Hodnocení firmy Geis CZ s.r.o.

*
*
*
*
*
49 hodnocení
janakohlikova
9.4.2021
*
*
*
*
*

Depo Vysoké Mýto to je absolutní katastrofa.Lžou o doručení zásilky.Jeden řekne,že se zboží muselo vrátit z bezpečnostních duvodu a ten druhy,když se náhodou dovoláte že jsem zboží nechtěla a tak ho vrací zpět dodavateli.Jsou NESCHOPNI!!! Raději zásilku vrátí než aby hnuli zadkem. JE TO NEJHORŠÍ PŘEPRAVCE V REPUBLICE!!!UŽ NIKDY VÍC OPRAVDU NEDOPORUČUJI!!!!!!! Bohužel i ta jedna hvězda je pro ně moc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dryacnice
28.7.2019
*
*
*
*
*

Na balíček jsem čekala 14 dní. Po urgenci 2x na infolinku byl balíček doručen.Příště až budu objednávat z obchodu ,který bude mít dopravce Geis tak si vyberu jiný obchod.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
obchod-mamotato
6.4.2019
*
*
*
*
*

Neschopná společnost,pro balík jsem si musel zajet na depo,jelikož mi paní na call centru řekla,že se zásilka nevešla do auta.V depu mi bylo ale řečeno,že zásilku nemohli doručit jelikož neměli řidiče na trať kde bydlím.Odesílat balíky přes tuto společnost je také zážitek,nejednou se nedostavili ani pro svoz balíku a jejich nesmyslné pokuty za špatně zabalené zásilky jsou na faktuře již pravidelností.Nedoporučuji tuto společnost po mnoha negativních zkušenostech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
j.dasa
28.1.2019
*
*
*
*
*

Rychlé dodání, informování přes sms, za mne vše vpořádku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr Polinecký
11.10.2018
*
*
*
*
*

Neuvěřitelné že tahle snad ani nejde o firmu něco napsat. Banda lhářů a řidiči to snad nemá ani zvláštní školy.Snad ani neni možné že někdo s Geisem spolupracuje. Ubožáci

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ponyexpres
10.5.2018
*
*
*
*
*

Dnes mi měla být doručena zásilka. Nebyla. Večer kouknu na "Sledování zásilky" a tam je napsáno Nedoručeno - příjemce nezastižen. Přitom celý den na ně čekám. A dovolat se na jejich linku je nemožné. Jsem absolutně nespokojen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Zakaznik
4.5.2018
*
*
*
*
*

Tak Vám řeknu, že tahle firma je totální katastrofa. Objednané zboží nedodá bez jakékoli omluvy a telefonovat na jejich linku je ztráta peněz i času! Hovor probíhá s automatem za který platíte a nic se nedozvíte. Na e-mail nereagují. Tuto firmu NEDOPORUČUJI!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dum.komarno
26.4.2018
*
*
*
*
*

Nejhorší přepravní služba, kterou znám. Zásilku čekám již 3 dny, stále leží na depu! Po 10 minutách čekání na zákaznické lince, když už jste spojeni, Vám slečna odpoví, že toho mají moc, že to nestíhají, že si musím počkat! Doručují prý zásilky staršího data a já mám počkat až na mne dojde řada. Žádná přepravní společnost od které mi zásilky chodí se takto nechová, vždy je vše na profesionální úrovni a pokud náhodou je problém v doručení, tak maximálně 1 den a to ještě s omluvou. Mně nezajímá, že přepravní společnost Geis nabrala spoustu klientů a kapacitně nyní není schopna plnit závazky a pracovnice info linky místo aby se Vám snažila pomoci, se chová arogantně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
svecova
11.4.2018
*
*
*
*
*

Po dnešním "doručení" balíku musím také napsat negatvní hodnocení. Upozornění na doručení přišlo jen SMS, řidička se neobtěžovala zavolat. Doma byli rodiče, připraveni balík převzít, ten ale objevila sousedka odložený venku na popelnici. Takové jednání nechápu a firmou Geis už si nic doručovat nenechám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
6.4.2018
*
*
*
*
*

Chování zaměstnanců to je do nebe volající. Ráno v 8hodin mi zavolal řidič, ze mi balíček nedoruci. Protože se u nás opravuje silnice. On dostal pokutu( protože jel do zákazu vjezdu, který je asi 2km dlouhý ) a ze objíždět to nebude. A ať si to teda nějak zaridim a nebo si zavolám odesilateli. Takže ja si zaplatím za dopravu na adresu a potom musím jet 15 km si pro balíky. Protože on nepojede objížďkou, která je cca 5km navic? A tak jsem teda strávila dopoledne volání na na e-shopy od kterých mi meli balík přivést, protože dovolat se na Geis to je v celku výkon.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  •  314
  • 742 81 Bravantice
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo