Hodnocení firmy Slevomat.cz, s.r.o.

*
*
*
*
*
43 hodnocení
euroimage
10.9.2020
*
*
*
*
*

Jo to souhlasím z předchozí recenzí !! Nás okradli o 1.400,-korun a nekomunikují !! Vymýšlí si své pravidla i když nemají pravdu!!! Dá se žít i bez SLEVOMATU !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ola.jany
16.5.2020
*
*
*
*
*

ze začátku byl slevomat super ale postupem času se stal nehorázným gengstrem, nekomunikuje, na telefon se nedovoláte, prý vinou opatření koronaviru, přitom online obchodům nikdo činnost nezakazoval a telefon se dá brát i v home office, hajzlíci jen využili koranoviru k okrádání zákazníků. Takhle se nechová dobrá firma. Kdo se připojí k žalobě?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
merilovajitka
2.12.2019
*
*
*
*
*

Neustále posílají bonusy, které ale nejde vůbec uplatnit!!!tak k čemu to je😢na mail nereaguji nebo odepíši nesmysl jako třeba že nejsem přihlášena,účet neexistuje apod... Takže už u nich také nenakoupim

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
jana
23.11.2019
*
*
*
*
*

Vse vzdy perfektní až na posledni zkusenost. V říjnu jsem zakoupila voucher na pobyt v hotelu Platinum Mountain resort v Polsku. Od 4.11. se snazime s hotelem domluvit na terminu pobytu. Bezvysledne!!! Hotel nekomunikuje, telefony nikdo nezvedá, neodpovidají na emaily ani nám ani slevomatu. Se slevomatem probiha komunikace jiz od 4.11. vzdy nas ujistuji ze nás pozadavek resi a nic se nedeje. Vcera dne 21.11. opet kontakt pres slevomat v jakem stavu je náš pozadavek, pani na lince slibila že se ozvou zpet a situaci znovu proveří a nic se opet nedeje. Tento problém jsem nikdy neresila a jsem velmi zklamaná, že Slevomat již není to, co býval. V tuto chvili nedůvěra a rozhodně nedoporučuji nákup! Jsem zvedavá dostanu své penize zpet.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marek.tusl
13.11.2019
*
*
*
*
*

Zaspamují velmi ochotně Vaší schránku. Dokud kupujete, super. Jakmile si pošlete více peněz (v mém případě 3000Kč) a delší dobu nenakoupíte, tak Vám je vklidu nechají propadnout. Na podpoře Vám jen sdělí, že to jinak nejde a že si někteří stěžují na moc emailů a někteří by chtěli více informací. Za ty roky mne (ani nikomu jinému) nepřišel jedinný email o tom, že mi hodlají nechat propadnout 3000Kč. Ale tuna spamu, na to si databázi a peněženku nastavit dokážou. NEKUPOVAT!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
adelka
31.10.2019
*
*
*
*
*

Nedoporučuji tento portál. Dostala jsem k narozeninám voucher na privátní wellness a z důvodu rozbité výřivky nám byl termín zrušen a jiný nebyl nabídnutý. S vrácením peněz hrozný problém a vyřizování na 14 dní. Naposledy jsme Slevomat využili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michaela
8.7.2019
*
*
*
*
*

špatná komunikace, neprofesiální jednání zaměstnanců, na dotaz mi vůbec nebylo odpovězeno......

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
maresovalucie
3.5.2019
*
*
*
*
*

Moji reklamaci vyrizovala pani, J.S Moc ocenuji jeji rychlost a ochotu vse resit. Prijemna a vstricna . Z reklamace jsem mela strach, ze to bude neprijemne. A jen diky teto pani, to nebylo nic neprijemneho a zdlouhaveho.... Dekuji a vice takovych lidi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel
17.4.2019
*
*
*
*
*

Vrácení peněz za voucher rychle a velmi milé chování.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Aneta
17.4.2019
*
*
*
*
*

Perfektní zákaznická podpora! Pokud máte oprávněnou stížnost, reklamaci a nebo požadavek, snaží se vám vyjít vstříc. Hledají všechna možná i nemožná řešení a pro zákazníka by udělali první a poslední! Vřele doporučuji všem. :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Pernerova 691/42
  • Praha 8 - Karlín
  • 186 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0021:00
  • Út 8:0021:00
  • St 8:0021:00
  • Čt 8:0021:00
  • 8:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo