Hodnocení firmy Bajecnasleva.cz

*
*
*
*
*
12 hodnocení
Anonymní
6.9.2013
*
*
*
*
*

Vaše služby ? Hole jsem dostala obratem ale jsou mi k ničemu jelikož je nemužu nastavit - resp. zajistit jejich nastavenou délku. Tak teď bych od vás potře bovala službu a to jak hole zprovoznit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
30.8.2013
*
*
*
*
*

Trekingove hole jsou Made in China a proto ty kompasy v drzadlech jsou spis na okrasu. Jinak funkce holi se zda byt dobra.Za tu cenu co bych chtel, ze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
30.8.2013
*
*
*
*
*

Nákup formou voucheru přes amplion.cz jsem vyzkoušel poprvé (s trochou obav). Vše proběhlo k naprosté spokojenosti (nabídka, cena, rychlost i kvalita dodávky). Díky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
30.8.2013
*
*
*
*
*

Nákup formou voucheru přes amplion.cz jsem vyzkoušel poprvé (s trochou obav). Vše proběhlo k naprosté spokojenosti (nabídka, cena, rychlost i kvalita dodávky). Díky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
28.8.2013
*
*
*
*
*

Zmatená komunikace ohledně vyzvednutí zboží

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
28.8.2013
*
*
*
*
*

Provedení není bůhvíjak propracované, ale drží a plní účel.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
24.8.2013
*
*
*
*
*

Organizér jsem objednala pro dceru.Je s ním spokojená, ale nabídka neodpovídá skutečnosti. Uvádí 18 poutek na suchý zip, ve skutečnosti je jich jen 14 a na suchý zip jen 7, zbývajících 7 je pevně přišito. Údaje v nabídce by jste měli opravit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
24.8.2013
*
*
*
*
*

Vše bez problémů, zboží dorazilo v pořádku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
24.8.2013
*
*
*
*
*

Vše bez problémů, zboží dorazilo v pořádku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
21.8.2013
*
*
*
*
*

Byla jsem spokojena se zbožím i s rychlým dodáním. Díky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Na břehu 567/9
  • Praha 9 - Vysočany
  • 190 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo