Hodnocení firmy GrandOptical

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Zorkaaw
5.10.2021
*
*
*
*
*

Udělali mi pěkný brýle. Nechala jsem sice na pobočce za mě i dost peněz, ale s výsledkem jsem spokojena, takže nemám čeho bych litovala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zuzka
25.6.2021
*
*
*
*
*

S brýlemi nikdy problém nebyl, naopak fakt je mám vždycky na strašně dlouhou dobu. Čočky jsem začala kupovat minulé léto a taky v pohodě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kamil
25.3.2021
*
*
*
*
*

Doporučuji, jsou tu příjemní, na pobočce mají opravdu velký výběr.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karel
3.4.2020
*
*
*
*
*

Zkombinoval jsem několik slev do jedné a vyšlo mi to pěkně, že jsem si rovnou pořídil k dioptrickým i sluneční. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr
23.7.2019
*
*
*
*
*

Doporučuji. Byl jsem spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
valerie
17.4.2019
*
*
*
*
*

Musím říct, že jsem byla překvapená velkým výběrem, čekala jsem jen pár kousků ale naopak. Koupila jsem si jedny a doufám, že mi vydrží nějakou chvíli. Oproti nějakým nekvalitním jde cítit už při nasazení, že jsou brýle dobře pevné a hezky drží. Personál jsem se k výběru moc nepotřebovala, ale byl milý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Charlota
16.1.2019
*
*
*
*
*

Zákaznický servis byl na jedničku. Děkuji personálu optiky, za péči.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ivetamalacova
2.10.2018
*
*
*
*
*

Včera jsem využila vaši akci na měření zraku zdarma. Bylo to pro mě mnohem příjemnější než čekat někde u doktora a hlavně jsem šla hned na řadu, nemusela jsem se ani objednávat. Optička byla příjemná, popisovala mi co bude zrovna dělat abych se třeba nelekla a tak. Za mě chválím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
robertpel
28.8.2018
*
*
*
*
*

Potřeboval jsem si koupit na rychlo kontaktní čočky na dovolenou a u vás jsem vybral a jako bonus máte příjemné zaměstnance.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Milan
29.6.2018
*
*
*
*
*

Dostatečný výběr a je jedno o jakou věkovou skupinu se jedná. Zkušenost s touto optikou mám první, a těším se že vás zase navštívím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Pankráci 1727/86
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • Arkády Pankrác
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo