Hodnocení firmy Miroslav Janík

*
*
*
*
*
9 hodnocení
12.7.2017
*
*
*
*
*

Doporučuji, pan Janík přijel včas, velmi rychle byl s výměnou napouštěcího ventilu ve WC hotov a WC funguje bez problémů. Upozornil i na potřebu kontroly možného kapání přívodní hadice po výměně ventilu, ale nic nekape. J. Bíba

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
L. Jarosova
4.5.2017
*
*
*
*
*

LJ: S panem Janikem jsme byli velmi spokojeni. Prijel k nam do hodiny, tak jak uvedl do telefonu. Cenu nam rekl predem a automaticky nam vystavil danovy doklad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katka
10.6.2016
*
*
*
*
*

S prací pana Janíka jsem byla více než spokojena. Ochotně přijel i o víkendu. Jeho služby všem doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
m.vaclavickova
4.1.2016
*
*
*
*
*

Doporučuji. Pán byl ochotný a na cenu předem upozornil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jzmitkova
3.1.2016
*
*
*
*
*

Velká spokojenost,vyšli mi vstříc na Nový rok.Mohu jen doporučit. Jana Z

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
O.H
25.12.2015
*
*
*
*
*

Velká spokojenost. Jedni z mála mi vyšli stříc během svátků. Moc děkuji!!! Ondřej Houpt

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Aneta Novotná
14.12.2015
*
*
*
*
*

Doporučuji, šlo o rychlou a kvalitně odvedenou práci, příště opět volám. Děkuji, A. Novotná

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Marie R.
10.12.2015
*
*
*
*
*

S výsledkem jsem byla velmi spokojena. Ochota, kvalita, spolehlivost. Mohu jen doporučit! Marie R.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Petr
9.4.2015
*
*
*
*
*

Nedoporucuju! Je to podvod! Za vymenu 60 kc casti uhradite skoro 2000 a zadnou fakturu s detailnim rozpisem prace nedostanete. Vyhybejte se ve vsech pripadech!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Miroslav Janík 4.1.2016

Dobrý den, zakázka byla realizována u p. Kotnauerové. Účtovaná částka byla 1190,- (dostal jsem 1250,-) nechápu tedy tuto referenci, jestli byla nespokojena paní nebo její syn, pro kterého byla zřejmě tato zakázka realizována a nebyl přítomen, ať se na nás obrátí. Děkuji, s pozdravem, M.Janík

Přidat hodnocení
  • Žalanského 1399/59a
  • Praha 6 - Řepy
  • 163 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo