Hodnocení firmy Euvit, s.r.o.

*
*
*
*
*
94 hodnocení
Anonymní
19.8.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den. Zatím nemám zkušenost s kurzem, jsem na samém začátku. Prvotní dojmy mám příjemné. Doufám, že vytrvám a že kurz splní mé očekávání. Jen takovou malou připomínku. Nevím, zda je možné pozastavit čtení vět pomocí nějaké pauzy. Přečtená věta končí, já jako mírně pokročilá si začínám uvědomovat, o čem věta je, ale čtení již pokračuje další větou, takže trochu nestíhám. Časově mi vyhovuje, že se mohu učit dle mého vlastního času.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
27.7.2015
*
*
*
*
*

Konečně "bez biflování"

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
26.6.2015
*
*
*
*
*

Vše proběhlo v pořádku. Sice jsem po zaplacení neobdržela voucher, ale na základě tel. rozhovoru se vše brzy vyjasnilo a voucher mi byl hned zaslán...Vynikající služby!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
23.6.2015
*
*
*
*
*

Celý zájezd byl organizován na velice dobré úrovni. Byl jsem naprosto spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
22.6.2015
*
*
*
*
*

konečně metoda která vyhovuje mně, angličtina karaoke:-) jednoduchá, zábavná a dynamická anglický hlas mluví a mluví (opakování lze nastavit třeba 20x) poslouchám stále dokola... jako oblíbené songy, i v autě neřeším slovíčka, neřeším gramatiku, jen poslouchám napodobovat je moje oblíbená činnost...:-) efekt metody ale mohu posoudit až později

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
18.6.2015
*
*
*
*
*

Bez problémů

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
13.6.2015
*
*
*
*
*

O viekendu neprovedena platba, v pracovni den probehlo vse korektne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
12.6.2015
*
*
*
*
*

Funkčnost portálu Amplion, poměr kvality produktu k ceně, možnost vyzkoušení produktu, velmi vstřícné jednání = naprostá spokojenost z mé strany.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
5.6.2015
*
*
*
*
*

Zatím mám za sebou první den. Myslím, že to do sebe něco má. Nastavení počtu opakování za sebou je přínosný. Zatím tedy hodnotím pozitivně :-)))

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
23.2.2015
*
*
*
*
*

spokojenost s Amplionem i s kurzem :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Klimentská 1216/46
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo