Hodnocení firmy Geis Parcel CZ, s.r.o.

*
*
*
*
*
6 hodnocení
jitka
26.7.2019
*
*
*
*
*

Přijmou balík 600kg a nejsou schopni ho doručit. Prostě ho den po dni nenaloží a nenaloží. Telefonovat tam nemá smysl, pokaždé jiná nepravdivá výmluva.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
trsmpr
19.6.2019
*
*
*
*
*

Navzdory předešlým negativním hodnocením musím balíkovou službu Geis Prostějov za dnešní (18.6.2019)doručení zásilky do Bedihoště u Pv pochválit, konkrétně řidiče, který na mé přání avizovanou zásilku opravdu v pořádku doručil ihned následující den po tel .domluvě ,i když jsem byla zprvu skeptická....I já měla ještě v březnu negativní zkušenost s touto fi .,ale dnes mne opravdu mile překvapili !!!!Doufám ,že to nebyla jen náhoda a vydrží .S. J.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mira.maierova
20.12.2018
*
*
*
*
*

Žádnou hvězdičku si nezaslouží,od 13.12.mám vánoční balíček v depu v Praze Ruzyni a do dnešního dne-20.12. mi nejsou schopni ji dovézt.Už nikdy GEIS!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
johny301
30.7.2018
*
*
*
*
*

Zoufalství! 10 dní leží zásilka na depu, a ani sms či náznak komunikace o doručení... Vyjádření geisu na jejich šlendriánskou práci je, že mají provozní problémy a to je tak vše... za tohle si berou peníze? > Od: Info GEIS CZ <info@geis.cz> > Komu: <xxxxxxxx@atlas.cz> > Datum: 30.07.2018 12:47 > Předmět: RE: Z formuláře na webu Geis Group byl odeslán nový požadavek [xxxxxxxxxxx] > Dobrý den, tato pobočka se bohužel potýká s provozními komplikace, a proto zásilka nebyla doručena. Kolegům předávám urgenci doručení. Za komplikace se Vám omlouváme. S pozdravem Jandáková Kateřina zákaznické centrum Geis CZ s.r.o. Geis Parcel CZ s.r.o. Zemská 211/I CZ - 337 01 Ejpovice tel.: 420 9512 77777 www.geis.cz <http://www.geis.cz/> www.geisparcel.cz <http://www.geisparcel.cz/> From: web@geis-group.cz Sent: 30. 7. 2018 12:45:20 To: info@geis.cz Cc: Subject: Z formuláře na webu Geis Group byl odeslán nový požadavek <https://www.geis-group.cz>Z formuláře na webu Geis Group byl odeslán nový požadavekDobrý den, z webu Geis byl odesláno nový požadavek (viz níže). Typ formuláře: Kontaktní formulář Obsah formuláře: Společnost: sokromá osoba Jméno: Xxx Xxxxxx Email: xxxxxxxx@atlas.cz Telefon: XXXXXXXXX Text zprávy: Zdravím, je nějaká možnost konečně doručit zásilku: XY123456 https://www.geis-group.cz/cs/sledovani-zasilky?p=XY123456 Kterou jste do přepravy převzali 20.7. ? To je 10 dní! 10 dní to leží v depu bez povšimnutí? Nikdo se mě ani nepokoušel kontaktovat o termínu a čase doručení! Jan Köhler E-mail byl automaticky vygenerován systémem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martina.fukova
6.12.2017
*
*
*
*
*

27.11. mi byla odeslana zasilka, kterou dnes 6.12. stale nemam. 4x mi byla dorucovana, z toho 2x ridic neprijel bez omluvy ci udani duvodu, a 2x dorucovali v den, kdy jsem predem oznamila, ze nejsem doma. Nasledujici den po neuspesnem doruceni se o dodani ani nepokouseli i kdyz na call centru mi bylo sliben opak. Komunikace otresna, na call centru neco slibi a ani jednou to nedodrzeli. Kuryr je neustale nedostupny a neodpovida ani na sms. Muj dosud nejhorsi zazitek s prepravni spolecnosti a to v zamestnani komunikuji s kuryry temer denne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
havlasovae
13.9.2017
*
*
*
*
*

S vašimi službami jsem velmi spokojená, váš zaměstnanec s tel.č. 601298615 je velmi ochotný a spolehlivý. Jeho info o čase doručení je vždy přesné. S pozdravem a přáním pracovních úspěchů Eliška Havlasová Šumperk

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 951 277 777
fax:
+420 951 240 509
e-mail:
objednavka@geisparcel.cz
web:
www.geis-group.cz/
  • Za Olomouckou 393/4
  • Držovice
  • 796 07
  • Depo 40
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo