Hodnocení firmy Okna Tanvald, s.r.o.

*
*
*
*
*
21 hodnocení
radek353
6.8.2020
*
*
*
*
*

Vstřícnost, komunikace a hlavně ceny. Okna Tanvald určitě přátelům a známým doporučím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iveta S.
9.9.2019
*
*
*
*
*

Velmi profesionální přístup, výborná komunikace a znalost v oboru, pan Jodas se maximálně snažil vyjít ve všem vstříc, vše vysvětlil a doporučil nejvhodnější řešení. Montáž proběhla v naprostém pořádku, okna nám nyní dělají velkou radost. Všem doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
brusf
26.3.2019
*
*
*
*
*

Od ledna 2019 probíhala výměna oken v budově Gymnázia Tanvald. Rozsah prací byl cca 220 oken. Domluva s vedením firmy i s montéry byla vzorná, práce rychlá, kvalitní, "čistá". K 25.3.2019 zbývá vyměnit jen cca 15 oken v bazénu školy a to proběhne po vzájemné dohodě v druhé polovině června, po vypuštění bazénu. Děkuji všem, kteří na akci pracovali za skvělou práci a firmu všem doporučuji. Mgr. František Brus, ředitel školy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sarka.sitenska
27.2.2019
*
*
*
*
*

Vřele doporučuji Okna Tanvald. První firma, kde jsme měli okna objednané zkrachovala a Okna Tanvald nám moc pomohli. Profesionální přístup, férové jednání a datum montáže oken byl domluven hned při podpisu smlouvy a byl přesně dodržen. Nevídané! :-) Okna máme 8 let a spokojenost veliká.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
phnyk
11.9.2018
*
*
*
*
*

Chci ještě jednou poděkovat za velice pěknou práci, okna jsou opravdu pěkná a technici i zedníci odvedli skvělou práci. Mohu jen doporučit. Velmi spokojený zákazník. Hnyková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pomnelinka
24.8.2018
*
*
*
*
*

Velmi děkuji firmě Okna Tanvald,s.r.o. za perfektně odvedenou práci. Děkuji za nadstandartní jednání pana Ing. Martina Jodase,za jeho rady a trpělivost při výběru nejvhodnějšího materiálu a vzhledu oken pro můj dům. Pan Jodas je vyjímečný člověk,který se s úsměvem na tváři snaží maximálně vyjít vstříc požadavkům klienta a to co se týče materiálu,tak i financí. Dále děkuji pánům "montérům" za krásnou,čistou a pohodovou montáž.Děkuji také paní Havlínové za pozitivní telefonickou komunikaci a ochotu pomoci. Okna jsou nádherná za příznivou cenu a firma rychlá,spolehlivá, s pohodovými,usměvavými lidmi. Je vidět,že své práci rozumí a dělají ji s láskou. Všem firmu Okna Tanvald vřele doporučuji. Legátová Alžběta Plavy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ales_dufek
17.6.2018
*
*
*
*
*

Chtěl bych poděkovat firmě Okna Tanvald s.r.o. a predevším Panu ing. Martinu Jodasovy jako šéfa firmy za velmi dobře odvedenou práci na mém domě,kde proběhla výměna dřevěných oken za plastová.S Vaší prací jsem velmi spokojen,veškeré práce byly odvedeny s vysokou precizností a to vše za příznivou cenu.Firma Okna Tanvald má výborný servis a poradenství v připadě že máte problem s jejich produktem.Vaši firmu vřele doporucuju všem. Spokojený zákazník,Ales Dufek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva Bláhová
22.5.2018
*
*
*
*
*

Děkuji za velmi profesionální přístup k zákazníkům. Firmu OKNA TANVALD doporučuji všem,kteří chtějí mít kvalitně provedenou práci v krátké době a za dobré peníze. Děkuji panu Jodasovi za ochotu a pomoc při pozáručním servisu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
prouskovi.drzkov
15.3.2018
*
*
*
*
*

Firma Okna Tanvald s.r.o. je vynikající, pokud se týká kvality vyráběných oken, jejich montáže, včetně kvalitně provedených zednických prací. Rozpočet na provedené práce je prakticky totožný s konečnou cenou, která je zároveň velmi příznivá. Samozřejmě, že takovou firmu řídí vynikající šéf - pan Ing. Martin Jodas. Ten zároveň dbá i na to, aby péče o zákazníka pokračovala i po splnění nasmlouvané zakázky. Jedná se o servis a poradenství. Vše funguje výborně. Moc děkujeme. Spokojení zákazníci: Vlasta a Jiří Prouskovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
20.11.2017
*
*
*
*
*

Hledala jsem v okolí více firem,ale pro finanční dostupnost a po přečtení recenzí jsem se obrátila na firmu Okna Tanvald pod vedením Ing,Martina Jodase a nelituji.Velmi vstřícné jednání, profesionální a dodržení termínu,rychlé provedení práce,perfektní zednické začištění ,jsem maximálně spokojená. Jen tak dál a přeji hodně úspěchů v další práci. Janatová Tanvald

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Krkonošská 179
  • Tanvald - Šumburk nad Desnou
  • 468 41
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo