Hodnocení firmy Salon YES VIP s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
Katka
27.3.2020
*
*
*
*
*

Vždycky jsem měla středně dlouhé vlasy a připadali mi takové nudné, pokaždý ten stejný účes. Pěkně mě ostříhali i nabarvili.  

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanina
27.12.2019
*
*
*
*
*

Kamarádka mi salon doporučila. Sama ho navštěvuje už velmi dlouho, já jí upřímně vlasy vždycky záviděla. Má hezkou bujnou hřívu a já už několik let, mám vlasy velmi jemné a délka ne a ne růst. Děkuju za holkám v salonu, že mám konečně hezké vlasy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martina99ja
9.7.2019
*
*
*
*
*

Vlasy jsou velmi kvalitní na dotek i na pohled. Spousta známých ani nepozná, že mám vlasy prodloužené a to jsem přesně od salonu očekávala. Děkuji za takový salon s bonusem příjemných kadeřnic.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eduarda0
26.4.2019
*
*
*
*
*

salon má krásný interier, čisté a příjemné prostředí, milé kadeřnice, doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zorkaaw
7.3.2019
*
*
*
*
*

Velmi dobrý salon. Hezké prostředí, příjemný personál. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Malejla
22.1.2019
*
*
*
*
*

S prodlužování vlasů mám z tohoto salonu dobrou zkušenost. Navštěvuji to tady už delší dobu, takže vím co očekávat. V dnešní době se šikovné ruce hledají těžko.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jdus
22.11.2018
*
*
*
*
*

Nechávám si vlasy pravidelně zahušťovat a zesvětlovat. Vlasy vypadají zdravě a pěkně i po použití zesvětlovače což se moc nevidí. Takže za mě opravdu spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evamlada
13.6.2018
*
*
*
*
*

Na prodloužených vlasech ze salónu jde vidět kvalita, spoje jsou skoro neviditelné a přechody z mých na prodloužené vlasy taky nejdou skoro vidět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milada
24.1.2018
*
*
*
*
*

Celý život jsem bojovala s tím, že mám málo vlasů. Takže jsem si je v salóně nechala zahustit a jen o pár centimetrů prodloužit, aby si všechny vlasy sedly. Nejsem naivní, že by mi měly ještě vlasy někdy dorůst a já tuhle proceduru už nikdy nepotřebovala. Ale aspoň už nemusím ráno vstávat o hodinu dřív abych si vlasy vyfoukala a vypadaly by aspoň trošku načechraně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pája
22.11.2017
*
*
*
*
*

Na salón jsem narazila náhodou, když jsem si chtěla nechat prodloužit vlasy. Sice jsem chvilku čekala na termín, ale to čekání stálo za to. V salóně mi udělali celkovou péči o vlasy, a prodloužili mi je.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Svobody 84/15
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • Kleinův palác
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0018:00
  • Út 10:0018:00
  • St 10:0018:00
  • Čt 10:0018:00
  • 10:0018:00
  • Máme právě otevřeno

  • V sobotu na základě objednávek.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo