Hodnocení firmy Výprodejskladu.eu

*
*
*
*
*
15 hodnocení
jasvo69
13.11.2021
*
*
*
*
*

též jsem objednala 4dílnou vánoční sadu povlečení..na obrázku vypydalo krásně..doručení rychlé,ale ten šok po rozbalení..látka tvrdá jak prkno,zapáchala ani nevím čím,karton uvnitř povlečení byl navlhlý,jeden polštář rozpáraný..prý bavlněné povlečení??..asi nevíte,co bavlna je..toto je hnus umělý,tvrdý ,ani po vyprání nezměklo..katastrofa!!!! STYĎTE SE!!!!..a měli byste přestat oblbovat zákazníky a prodávat takové hnusy!!!!..u vás už nikdy víc!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
leidy
6.11.2021
*
*
*
*
*

Jedním slovem: HNUS Nikdy více......

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Agyku
24.10.2020
*
*
*
*
*

Objednala jsem čtyřdílnou sadu. Došlo v poměrně krátké době. Povlečení vypadalo moc hezky, ale když jsem ho rozbalila, byla jsem v šoku. Povlečení opravdu odporně zavánělo (s prominutím, jako zvratky). Po druhém vyprání (prala jsem na doporučených 40) i s přidáním octu, stále zavání. Tak snad do třetice a na 60. Uvidíme co to udělá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ilona R. Česká Lipa
7.10.2020
*
*
*
*
*

Dnes jsem byla nakoupit v prodejně Výprodej skladu v České Lípě v Borské ulici a byla jsem velmi mile překvapena obrovskou ochotou a vstřícností paní Prodavaček. Obě blondýnky velmi milé a ochotné,byla jsem udivena.Z nákupu jsem měla velkou radost, děkuji a brzy na viděnou.Ilona

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
matejcekjirka
10.4.2019
*
*
*
*
*

Po prvním vyprání povlečení pro dceru a usušení se všude po zemi válí nitě, povlečení se na boku rozpáralo v úseku 5-7 cm !!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jajka
16.3.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem si povlečení, přišlo v poměrně krátkém čase a v bezvadném stavu. Jsem velmi spokojená a mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kriz.frantisek
10.10.2017
*
*
*
*
*

Výborné věci za super cenu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evazvonecek
9.10.2017
*
*
*
*
*

Neskutečný humus mi od nich přišel. Set do koupelny, který byl pomačkaný a vypelichaný.a při reklamaci mi bylo řečeno, že to mám poštou poslat zpět /tudíž zaplatit ne malé poštovné/ a oni ohodnotí, zda mám na reklamaci nárok a pak mi možná vrátí peníze. Ručníky, které neutírají jsem ani nereklamovala. Fakt už nikdy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
helena.valecikova
22.1.2017
*
*
*
*
*

Povlečení na postele u této firmy je nekvalitní vlastní zkušenost. Nikdy už tam takového nic nekoupím. Proto jsou tak nízké ceny, protože stojí za ..... Nikdy více EMBA TRADE :-(

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Tanja.http
18.6.2016
*
*
*
*
*

Koupila jsem si u vás povlečení a po prvním vyprání bylo hned sepraný a to jsem prala jenom na 30 a ještě na ruby a zapnutý.Též jsem zakoupila za259kč prostěradlo se zašitou dírou.Tohoto výrobce nedoporučuji zboží je nekvalitní!!!!!Nikdy více si zboží už u vás nezakoupím!!!!Nemám slov!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Dvorská 232/3
  • Hradec Králové - Svobodné Dvory
  • 503 11
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:3012:00 12:3017:00
  • Út 8:3012:00 12:3017:00
  • St 8:3012:00 12:3017:00
  • Čt 8:3012:00 12:3017:00
  • 8:3012:00 12:3017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo