Hodnocení firmy Ušetřeno.cz s.r.o. - srovnávač cen

*
*
*
*
*
131 hodnocení
15.1.2019
*
*
*
*
*

S portálem ušetřeno jsem opravdu velice spokojený, pro vyhledání levnějšího dodavatele energií se to opravdu hodí, navíc vyřeší přestup za vás...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
9.1.2019
*
*
*
*
*

Když jsem hledal nejlevnější povinné ručení na auto, tak jsem se nestačil divit, jak moc se od sebe nabídky liší, pak jsem narazil na srovnávací portál ušetřeno, který mi dal nejlepší nabídku povinných ručení a dokonce mi ho pak podařilo i vyřídit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
6.1.2019
*
*
*
*
*

Srovnával jsem nabídku přímo v pobočkách s povinným ručením a nabídku přes ušetřeno a je pravda, že pro srovnávání mají opravdu aktuální informace.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
4.1.2019
*
*
*
*
*

Našel jsem opravdu výhodné povinné ručení na moje auto, přes srovnávací portál ušetřeno...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
3.1.2019
*
*
*
*
*

Měla jsem hodně dluhů, v podstatě už jsem ani nevěděla, kde a komu a kolik dlužím, tak jsem se rozhodla pro konsolidaci půjček a portál ušetřeno mi opravdu hodně pomohl při výběru společnosti pro konsolidaci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
19.12.2018
*
*
*
*
*

Tak jsem to zkoušela s manželem a opravdu máme levnějšího dodavatele plynu, navíc jsem to jen podepsala a nemusela jsem se pak o nic starat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
18.12.2018
*
*
*
*
*

Já jsem se službou také spokojena, hledala jsem cestovní pojištění a je to mnohem pohodlnější, než si to srovnávat individuálně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
16.12.2018
*
*
*
*
*

Líbí se mi, jak to mají na Ušetřeno uspořádané, a že to řeší až do konce, když přecházíte na nového dodavatele, tak vše zařídí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
11.12.2018
*
*
*
*
*

Já jsem hledal nejvýhodnější společnost pro konsolidaci půjček a přes ušetřeno je to opravdu hračka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2.12.2018
*
*
*
*
*

Já jsem byla velice spokojena, že jsem při přechodu na nového dodavatele plynu, kterého jsem našla přes srovnávací portál ušetřeno nemusela vypovídat starého dodavatele, že vše zařídí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jemnická 1138/1
  • Praha 4 - Michle
  • 140 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo