Hodnocení firmy Ušetřeno.cz s.r.o. - srovnávač cen

*
*
*
*
*
120 hodnocení
15.11.2018
*
*
*
*
*

Já jsem byl opravdu hodně spokojený, že při přechodu na jiného dodavatele plynu a elektřiny jsem díky Ušetřeno nemusel nic řešit a vše vyřídí a nachystají k podpisu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
11.11.2018
*
*
*
*
*

Hledal jsem výhodného dodavatele plynu a ušetřeno mi s tím hodně pomohlo, trošku to trvalo, ale nakonec se mi to vyplatilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
8.11.2018
*
*
*
*
*

Mají velice dobrou kalkulačku půjček, opravdu se mi vyplatilo se na ni podívat, než jsem si šla půjčku zařídit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
5.11.2018
*
*
*
*
*

Mají to skvěle vymyšlené, když se u nich rozhodnete, že přejdete k levnějšímu dodavateli plynu nebo elektřiny, který vám srovnávací portál najde, tak vše nachystají k podpisu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
4.11.2018
*
*
*
*
*

Já jsem fakt spokojený se srovnávacím portálem Ušetřeno, ušetřilo mi to spoustu času i peněz při hledání levnějšího dodavatele energií.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2.11.2018
*
*
*
*
*

Já jsem si zařídil nové povinné ručení přes ušetřeno, srovnání mi hodně pomohlo při výběru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
21.10.2018
*
*
*
*
*

Dělal jsem srovnání nabídky běžných účtů a musím uznat, že ušetřeno má opravdu aktuální informace z trhu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
12.10.2018
*
*
*
*
*

Srovnání nabídky běžných účtů mi hodně pomohlo, je to mnohem lepší, než si to vše zjišťovat vše na vlastní pěst.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
10.10.2018
*
*
*
*
*

Srovnával jsem nabídku na trhu povinného ručení a pak se díval i na nabídku co jsem našel přes tento srovnávací portál a musím uznat, že mají opravdu aktuální informace z trhu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
8.10.2018
*
*
*
*
*

Mám přes ušetřeno zařízené velice levné povinné ručení, když jsem si obcházel pojišťovny, tak jsem takhle výhodné nikde nenašel.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jemnická 1138/1
  • Praha 4 - Michle
  • 140 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo