Hodnocení firmy Nábytek Pjaták, s.r.o.

*
*
*
*
*
36 hodnocení
Vítězovi
22.1.2021
*
*
*
*
*

S firmou Nábytek Pjaták jsme byli vždy velice spokojeni. V domě máme od této firmy tři velké skříně na míru. Komunikace probíhala vždy na profesionální úrovni a rychle, dodržení termínů také považuji za velké pozitivum. Provedení skříní a kvalita materiálů je výborná. Rádi tuto firmu doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
racez
2.12.2020
*
*
*
*
*

Firmu pana Pjakátka opravdu vřele doporučuji. Od počátku do konce realizace vše proběhlo vpořádku k naší naprosté spokojenosti. Mj.s takovou profesionálkou jakou je paní Petra Sekaninová, se kterou jsme na pobočce řešili návrhy skříní, jsem se už dlouho nesetklala. Je zde skutečně vidět dlouhodobá zkušenost a praxe v oboru, i lidský a přátelský přístup. Umí skvěle poradit a vše vysvětlit, je srdcem této firmy. "Rukou" firmy ja pak pan Pjaták, který provedl precizní zaměření a realizaci zakázky. Pomohl nám vyřešit a navrhnout skříň i do velmi problematického prostoru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka.sedl
17.11.2020
*
*
*
*
*

Nábytek Pjaták je skvělá volba. Již řadu týdnů využívám v ložnici vestavěnou šatnu i moderní skříň na knihy vč. nočních stolků a jsem opravdu spokojená. Celá realizace proběhla naprosto plynule. Již na prodejně paní Sekaninová během necelé hodiny dokázala na papír “zhmotnit” moji představu s max. využitím prostoru, což následně doplnila barevnou PC vizualizací. Zaměření na místě s panem Pjatákem mi pomohlo ještě upřesnit výběr zvolených materiálů (s sebou dovezl automaticky veškeré vzorky materiálů). Výroba proběhla rychle, do měsíce. Montáž, kterou zajistil opět pan Pjaták s kolegou byla také velmi rychlá, bezchybná, během několika hodin měli vše hotovo. A za adekvátní cenu. Jediné, co mě zamrzelo, že jsem tuhle firmu neznala a neoslovila již dříve. S takovou profesionalitou a zapálením pro věc - odvést skvělou práci jsem se ještě nesetkala. Takže za mě opravdu palec nahoru a ať se Vám v této nelehké době daří!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jakub.gucky
15.11.2019
*
*
*
*
*

“Vřele doporučuji firmu Nábytek Pjaták. S manželkou jsme maximálně spokojení s celkovým průběhem od osobní schůzky na pobočce, přes návrh až k realizaci. Cena velice solidní, kvalita na vysoké úrovní. Profesionální přístup je namístě. Děkujeme.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gruxy
1.8.2019
*
*
*
*
*

Velmi dobrá spolupráce, milý přístup, rychlé dodání, ochota dostát našim náročným požadavkům. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ludekjanacek
11.7.2019
*
*
*
*
*

S návrhem skříně poradí, doporučí optimální řešení. Široká nabídka variací a barevného provedení. Bezproblémová komunikace. Na skříň jsem si musel několik týdnů počkat, ale vyplatilo se to. Perfektní provedení skříně vč. montáže. Pokud bych znovu potřeboval vestavěné skříně na míru, nebudu již hledat jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
amy
29.6.2019
*
*
*
*
*

DOPORUČUJI!!! Dvě realizované zakázky - vždy profesionální přístup, příjemné jednání, dodržené termíny, kvalitně odvedená práce za velmi rozumné ceny. Díky. Amy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marekmikulka
27.6.2019
*
*
*
*
*

Od prvniho dne,kdy jsme spolecne se slecnou Sekaninovou tvorili nabytek pro muj modularni domecek,se sen staval realitou. A kdyz se vse premerilo,vyrobilo a nasledne pod jejich rukama namontovalo a ja ..jen stal a s usmevem na tvari vyjadroval svou spokojenost,vdecnost a ocenoval ferove,lidske a to vzajemne poteseni z toho vseho hotoveho ..vedel jsem,ze to vse ..je splneny sen. Dekuji. Preji kazdy splneny sen..nam i Vam jako firme,jenz ma lasku a radost z odvedene prace pokazde,kdyz se zavrou dvere skrinky ci botniku. :) Mikulka - Lesni Hluboke

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
katka.cerna
18.5.2019
*
*
*
*
*

Firmu Ptaják rozhodně doporučuji, pan majitel je odborník, poradil a odvedl skvělou práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iveta N. Brno
13.5.2019
*
*
*
*
*

Firmu "Nábytek Pjaták s.r.o." můžu určitě doporučit. Je to poctivá a spolehlivá firma. Odvedli kvalitní a dobrou práci. Při sestavování návrhu vestavěné skříně ochotně poradili, nabídli možnosti, kde lze případně ušetřit. S prací a přístupem této firmy jsem velice spokojená! Iveta N. Brno 13.5.2019

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Palackého třída 214/58
  • Brno - Královo Pole
  • 612 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3018:30
  • Út 8:3014:30
  • St 8:3018:30
  • Čt 8:3014:30
  • 8:3014:30
  • Máme právě otevřeno

  • Sobota dle telefonické domluvy!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo