Hodnocení firmy Ušetřeno.cz - srovnávač cen

*
*
*
*
*
144 hodnocení
lidusakaja
25.8.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den musím opravdu pochválit firmu Kruger-Tech,je to firma na kterou se můžete opravdu spolehnout,krásné jednání,jsou opravdu spokehlivý,a rychlý,odvádějí skutečně odbornou práci,jsou spoehlivý a rychlý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
L.V.
5.12.2019
*
*
*
*
*

Velké poděkování panu Martinovi Machuldovi za profesionální přístup a velice příjemné jednání. Je to člověk na svém místě. L. V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Prej.spunt
2.4.2019
*
*
*
*
*

Super firma. Příjemná paní a pán. Poradili mi s čím koliv a hlavně za vás vymění plyn nebo elektřinu. Doporučuju!:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kasparovam1
28.2.2019
*
*
*
*
*

seriózní jednání, velké znalosti v energetice a díky ušetřeno jsem ročně na plynu a elektřině ušetřila přes 6000,- Velmi rychlé reakce a přesné informace od p. Sladka, doporučuji!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mirbar.ez
20.2.2019
*
*
*
*
*

S touto firmou mam spatne zkusenosti. Chtela jsem si refinancovat pujcku. Hned druhy den mi volali a poradili mi ze pro me bude nejlepsi Ceska sporitelna a ze mi domluvi schuzku na urcitou hodinu. Nejen ze v danou hodinu o me na pobocce vubec nevedeli, ale nabidli mi pujcku absolutne nevyhodnou a navic s poplatkem za sjednani, ktrery snad jina banka ani nepozaduje. Toto se mi stalo dvakrat po sobe - zrejme se sporitelnou maji domluvenou spolupraci - a proto jsem s touto firmou skoncila .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
15.2.2019
*
*
*
*
*

Fakt jsem byla ráda, že při přechodu na nového dodavatele plynu, kterého jsem si vybrala přes ušetřeno mi pán od nich nachystal smlouvu k podpisu, a já jsem se nemusela o nic starat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
11.2.2019
*
*
*
*
*

Za mě super srovnávací portál, který dokonce nachystá smlouvy a vše za vás vyřeší, takže vás to nic nestojí a máte nejlepší možnost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
8.2.2019
*
*
*
*
*

Já jsem našel nově levnější povinné ručení na moji audinu, jelikož ji mám s 3 litrovým motorem, tak jsem našel levnější povinné ručení o 40%.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
7.2.2019
*
*
*
*
*

Tak jsem už konečně také přešel k levnějšímu dodavateli plynu, ušetřeno za mne vyřešilo všechny starosti kolem přechodu a odchodu od starého dodavatele.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
4.2.2019
*
*
*
*
*

Kamarád mi doporučil firmu ušetřeno pro vyhledání nejvýhodnějšího povinného ručení a měl pravdu, opravdu jsem zde našel levnější povinné ručení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Lomnického 1742/2a
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

  • Provoz telefonní linky!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo