0020:00
  • 7:0020:00
  • Máme právě otevřeno

  • Provozní doba zákaznické linky.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo