Hodnocení firmy GrandOptical

*
*
*
*
*
14 hodnocení
René
15.10.2021
*
*
*
*
*

Obroučky jsou občas dražší, ale zatím mi velmi sedí jejich sklíčka. Po přeměření si je nechávám zhotovit zde, občas zainvestuji i do nových obrouček, ale když nechávám stávajícím obrubám dělat sklíčka tak vždy vše vyjde dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Janina
31.7.2021
*
*
*
*
*

Když jsem viděla cenu, myslela jsem, že mě omyjou, ale dobrý, dali mi k tomu aktuální slevu a to pak vypadali líp a brýle jsou úplně top...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel
30.4.2021
*
*
*
*
*

Kupoval jsem si tu brýle už od puberty, pravidelně dostávám poukazy od členů rodiny a zatím každý nákup dopadl dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ondřej
22.1.2021
*
*
*
*
*

Dělali mi brýle na blízko a super, čtu jedna báseň…😊

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Metty
27.8.2020
*
*
*
*
*

Brejle už dlouho neokukuju jinde než tady.. Mám to při ruce a mají hodně velký rozptyl cen, takže si většinou i vyberu... Ale vybírám v nižších cenových...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alenamat
21.2.2020
*
*
*
*
*

Breličky mám odtud několikátý, všechny různý tvary a pro mě teda všechno fajn. Zajdu vždycky při nějaký tý příležitosti si udělat radost. Musím teda říct, že je to parádička.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
robertmarek
26.6.2019
*
*
*
*
*

Dobrá oční optika v Praze. Byl jsem tady zatím poprvé. Udělali mi tady přeměření, poradili k jakým regálům se jít podívat, je to tam rozdělené podle ceny a pak mi je objednali. Dík.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dominika
19.10.2018
*
*
*
*
*

Kupovala jsem si v totální výprodeji sluneční brýle. A hned dvoje. Velká spokojenost. Přístup byl dobrý a cena taky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra
22.8.2018
*
*
*
*
*

Mám velice silné dioptrie takže za dioptrické skla většinou musím platit opravdu vysokou částku. U vás na pobočce mi sama paní prodavačka nakombinovala slevu tak, že mi to dost peněz ušetřilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pája
22.5.2018
*
*
*
*
*

Spolu s manželem máme od vás oba dva dioptrické brýle, které jsme kupovali se slevou na věk. Za nás určitě doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Vršovická 1527/68b
  • Praha 10 - Vršovice
  • 100 00
  • NC Eden
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo