Hodnocení firmy Ušetřeno.cz s.r.o. - srovnávač cen

*
*
*
*
*
107 hodnocení
19.9.2018
*
*
*
*
*

Přes ušetřeno jsem řešila hypotéku a jsem ráda, že jsem si takhle mohla srvonat aktuální nabídku hypoték, než to vše oběhávat složitě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
17.9.2018
*
*
*
*
*

Přes ušetřeno jsem si zařídila levnějšího dodavatele plynu a také nového mobilního operátora.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
13.9.2018
*
*
*
*
*

Zařídila jsem si povinné ručení přes srovnávací portál ušetřeno, co jsem to obcházela, tak nikde jsem lepší nabídku nesehnala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
11.9.2018
*
*
*
*
*

Přes ušetřeno se mi podařilo zařídit levnějšího dodvatele plynu domů a to nám přináší obrovskou úsporu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
5.9.2018
*
*
*
*
*

Líbí se mi uspořádání a přehlednost jejich webu, když jsem tam hledal levnějšího dodavatele energií, tak i při své počítačové negramotnosti to pro mě nebyl žádný problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
4.9.2018
*
*
*
*
*

Vyřidíl jsem si přes ušetřeno povinné ručení na své auto. Byl jsem rád, že jsem měl od nich vše připravené a jen jsem to podepsal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2.9.2018
*
*
*
*
*

Potřebovala jsem konsolidaci půjček co jsem měla a při hledání společnosti pro konsolidaci jsem využila služeb ušetřeno. Mohu doporučit i ostatním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
21.8.2018
*
*
*
*
*

Pro výběr levnějšího dodavatele energií to byl dobrý krok, ušetřil jsem za minulý rok 11 tisíc na energiích.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
20.8.2018
*
*
*
*
*

Potřebovala jsem vyřešit konsolidaci půjček a srovnávací portál ušetřeno mi s tím hodně pomohl při hledání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
16.8.2018
*
*
*
*
*

Pro vyhledání vhodného datového tarifu je to super srovnávací portál, nabídne všechny aktuální nabídky operátorů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jemnická 1138/1
  • Praha 4 - Michle
  • 140 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo