Hodnocení firmy Salon YES VIP s.r.o.

*
*
*
*
*
11 hodnocení
martina.KKl
12.6.2020
*
*
*
*
*

 Mají velice dobrý výběr služeb. Ceny mi prišli fajn.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
markovakaterina
30.4.2020
*
*
*
*
*

Do salonu chodím pravidelně každých pár měsíců. Mám tam oblíbenou kadeřnici, které věřím že udělá na mě hlavě zázraky. Už se těším na další návštěvu. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petra.moli
20.2.2020
*
*
*
*
*

Salon jsem prvně navštívila po matěřské, takže mé vlasy byly zničené, suché a bůhví co ještě. Odcházela jsem s novým účesem a s krásnýma lesklýma vlasama. Od té doby salon pravidelně navštěvuji. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Olga
11.12.2019
*
*
*
*
*

Vlasy dostali veškerou profesionální péči kterou si zasloužily. Salon mám ráda, je tu hezké prostředí a slečny kadeřnice jsou moc fajn.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MarieJánská
19.9.2019
*
*
*
*
*

Salon splnil veškerá moje kritéria podle kterých jsem hledala. Po mé první zkušenosti mám vybráno a děkuji za servis a kvalitu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pepi
6.6.2019
*
*
*
*
*

Vlasy se mi díky péči kadeřnic dali fakt dohromady. Měla jsem hlavně po dětech vlasty hodně prořídlé i mi doporučili nějaké podpůrné látky na růst, šetrné barvení a zahuštění udělalo vážně hodně. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Charlota
29.4.2019
*
*
*
*
*

Salon má příjemné vybavení. Slečny kadeřnice jsou milé a už když jsme spolu probírali co si představuji jsem věděla, že to bude konečně pecka. Nerada jsem chodila do salonu, protože jsem vždy měla na hlavě něco co jsem nechtěla. Ale tady v Yes VIP se kadeřnici povedlo mi udělat vlasy jak jsem si přála, hlavně chytit odstín, ten byl pro mě nejdůležitější. Takže za sebe doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mariana.56
29.3.2019
*
*
*
*
*

Kadeřnický salon, který vedou profíci. Salon mi doporučila kamarádka, které jsem vlasy vždycky tak nějak záviděla, kvalitu, délku..než se mi teda sama přiznala, že je má přidělané, vůbec bych to nepoznala. Takže jsem salon teď poprvé vyzkoušela sama, vlásky mám prodloužené doplňko mě čeká cca za 2-3 měsíce podle toho jak rostou mé vlasy a mám z nich opravdu radost. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
katerina.katrin
22.2.2019
*
*
*
*
*

Cítím se tady vždycky velmi příjemně, a to je pro mě důležité protože si tu užiju svou chvilku relaxu. A o vlasy se mi stará šikovná slečna kadeřnice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
patriciestolrka
19.12.2018
*
*
*
*
*

Jsem dlouholeté zákaznice a neměla bych. Vyhovuje mi tady, že jsou kadeřnice rychlé a pokaždé odcházím spokojená. Dlouho jsem hledala takový salon.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Smetanovo náměstí 1180/7
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0018:00
  • Út 10:0018:00
  • St 10:0018:00
  • Čt 10:0018:00
  • 10:0018:00
  • Máme právě otevřeno

  • V sobotu na základě objednávek.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo