Hodnocení firmy Nábytek Pjaták

*
*
*
*
*
40 hodnocení
hadlikova.pavlina
19.10.2021
*
*
*
*
*

Jedním slovem Splněný sen. Skvělý přístup paní Sekaninové. Využili jsme její nápady, postřehy nebo doporučení a jsme spokojení. Pan Pjaták nám realizací vyrazil dech. Nejlepší dárek k Vánocům. Za chvíli to bude rok a vše je v pořádku. Nábytek stále vypadá jako nový a funguje jak má. Rádi se vracíme domů. Moc děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Milan Ratičák
18.8.2021
*
*
*
*
*

Přidávám se ke kopě pozitivních hodnocení, protože tato firma si je skutečně zaslouží. Původně jsme měli v plánu realizovat vestavné skříně, botníky a komody v předsíni s jiným dodavatelem, ale ten nás nechal s termínem pěkně ve štychu. Zapátrali jsme tedy na internetu a podle pozitivních recenzí jsme zkusili Nábytek Pjaták a jsem za to neskutečně rád. Už od 1. schůzky v Brněnské kanceláři jsme měli ze všeho velmi pozitivní pocit. Paní Sekaninová umí při návrhu skříní perfektně poradit a doporučit jaké řešení se bude nejlépe do té či oné situace hodit. Nábytek na míru si každý nenechává dělat každý den a je super, že návrh je spíš dobře vedená konzultace než jen strohé překreslení nápadu zákazníka bez další invence. Plus zapůjčení vzorníku k porovnání dekoru na místě kde to člověk vidí jinak, zaměření a další služby – není co vytknout. Samotná realizace byla opět na jedničku – termín nám dal pan Pjaták hned při zaměření a i přes prázdninový termín, svátky a další vnější vlivy byl přesně dodržen. Žádné zpoždění. Sestavení skříní na místě rychlé a bezproblémové. Skříně vypadají (a fungují) naprosto skvěle a jsme s nimi velice spokojení. Nelze tedy nic než doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.hojek
4.8.2021
*
*
*
*
*

Vše proběhlo tak, jak bylo domluveno a přislíbeno. Vstřícný přístup k zákazníkovi, profesionálně odvedená práce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jp.vesely
30.5.2021
*
*
*
*
*

S prací firmy Pjaták naprostá spokojenost. Od poptávky, přes přesné zaměření, až po konečnou realizaci - vstřícný a profesionální přístup a kvalitně odvedená práce, přesně dodržené termíny. S klidným svědomím můžu všem doporučit. Veselý

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vítězovi
22.1.2021
*
*
*
*
*

S firmou Nábytek Pjaták jsme byli vždy velice spokojeni. V domě máme od této firmy tři velké skříně na míru. Komunikace probíhala vždy na profesionální úrovni a rychle, dodržení termínů také považuji za velké pozitivum. Provedení skříní a kvalita materiálů je výborná. Rádi tuto firmu doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
racez
2.12.2020
*
*
*
*
*

Firmu pana Pjakátka opravdu vřele doporučuji. Od počátku do konce realizace vše proběhlo vpořádku k naší naprosté spokojenosti. Mj.s takovou profesionálkou jakou je paní Petra Sekaninová, se kterou jsme na pobočce řešili návrhy skříní, jsem se už dlouho nesetklala. Je zde skutečně vidět dlouhodobá zkušenost a praxe v oboru, i lidský a přátelský přístup. Umí skvěle poradit a vše vysvětlit, je srdcem této firmy. "Rukou" firmy ja pak pan Pjaták, který provedl precizní zaměření a realizaci zakázky. Pomohl nám vyřešit a navrhnout skříň i do velmi problematického prostoru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka.sedl
17.11.2020
*
*
*
*
*

Nábytek Pjaták je skvělá volba. Již řadu týdnů využívám v ložnici vestavěnou šatnu i moderní skříň na knihy vč. nočních stolků a jsem opravdu spokojená. Celá realizace proběhla naprosto plynule. Již na prodejně paní Sekaninová během necelé hodiny dokázala na papír “zhmotnit” moji představu s max. využitím prostoru, což následně doplnila barevnou PC vizualizací. Zaměření na místě s panem Pjatákem mi pomohlo ještě upřesnit výběr zvolených materiálů (s sebou dovezl automaticky veškeré vzorky materiálů). Výroba proběhla rychle, do měsíce. Montáž, kterou zajistil opět pan Pjaták s kolegou byla také velmi rychlá, bezchybná, během několika hodin měli vše hotovo. A za adekvátní cenu. Jediné, co mě zamrzelo, že jsem tuhle firmu neznala a neoslovila již dříve. S takovou profesionalitou a zapálením pro věc - odvést skvělou práci jsem se ještě nesetkala. Takže za mě opravdu palec nahoru a ať se Vám v této nelehké době daří!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jakub.gucky
15.11.2019
*
*
*
*
*

“Vřele doporučuji firmu Nábytek Pjaták. S manželkou jsme maximálně spokojení s celkovým průběhem od osobní schůzky na pobočce, přes návrh až k realizaci. Cena velice solidní, kvalita na vysoké úrovní. Profesionální přístup je namístě. Děkujeme.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gruxy
1.8.2019
*
*
*
*
*

Velmi dobrá spolupráce, milý přístup, rychlé dodání, ochota dostát našim náročným požadavkům. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ludekjanacek
11.7.2019
*
*
*
*
*

S návrhem skříně poradí, doporučí optimální řešení. Široká nabídka variací a barevného provedení. Bezproblémová komunikace. Na skříň jsem si musel několik týdnů počkat, ale vyplatilo se to. Perfektní provedení skříně vč. montáže. Pokud bych znovu potřeboval vestavěné skříně na míru, nebudu již hledat jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Palackého třída 214/58
  • Brno - Královo Pole
  • 612 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3018:30
  • Út 8:3014:30
  • St 8:3018:30
  • Čt 8:3014:30
  • 8:3014:30
  • Máme právě otevřeno

  • Sobota dle telefonické domluvy!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo