Hodnocení firmy AUTOKAT s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
bilekmichal
5.5.2020
*
*
*
*
*

V srpnu 2019 jsem zakoupil v tomto bazaru Volvo XC90. Nebudu tady vypisovat co všechno jsem postupně objevil přilepené na mamuta, ale teďka mi auto přestalo táhnout a skákat do nouzového režimu. Na diagnostice se rýsoval zanesený dpf filtr, ale pravda byla jinde. Dpf filtr byl úmyslně proděravěný, číslo k němu vyřazené, EGR ventil zaslepeny, váha vzduchu vymazána a turbo také vymazáno. Vše díky preletovanym odvodům v řídící jednotce a z převážné většiny vymazaného softwaru z ní! Podotýkám že auto jsem zakoupil s novou STK i s emisemi!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
luisrr
23.12.2019
*
*
*
*
*

Velmi vstřícný a solidní přistup zaměstanců k zákazníkům, vše vyřízeno běhen několika minut, auto jezdí tak jak má, jsem velmi spokojen se stavem vozidla. Chtěl bych vypíchnout férové jednání pana Barcucha.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiří K.
18.4.2019
*
*
*
*
*

S touto firmou jsem byl spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan pokorny
26.5.2018
*
*
*
*
*

Nejsem velky recnik pri zadne cinnosri.ale zde jsem koupil vuz a vse bylo v poradku jak stav vozu cena i ostatni sluzby aspon takto bych chtel podekovat teto firme jen tak dale

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
vyletnik
23.11.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem auto se servisní knížkou, rok výroby 2011, najeto 97 tis. km, bez závad. Asi za 10 dní a najetí okolo 700 km se dostala chladicí kapalina do motoru přes těsnění pod hlavou a motor se v několika sekundách zastavil. Motor se zdeformoval a opava je výměnou bloku motoru. Autobazar neuznal skrytou vadu, přestože se při opravě zjistilo, že bylo do motoru zasahováno, byl děravý chladič a byl změněn software řídící jednotky. Autobazar mě neinformoval, že někdo provedl neodbornou opravu, kterou neuvedl do servisní knížky, přestože servisní knížka je vyplněna.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
AUTOKAT s.r.o. 1.12.2017

Pro upřesnění situace k předchozímu příspěvku, s vozidlem jste jezdil cca 1.000km a během Vašeho provozu vznikla dírka v chladiči (pravděpodobně od kamínků) , vy jste to zaznamenal podle vysoké teploty motoru která Vám to dlouhodobě signalizovala, ale nijak jste na to nereagoval a s vozidlem i nadále jezdil až do doby definitivní poruchy motoru ( o žádné údajné změně softvaru jste nás neinformoval a lze o ní tím pádem pochybovat jako o účelovém tvrzení), pokud by chladič tekl již dříve, tak by zcela zjevně nebylo možné najet 1.000km bez chladící kapaliny. Snažíme se o vstřícný přístup k zákazníkům a pokud by jste nás zavčas informoval o vysoké teplotě při provozu vozidla, zcela jistě bychom Vám (i když to nevzniklo naší vinou) vyšli vstříc a udělali vše co by bylo v našich silách (což Vám potvrdí velké množství našich spokojených zákazníků).

hruby.j
7.4.2017
*
*
*
*
*

Tento autobazar mohu doporučit. Dnes jsem zde byl prodat vé auto. Profesionální, milé chování personálu. Nemohu si stěžovat. Co mohu udělat jen velice jim poděkovat a doporučit všem. Fakt profesionalita a lidskost... Děkuji moc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Radek Lakovsky
14.10.2015
*
*
*
*
*

Ztotožňuju se s předchozím recenzentem, informace které mi podali předem po telefonu odpovídali realitě, chovali se mile a poradili ve všech mých dotazech, jen víc takových bazarů. Dal sem 4 hvězdy z pěti, aby nezpychli :D a ještě se zlepšovali:D R.Lakovský

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lukasadalbert
26.2.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, naprostá spokojenost, zatím po 6 měsících ježdění od koupě. Příjemné jednání a dostal jsem slevu bez dalších podmínek. Nebylo to jako v áčkách, kde mi k ceně (kdybych se rozhodl u nich koupit) připočetli další nesmyslné poplatky. Lukáš Adalbert

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
1979ja
14.11.2014
*
*
*
*
*

Plná spokojenost, jel sem k nim na auto, předem jsem zavolal ohledně stavu, šli k němu a popsali mi auto do nejmenších podrobností, když jsem přijel, vše sedělo jak mi řekli. Byl sem mile překvapený profesionálním přístupem. Po tom co jsem zažil za kecy a mlžení jinde, můžu velmi doporučit. Pavel Káňa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 774 455 838
fax:
+420 577 220 969
e-mail:
autokat@autokat.cz
web:
www.autokat.cz
  • Zlínská 1169
  • Vizovice
  • 763 12
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • So 9:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo