Hodnocení firmy AXA-PNEU.cz

*
*
*
*
*
8 hodnocení
karel98janak
29.11.2016
*
*
*
*
*

Přidáváme se ke kladným recenzím. I my jsme byli naprosto spokojeni nejen se zbožím, ale hlavně s komunikací mezi námi a firmou. Vše proběhlo přesně dle domluvz. Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Schejbalovi
18.5.2016
*
*
*
*
*

Velice rádi jsme pneumatiky pořídili právě na tomto e-shopu. Vše proběhlo v naprostém pořádku a za přesně smluvených podmínek. Rádi doporučujeme slušnou firmu s lidmi, kteří jsou ochotni s vámi komunikovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
an.ma
3.3.2016
*
*
*
*
*

Tuto společnost mohu jen doporučit, mám s ní vynikající zkušenost. Kupovala jsem tam teď pneumatiky, poradili, pomohli, doporučili, dle mých požadavků v cenové hladině, kterou jsem požadovala. Jsou to profesionálové a vřele je doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
an.ma
25.2.2016
*
*
*
*
*

Taky se přidávám jako spokojený zákazník. Vše v pořádku, pneu kvalitní, ceny dobré, doručení rychlé, fakt super. Chtělo by to více takovýchto kvalitních a poctivých obchodů co nešidí a prodávají prvotřídní a kvalitní zboží. Doporučuji vyzkoušet

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pepa Vorel
30.11.2015
*
*
*
*
*

Můžu potvrdit, že i já jsem byl spojený, doručení došlo v pořádku další den po objednávce a žádné závady jsem neobjevil, spokojenost byla i se slevou na letní mecheliny, protože kupuju dost podle ceny, ale i kvality, tak to bylo příjemné překvapení

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ruza.bielova
8.11.2015
*
*
*
*
*

S nákupem na axa pneu jsem velmi spokojená. Jedním z důvodů je rychlá a dobrá komunikace s personálem. Doručení objednávky bylo bez poškození jako objednaných pneumatik, tak i obalu. Cena za pneumatiky se mi zdála velmi dobrá. Dodatečně jsem si pak později byla pneumatiky zkompletovat, vyměnit letní za zimní a také vyvážit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
VeronikaPaty
7.10.2015
*
*
*
*
*

S nákupom som veľmi spokojná. Kupovala som svoje prvé zimné pneumatiky. Volala som do e-shopu ohľadom odporúčania a drobností, ktoré som si nebola istá. Pracovník infolinky bol veľmi milý a trpezlivo odpovedal na moje otázky. Odporučil mi pozrieť aj ADAC test na zimu 2015, vďaka ktorej som sa nakoniec rozhodla zakúpiť pneumatiky značky Michelin. Tie už mám doma - bola som si ich osobne vyzdvihnúť a rovno sa aj informovať o prezutí na konci mesiaca. S celkovou komunikáciou aj objednávkou som veľmi spokojná a určite budem odporúčať aj ďalším budúcim zákazníkom.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petrpojer
14.9.2015
*
*
*
*
*

S obchodem jsem spokojený a v pořádku proběhlo i vrácení zboží. Při objednání jsem omylem spletl šířku pneumatiky a zjistil to, až po převzetí přepravní službou. Takže jsem hned volal do eshopu co s tím. Firma má sklad v Modleticích, kde se dá zboží vrátit i osobně. Neměl jsem to daleko, takže jsem si tam zajel osobně. Mezitím mi slečna udělala novou objednávku na ty správné gumy a ve skladu jsem vrátil ty původní. Na místě jsem se finančně vyrovnal, protože nové gumy byly levnější a když jsem zjistil, že je na místě i pneuservis, tak jsem si auto nechal rovnou přezout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 721 436 993
e-mail:
info@axa-pneu.cz
skype:
axapneu
web:
www.axa-pneu.cz
  • Olomoucká 1005/166
  • Brno - Černovice
  • 627 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo