Hodnocení firmy Geis Parcel CZ, s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
olga.ptackova
18.10.2019
*
*
*
*
*

Dvakrát objednáno, dvakrát nedoručeno. Nulová komunikace ze stran řidiče ohledně doručení, ale velmi obsáhlá konverzace ohledně toho, že nedoručení balíku je má chyba. Doslova: "Paní, tak si nemáte co objednávat." Ze strany firmy jediné řešení, že balík doručí po víkendu nebo si pro něj dojedu sama do depa. Připlatila jsem si za opravu zboží tak, aby mi bylo doručeno co nejdříve. A pokaždé zbytečně, protože balík včas nedorazil. Kdyby firma jednala a ukázala snahu situaci řešit, problém by tak velký nebyl. Nicméně jediný člověk, který si nedoručení balíku odnese, jsem já sama. Hvězdička žádná, není za co.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dodo
10.10.2019
*
*
*
*
*

rano vam prijde email ze vam nekdy v prubehu dne doruci balik, samozrejme v pracovni den kdyz jste v praci, neco jako domluva na nejakou hodinu nebo aspon den vubec.. na tel. linke mluvite s automatem ktery vam nic nerekne.. pak se neda ani kartou platit, (rok 2019), hotovost musite mit presne ! a pak vam sam kurir osobne do oci rekne jestli jsem na drogach.. trochu pres caru jako..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarka
2.5.2019
*
*
*
*
*

Něco tak otřesného jsem ještě nezažila. Nikdo se neozve že přijede, žádný mail ani zpráva. Na doručení čekám již 10 dnů. Tuto firmu už nikdy více. Nevím jak jinde ale na jihu to nefunguje. Po aktivním pátrání mi bylo v úterý sděleno, že do čtvrtka mi zásilku doručí a zase žádné upozornění, nic se neděje tak pochybuji že to klapne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jaspart
25.8.2018
*
*
*
*
*

neschopní, nespolehliví lháři. Prý pokus o doručení! Žádný telefon, prostě nic. Zboží, které jsem platil kartou dopředu, abych ho měl druhý den doma skončilo v depu. Objednané řemeslníky na práci jsem musel odvolat. Hnus. Nikdy více. Uvidíte Geis, tak utíkejte - a hodně rychle - ale pryč od nich

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jarka2013
17.7.2018
*
*
*
*
*

Dobry den,s firmou Geis /arcel jsem velmi spokojena,je to firma na urovni,vyhovuje zakaznikum.kdyby ch mohla,tak bych jim dala jeste vice hvezdicek,Dekuji strakova Jaroslava Ivancice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Janulik.v
21.12.2017
*
*
*
*
*

Nemam si na co stezovat, vzdy v cas a s ochotou doruceno 😉

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
annazira
13.12.2016
*
*
*
*
*

supr služby včera objednala a dnes to mam doma

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
antroponymum
24.11.2016
*
*
*
*
*

Hrůza! 22.11.2016 mne informovali sms, že balíček přijde druhý den dopoledne. Další den o půl třetí odpoledne jsem volala na dispečink, že balíček stále nikde. Dostala jsem číslo na pana řidiče, který mi řekl, že v lepším případě stihne balíček doručit tak za 2 hodiny. Druhý den dopoledne jsem volala na dispečink, že balíček stále ještě nikde. Pan řidič to prý nestihl a nikdo nemá v popisu práce mne o takovéto věci informovat. Pan řidič přijel v jednu odpoledne, ale v autě se balíček nenacházel. Až ho najdou, dají mi vědět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
autobarvystupavsky
6.5.2016
*
*
*
*
*

Nemám co bych dodal- jsem firma,kam chodí týdně několik zásilek od různých dopravců. Jste nejlepší. Řidiči - muži i ženy. vždy s úsměvem i po 12 hod směně.Dispečink taky bez potíží. Ochotní dát na místo kam je zboží potřeba.Nic není problémové.Ten kdo vede vaši firmu zná co to je když se bojuje o zákazníka.Děkuji a jen tak dále.Stupavský- Horní Bory

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 951 277 777
fax:
+420 951 261 509
e-mail:
objednavka@geisparcel.cz
web:
www.geis-group.cz/
  • Stará pošta 819
  • Rajhrad
  • 664 61
  • Depo 60
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo