Hodnocení firmy Roman Hardyn

*
*
*
*
*
15 hodnocení
katka j.
28.11.2019
*
*
*
*
*

Autoškolu bych určitě všem doporučila!!! Jezdila jsem s panem Hardynem, který je velmi ochotný a hodný. Během jízd na mě nikdy nekřičel, naopak na všechny moje chyby mě v klidu upozornil, i když se chyby opakovaly neztrácel trpělivost. Na termínech jízdy jsme se vždy bez problému domluvili a nic se zbytečně neprotahovalo. Na závěrečné zkoušky, jak teorii tak i jízdy jsem byla dobře připravená díky panu Hardynovi. Moc děkuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Magdalena
3.10.2019
*
*
*
*
*

Děkuji Panu Hardynovi a jeho autoškole za velmi důkladnou přípravu rychlokurzu a profesionální, lidský přístup. Jsem ráda, že jsem ve výběru autoškol, zvolila tu Vaší. Byla jsem velmi spokojená. Přes všechna mé úskalí a obavy z jízd, jsem nakonec díky důsledné průpravě Pana Hardyna, vše uspěšně a napoprvé zvládla. Věřím, že i mé hodnocení pomůže dalším budoucím řidičům, zvolit si tu správnou autoškolu. Jednoznačně doporučuji a děkuji :-) Magdalena O.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
cerveza.mi
5.4.2019
*
*
*
*
*

Výborná autoškola. Pan Hardyn má skvělý přístup. Vždy mi vyšel vstříc a není co bych vytkl. Můžu jedině doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ajizzek
11.3.2019
*
*
*
*
*

Skvělá autoškola není co tomu vytknout. I jako člověku , který pracuje na směny mi vycházel pan Hardyn velmi vstříc za to děkuji. Měl semnou ohromnou trpělivost a hledal vždy východisko jak udělat si na mě čas. Mohu jen a jen doporučit velice děkuji.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
9.2.2019
*
*
*
*
*

Ačkoli jsem nebyla nejnadanější žák, pan Hardyn měl se mnou spoustu trpělivosti, jako instruktor je výborný a moc ho doporučuji! Je velmi klidný a trpělivý, což je ideální obzvlášť pro ty, kteří se dopouští při řízení chyb z nervozity, jako já.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Galčan
29.11.2018
*
*
*
*
*

Když jsem vybíral autoškolu, procházel jsem hodně nabídek a nejvíc mě zaujala Autoškola Hardyn v Kladně. Ať už to bylo kvůli recenzím nebo autoparku autoškoly vím, že jsem se nezmýlil. Hned při prvním kontaktu jsem mluvil s majitelem a skvělým instruktorem v jednom a myslím, že jsem vyhrál jackpot, jelikož jsem dělal jízdy v pohodlném a krásném Nissanu Qashqai. Autoškolu jsem úspěšně dokončil. Z počátku jsem hodně bojoval jak s ovládáním vozů, tak i s předpisy, ale instruktor měl obrovskou trpělivost a hodně dobře mi vysvětlil všechno, co jsem potřeboval vědět. Tuto autoškolu mohu jen doporučit, skvělá domluva na všem, obrovská dávka trpělivosti, poradenství a hlavně obrovská pomoc s přátelským přístup. Za celý průběh autoškoly ani jedno zvýšení hlasu, vše na profesionální úrovni. Pokud si tuto autoškolu vyberete, rozhodně budete spokojeni a nebudete litovat ani jedné minuty strávené za volantem!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
elisak.1
30.6.2018
*
*
*
*
*

Jsem naprosto spokojená! Jezdila jsem s paní Andreou, která je neskutečně příjemná a trpělivá. Vše mi vysvětlila, ukázala a poradila se vším co bylo třeba. Při jakékoliv chybě zůstávala klidná a přesně mi vysvětlila, co jsem udělala špatně, ale také vždy pochválila. Hodiny teorie, které vedla, byly mnohem přínosnější než si lámat hlavou nad knížkou. Všechno podrobně a srozumitelně vysvětlila, ukázala. Snažila se mi maximálně vyjít vstříc co se časových možností týkalo. Díky ní jsem překonala svůj strach a jsem jí velice vděčná! Perfektně mě připravila na zkoušky. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gatorade14
14.6.2018
*
*
*
*
*

Autoškolu Hardyn v Kladně, mohu jen vřele doporučit. Výborný a zkušený přístup ke všem žadatelům o řidičské oprávnění. Nabízí zúčastnit se výukových hodin a volení si jízd podle toho jak máte Vy čas, čímž tím to řešením mi pomohlo k úspěšnému dodělání, na první pokus, závěrečných jízd autoškoly. Paní Andrea odvedla skvělou práci a mnoho věcí vysvětlila a naučila. Pan Hardyn taky super, hodně donutí se učit a být úspěšným při zkouškách, což znamená, že nejste autoškole lhostejní!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martyn4999
2.1.2018
*
*
*
*
*

S touto autoškolou jsem naprosto spokojen. Na vše mě připravili a přístup na úplného začátečníka byl velmi prijemný. Jezdil jsem s panem Hardynem a vysvětlil vše na co jsem se ptal a i když to bylo naprosta blbůstka. S jinými instruktory jsem neměl zkušenosti, ale podle názorů, které měli ostatní žáci bych řekl, že nějáké závažné problémy s němi nebyli. Děkuju této autoškole, že mě 100% připravila na závěrečné jízdy a závěrečné testy a autoškolu Hardyn můžu jen a jen doporučit. Martin Š.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sára
31.7.2017
*
*
*
*
*

Byla jsem s touto autoskolou velmi spokojená. Přístup k žákům velmi klidný a naučný. Perfektní příprava na zkoušku. Přehledné a jasné vysvětlení při hodinách na učebně. Sára H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Stará 241
  • Kladno
  • 272 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Út 17:0018:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo