Hodnocení firmy Gress CZ, s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
loulova
17.10.2019
*
*
*
*
*

Pokračování příběhu nevyhovujícího kování: firma Gress není schopna ani odpovědět na reklamaci v zákonné lhůtě, dělá mrtvého brouka a neodpovídá. Doufá (marně), že takzvaně dám pokoj. Opravdu důrazně upozorňuji potenciální zákazníky, aby si dali velký pozor, pokud u této firmy budou chtít objednat okna. Já už opravdu NIKDY.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
radek248
16.9.2019
*
*
*
*
*

Při zasklení lodžií byly namontovány plechové díly v různých barvách. Na reklamace ne reagují.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
loulova
31.7.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem si u fy Gress dřevěná eurookna. Komunikace s firmou byla velmi dobrá, jednání příjemné, montáž proběhla v pořádku. Pak ale přišlo jedno velké ALE. Když jsem po zaschnutí montážní pěny a malty zkusila okno otevřít, zjistila jsem, že jeho otevíravé křídlo (bez kliky) se dá otevřít pouze tak, že se uvolní dvě páčky, jedna dole a druhá u horního okraje okna, což je v našem případě více jak 2 metry vysoko. Neboli pokud chcete otevřít levé křídlo, musíte si vzít štafle. Je to patrně nejlevnější varianta kování, která ale značně snižuje uživatelský komfort. Kdyby byla okna malá a dalo se na ně dosáhnout, OK. Ale pracovník firmy při zaměřování viděl, jak jsou okna vysoká a přesto na to nevzal zřetel. Firma odmítá kování vyměnit s tím, že do dřevěných oken kování s jednou páčkou dole nelze namontovat. To není pravda, mám eurookna od jiné firmy a samozřejmě tam takové kování mám. Takže pokud chcete vyměnit vysoká okna, dejte si velký pozor na to, jaké kování vám firma Gress nabízí a trvejte na tom, aby se dalo ovládat ze země a ne ze štaflí. Takže jsem koupila RELATIVNĚ levná okna, ale teď zaplatím dalších několik tisíc za výměnu kování u jiné firmy, protože Gress není ochoten situaci řešit. Dost velké zklamání. Loulová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Josef Gorgan
14.12.2017
*
*
*
*
*

V prosinci 2017 výměna 4 oken. Komunikace v poradku, rozpočet zdarma. Pan, co prisel merit, i remeslnici prisli vcas a vse bylo vyrizeno ne jednicku. Slušní, pečliví. Velka spokojenost i s okny (cena/vykon je super). PS: Zakazka provadena v Praze Josef Gorgan

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Michal Graubner
28.11.2017
*
*
*
*
*

Jaro 2017 objednány nová okna a kompletní zastínění domu venkovní žaluzíí a roletou. Nízká cena, telefonní i email komunikace standardní. Objednávka vyřízena o cca 10 dní později, avšak bylo provedeno velmi odborně a kvalitně. Osobně jsem moc spokojen. Ještě jednou díky montážníkům. MG

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
oli_p
20.11.2017
*
*
*
*
*

V listopadu 2017 (minulý týden) mi z Gress dělali výměnu 2 oken a rozšiřovali dveře na lodžii. Komunikace skvělá, nejdříve zběžně do telefonu a pak přesně mi v Gress udělali rozpočet zdarma. Pán, co přišel měřit, i řemeslníci přišli vždy na čas. Práci odvedli výbornou, nemám co dodat. Slušní, pečliví. Byla to parta, co dělá Prahu. Chválím. Olga Procházková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Doležal
4.8.2017
*
*
*
*
*

plastová okna, zaměření provedli zdarma, pan technik na místě vysvětlil vše okolo žaluzí i parapetů. Dopředu upozornil na termín výroby cca 6 týdnů. Týden před realizací volali montážníci a domluvili jsme se na termínu. Tento byl o 2 dny posunut, následně montáž proběhla Ok. Doplatek díla na místě. Za mě ok, a já doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Ondra
7.12.2016
*
*
*
*
*

Zasklení lodžie v Praze S firmou jsem byl velice spokojen. Společnost promptně a příjemně komunikovala a dodržela vše, na čem jsme se domluvili. Zasklívání provedl Čech, který své řemeslo dobře znal a který kromě profesionálního vystupování měl také vše brzy bez problému hotové. Jednu hvězdičku však strhávám za zasklení v posledním možném termínu od uzavření smlouvy a téměř nulové možnosti výběru data provedení zasklení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
J. Kozák
21.8.2016
*
*
*
*
*

“Katastrofa!!! Neustále posouvání termínů, nebrání telefonů, nedodržování domluveného. Po zpoždění 2.5 měsíce začali montovat náhradní řešení tak diletantským způsobem, že jsem odstoupil od smlouvy. Například prosklenou střechu přijeli montovat v os. autě, skla údajně nechali ve skladu a následně nenašli. Navíc chtěli místo hliníkových profilů pro prosklenou střechu použít obyčejné jekly. Teď mi kvůli této firmě teče do domu a musím řešit škody. Doporučuji vyhnout se obloukem. J. Kozák, Brno”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne3
admin
8.6.2016
*
*
*
*
*

NEBRAT!!! Po odmerani dveri a prahu za 3 tyzdne prisli namontovat dvere. 1. Dvere su o 3cm kratsie! 2. Prah je sirsi o 5cm takze trci do chodby a dvere su NAD nim 3. Pri davani zarubne rozbili kachlicky okolo dveri - takze musime dat dolu sokl. 4. Vymena dvera a prahu mala byt do 14dni a uz su to 4 tyzdne. Susede prisli namontovat dvere tak a jej sa neposuvaju kovove zamky - su stale vysunute u pantov a technici sa jej snazili nahovorit ze to je v poriadku. Prah jej tiez nedoniesli a caka na to. Firma neodpoveda a jednanie je priserne. NIKDY GRESS!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne4
Přidat hodnocení
  • Příkop 843/4
  • Brno - Zábrdovice
  • 602 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo