Hodnocení firmy Monatour, a.s.

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Rychtaříkovi
21.10.2018
*
*
*
*
*

S CK Monatour jsme se vrátili z Maďarska z termálních lázní Hevíz spokojeni přímo nadšeni.Delegátka paní Sona Kubíková perfektně organizovala celý pobyt.Vřele doporučujeme s Monatourem cestovat. Rychtaříkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
seveckovi
15.8.2018
*
*
*
*
*

4.srpna jsme letěli do Španělska poprvé s touto cestovkou a byli jsme velice mile překvapeni vše probíhalo v pohodě,dovolená se nám moc líbila.Velká pochvala patří naší delegátce Karolíně,která byla stále usměvavá měla o všem přehled a ke klientům byla velice vstřícná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
5.8.2018
*
*
*
*
*

Absolutne nezvladnuty časovy harmonogram. Cesta do Maďarska 12 hodin, stale pausy, zajiždeni...jen pro ty, kterym nevadi dlouhe sezeni a traveni času přejezdy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
maruruza
10.5.2018
*
*
*
*
*

Mohu jen doporučit poznávací zájezd do Itálie (Řím, Vatikán, Florencie). Velký dík průvodkyni Karin, která má úžasné znalosti historie, je výborná organizátorka a velice příjemná paní. Ona i oba řidiči se o nás příkladně starali, byli vstřícní a pohodoví. A nevyčerpatelná studnice vědomostí byla i dojednaná průvodkyně po Vatikánu paní Věra. Pro mě to byl zatím nejlepší poznávací zájezd. Velký dík Vám všem. Marie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
zdenek.sabat
27.11.2017
*
*
*
*
*

S cestovní kanceláří jsem velmi spokojen. Její služby jsou na velmi dobré úrovni. Všem doporučuji-

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rychtarikovaE
9.10.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, naše parta 10 žen navštívila s CK Monatour o prodloužením víkendu (28.9. - 1.10.2017) termální lázně v Sárváru. Byly jsme maximálně spokojeny. Ubytování, jídlo, termály i služby CK super. Vřele doporučujeme!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
tynka554
14.9.2017
*
*
*
*
*

S cestovní kanceláří Monatour jsem jela do Itálie (Řím, Tivoli, Florencie) v termínu 6.9. - 11.9. Zájezd byl velice pěkný, řekla bych až nejlepší ze všech zájezdů, které jsem kdy absolvovala. Ubytování bylo skvělé stejně jako zajištěná strava v hotelu. Co se týče průvodce.. Velký dík patří průvodkyni Karin, která se o nás celou dobu náležitě starala a je opravdu přebornicí ve svém oboru. Též paní Věra, která nás provázela Vatikánem byla skvělou průvodkyní. Jediné mínus tento zájezd měl, a to, že jsme museli tak brzo domů. :) Nemám absolutně co vytknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jvjaresova
4.9.2017
*
*
*
*
*

Byly jsme s Monatourem letos v Egeru a moc se nám tento zájezd líbil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
trutnovák
16.5.2017
*
*
*
*
*

pozor na časový harmonogram Monatour, záměrně se nedočtete konkrétních časů organizace zájezdu , jenom na odpoledne dopoledne a večer. Takže je třeba počítat i s tím že odpolední odjezd ze zájezdu je i 11,00 dopoledne. A vše je dle cestovky v pořádku. Jednoduše řečeno z každého zájezdu první a poslední den vždy strávíte celý na cestách. Komu to nevadí a rád posedí v jejich autobusu tak ať jede. A ještě jeden postřeh neradi reagují na připomínky. TRTNOVÁK

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
mb3007
4.9.2016
*
*
*
*
*

Děkuji za vynikající služby firmy Monatour. Pro mě zatím nejlepší CK a velmi příjemné překvapení. *Zájezd Ischia srpen 2016, Bartůněk Michal*

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 321 718 171
fax:
+420 321 718 172
e-mail:
monatour@monatour.cz
web:
www.monatour.cz/
  • Pražská 165
  • Kolín - Kolín I
  • 280 02
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo