Hodnocení firmy GrandOptical

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Karel
3.4.2020
*
*
*
*
*

Zkombinoval jsem několik slev do jedné a vyšlo mi to pěkně, že jsem si rovnou pořídil k dioptrickým i sluneční. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr
23.7.2019
*
*
*
*
*

Doporučuji. Byl jsem spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
valerie
17.4.2019
*
*
*
*
*

Musím říct, že jsem byla překvapená velkým výběrem, čekala jsem jen pár kousků ale naopak. Koupila jsem si jedny a doufám, že mi vydrží nějakou chvíli. Oproti nějakým nekvalitním jde cítit už při nasazení, že jsou brýle dobře pevné a hezky drží. Personál jsem se k výběru moc nepotřebovala, ale byl milý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Charlota
16.1.2019
*
*
*
*
*

Zákaznický servis byl na jedničku. Děkuji personálu optiky, za péči.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ivetamalacova
2.10.2018
*
*
*
*
*

Včera jsem využila vaši akci na měření zraku zdarma. Bylo to pro mě mnohem příjemnější než čekat někde u doktora a hlavně jsem šla hned na řadu, nemusela jsem se ani objednávat. Optička byla příjemná, popisovala mi co bude zrovna dělat abych se třeba nelekla a tak. Za mě chválím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
robertpel
28.8.2018
*
*
*
*
*

Potřeboval jsem si koupit na rychlo kontaktní čočky na dovolenou a u vás jsem vybral a jako bonus máte příjemné zaměstnance.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Milan
29.6.2018
*
*
*
*
*

Dostatečný výběr a je jedno o jakou věkovou skupinu se jedná. Zkušenost s touto optikou mám první, a těším se že vás zase navštívím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
David
11.5.2018
*
*
*
*
*

V dubnu mi tu změřili zrak zdarma a koupil jsem si tu jedny dioptrické brýle. Byl jsem spokojený i se servisem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
garfy1967
14.3.2018
*
*
*
*
*

Brýle jsem si kupoval na začátku léta minulý rok, musel jsem je bohužel reklamovat kvůli uvolnění nožiček v docela rychlém intervalu. Během reklamace jsem byl překvapen jak rychle to proběhlo, profesionální přístup, nic jsem neplatil a do teď mám brýle v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milada
26.1.2018
*
*
*
*
*

Už přes rok jsem se přemlouvala že si zajdu koupit nějaké brýle ale pořád jsem to odkládala. Nikdy jsem brýle nosit nechtěla a čočky bych si nezvládla dávat do oka dělají mi problém i kapky do očí. Přítel mě dokopal k očnímu a když mi naměřili docela dost na obou očích tak jsem si je už šla koupit. Tady v Grandu byl vstřícný personál a pěkný výběr obroučků. Ted jen čekám na zhotovení a už budu patřit mezi ty 4 oke :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Pankráci 1727/86
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • Arkády Pankrác
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo