Hodnocení firmy GrandOptical

*
*
*
*
*
9 hodnocení
martinsmolik
24.7.2020
*
*
*
*
*

Za brýle si klidně rád připlatím, protože si myslím, že zrovna na tomhle nemá smysl šetřit. Tady jsem byl zatím vždy s výsledkem spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
adam.74petilo
27.3.2020
*
*
*
*
*

Brýle mám 2 roky bez škrábnutí. Takže paráda, ale obávám se, že se mi zrak horší čím dál víc, tak se musím objednat na kontrolu. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karolína
25.6.2019
*
*
*
*
*

Skoro na poslední chvíli jsem stihla využít akci na sleva podle věku. Kdyby mi bylo víc tak bych se asi i víc radovala, ale i tak jsem měla příjemnou slevu ve finále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel
24.10.2018
*
*
*
*
*

Kvalita se odráží na ceně, já si rád připlatím za něco co mi bude sloužit po několik let. Vaše brýle jsou tomu příkladem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr
4.9.2018
*
*
*
*
*

Kontaktní čočky jsem si koupil potom co mi optička ukázala názornou aplikaci a poradila mi jak s nimi zacházet a jak se o ně starat. Přístup byl fakt profi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Milan
5.6.2018
*
*
*
*
*

Brýle které jsem si u vás nechal udělat jsou profi. Mám obruby s tenčenými skly a filtrem modrého světla. Vypadají opravdu dobře a dají se nosit každodenně. Zákaznickému servisu ze strany personálu nemám asi co vytknout. Za mě 5*.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
maroonmalo
4.4.2018
*
*
*
*
*

Nechával jsem si v této optice dělat brýle na míru. Mám astigmatismus takže brýle nebyly hned hotové, ale je to na počkání. Se servisem jsem byl opravdu spokojený. Teď čekám jen na zhotovení brýlí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana
21.2.2018
*
*
*
*
*

Využila jsem akci kterou teď momentálně v obchodě mají. Byly jsme na pobočce i s mamkou a já jsem si domů odnesla dvoje brýle a mamča jedny. Vyšly nás všechny 3 poměrně za levno. Takže spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Antonin
12.10.2017
*
*
*
*
*

Zkoušel jsem už několik optik, ale vždycky z nějakého důvodu jsem odcházel domů s prázdnou. Sestra mě vzala jsem na pobočku grand opticalu, protože tu sama nakupuje a už ví jak to tam chodí a koupil jsem si tam rovnou dvoje. Mám rád extravaganci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vinohradská 2828/151
  • Praha 3 - Žižkov
  • 130 00
  • Atrium Flóra
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 10:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo