Hodnocení firmy Ušetřeno.cz - srovnávač cen

*
*
*
*
*
150 hodnocení
bartakovamonika
5.11.2021
*
*
*
*
*

Podvodníci. V žádném případě je nekontaktujte. Jenom slibují ale nic se neděje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Helena
29.10.2021
*
*
*
*
*

Chyby sliby, prostý diletantizmus, který nás bude stát nemalé peníze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
kackadrabkova
28.10.2021
*
*
*
*
*

Neschopnost komunikace a podvodné praktiky, po podepsání smluv z mé strany, přestali komunikovat. Nic jsem neušetřila, ještě na ně doplatím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
dzigo2
27.10.2021
*
*
*
*
*

Přesně tak, jsou to podvodníci, před měsícem a půl mi nabízeli služby, nechal jsem si zafixovat elektřinu a plyn prostřednictvím Ušetřeno.cz a dnes mi po té době volali ať se nezlobím, ale že firma EON, kde mi zprostředkovali smlouvu, smlouvuvu nepodepíše, protože to pro ně není výhodné. Proto nedoporučuji a dávejte pozor, je to banda, která když něco chce, tak denně otravuje a potom ji uháníte, jak to vlastně je, nemůžete se dovolat. Takže určitě nedoporučuji !!!! POZOR !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
shotty
20.10.2021
*
*
*
*
*

Diletanský amaterismus hraničící s podvodem. 27.9.2021 jsme podepsali smlouvu na velkoodběr elektřiny a zafixovali si cenu na 1800,-Kč/MWh. 19.10.2021 nám zavolali, že na podepsání smlouvy neměli oprávnění a že smlouva ani fixace neplatí !!! Dnes je cena 5200,-Kč/MWh. Nic neposlali písemně ani emailem a od té doby po vzoru šmejdů nekomunikují !!! 😡

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
vhartlova
30.3.2021
*
*
*
*
*

Děkuji za službu pana Davida Kulíře, který mi profesionálně a současně srozumitelně a laskavě vysvětlil výhody a nevýhody dodávek energie a plynu pro mou domácnost, a pomohl mi s výběrem nejvýhodnějšího dodavatele. Ať Vám, Davide, Bůh žehná. V.Hartlová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lidusakaja
25.8.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den musím opravdu pochválit firmu Kruger-Tech,je to firma na kterou se můžete opravdu spolehnout,krásné jednání,jsou opravdu spokehlivý,a rychlý,odvádějí skutečně odbornou práci,jsou spoehlivý a rychlý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
L.V.
5.12.2019
*
*
*
*
*

Velké poděkování panu Martinovi Machuldovi za profesionální přístup a velice příjemné jednání. Je to člověk na svém místě. L. V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Prej.spunt
2.4.2019
*
*
*
*
*

Super firma. Příjemná paní a pán. Poradili mi s čím koliv a hlavně za vás vymění plyn nebo elektřinu. Doporučuju!:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kasparovam1
28.2.2019
*
*
*
*
*

seriózní jednání, velké znalosti v energetice a díky ušetřeno jsem ročně na plynu a elektřině ušetřila přes 6000,- Velmi rychlé reakce a přesné informace od p. Sladka, doporučuji!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Lomnického 1742/2a
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

  • Provoz telefonní linky!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo