Hodnocení firmy Dajkon spol. s r.o.

*
*
*
*
*
67 hodnocení
prokopec.dan
3.12.2021
*
*
*
*
*

Vše proběhlo bez problémů v poměrně rychlé době. Komunikace probíhala prostřednictvím emailu, což mi vyhovovalo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan Němeček
11.10.2021
*
*
*
*
*

Vše bez problémů, jsem naprosto spokojen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jakub Heuske
2.9.2021
*
*
*
*
*

Firmu mohu jen pochválit. Montáž vchodových dveří balkonova sestava. Cena velmi dobra, u Vekry mne nabídli stejný profil o 30 tis. Kč dráž. Takže firmu určitě doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pospíšil
25.8.2021
*
*
*
*
*

Výměna porběhla bez problémů a dle dohody. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
ludek novy
24.8.2021
*
*
*
*
*

Velký výběr výrobku, dobré ceny, poradí technicky s výběrem, montáž proběhla hladce. Doproručuji. Nový

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
vlcektomas
18.8.2021
*
*
*
*
*

Vše v pořádku dle domluvy (termín, cena i dohodnuté výrobky). Hodnotím firmu jako solidní a doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
misa.havlan
17.8.2021
*
*
*
*
*

Rozhodně NEDOPORUČUJI. Mě tato firma měnila okna a montovala venkovní žaluzie tři roky zpátky. Kvalita profilů i žaluzií je v naprostém pořádku, ovšem montáž byla tragická. Naštěstí výměna probíhala v rámci celkově rekonstrukce bytu, takže mi to druhá firma, která rekonstrukci prováděla, bezplatně předělala, když se Dajkon nepodařilo dohnat v přiměřené době k reklamaci. O přiměřené slevě za zfušovanou práci ani nemluvím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jirasek.josef22
28.7.2021
*
*
*
*
*

Chválím služby firmy i jejich ceny a kvalitu Vše proběhlo bez problémů. Objednám od firmy další zakázku, děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Kulhy
27.7.2021
*
*
*
*
*

Jsem s firmou naprosto spokojen od zaměření až po montáž oken. Cena velmi příjemná. Určite doporučuju. Místo realizace Hradec Králové

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Petra
20.7.2021
*
*
*
*
*

Velice dobré služby, počínaje zaměřením, ukázkou vzorků a konečnou montáží. Vše proběhlo v pořádku a bez problémů. cena odpovídá kvalitě. Firmu doporučuji. Petra

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Toužimská 588/70
  • Praha 9 - Kbely
  • 197 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo