Hodnocení firmy Tattoo Store

*
*
*
*
*
39 hodnocení
tattoostore
17.9.2016
*
*
*
*
*

Zpráva pro uživatele Hoddok3: Pod uvedeným emailem hoddok3@gmail.com není vedena žádná objednávka. Pokud zásilka nebyla doručena, prosím kontaktujte mě na email nedorucenezasilky@tattoostore.cz Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hoddok3
16.8.2016
*
*
*
*
*

Objednala som si balík v hodnote 900 kč čakám už cez dva mesiace a stále neprišiel. Informovala som o tom českú obchodnú inšpekciu, zatiaľ čakám na ich odpoveď, ak by sa tým nič nevyriešilo tak sa pridám k hromadnej žalobe hoddok3@gmail.com

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
LukasP.
11.8.2016
*
*
*
*
*

Já teda nemůžu zdílet stejnej názor jako většina. Minulý týden jsem objednal, a dnes mi přišel 1. balíček ze tří. Ty další dva by mi měly přijít během dvou týdnů. Pokud si pozorně přečtete doručovací informace na webu dozvíte se, že ty balíčky Vám letí ze zámoří, z USA, Honkongu atd... Proto to tak trvá. Tento eshop je zprostřetkovatel. Ihned odešle jen to, co je na skaldě tu, v ČR. Takže všem radím.... Čekejte a nepanikařte zbytečně. Jinak. Jak tu píšete o problémy s komunikací. Též Vám to popřu. Na sms odpověděl ten samí den a na emaily také reaguje. Opožděně, ale reaguje. Pokud nemáte trpělivost, spěcháte, nebo to prostě potřebujete mít hned, objednejte jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
mullerovan
3.8.2016
*
*
*
*
*

Dobry den taky cekam marne na balik a asi se uz nedockam...... obj.20.6.2016 a nekomunikuje nikdo cena cca 2000,- to je hrozne..... rada se pridam k hromadne zalobe / kdo se toho ujme prosim info na mullerovan@seznam.cz (dodam vse potrebne i k me obj)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
doljar
16.6.2016
*
*
*
*
*

Tak to teda koukám co se děje,že v tom nejsem sám.Také jsem si objednal zboží a nic! Dva týdny po zaplacení a nic,žádná komunikace!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
l.sarayova
9.6.2016
*
*
*
*
*

Taky se přidávám na nespokojenost na tuto stránku. Již měsíc čekám na zboží a to jsem poslala 5000kc.nereaguje na nic.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
simjanickova
21.5.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, kdo se bude chtít přidat za nespokojenost s Tattoo store pod vedením pana Černého, který jen přijímá objednávky a peníze se mu hromadí na účtu, zboží neodesílá a nereaguje na vzkazy, budu ráda, když se připojíte, můžeme tak podat hromadné trestní oznámení. simjanickova@seznam.cz Děkuji:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ivana.tattoo
16.5.2016
*
*
*
*
*

ivana.tattoo@seznam.cz Dobrý den, právě jsem nalezla na internetu stránky www.hromadnezaloby.cz Vytvořím novou žalobu na Pana Černého. Budu ráda pokud se připojíte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ivana.tattoo
16.5.2016
*
*
*
*
*

Na zboží čekám již od 16.2. 2016, Zaplatila jsem okolo 2000,- Pán mi odepsal na jedinou sms, že prý jsem si zboží na poště nevyzvedla :-( . Prý posílá znovu a stále čekám již další měsíc. Pokud bude nějaká hromadná žaloba také se připojím. Ivana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michal.kocourek
12.5.2016
*
*
*
*
*

Pokud by někdo chtěl podávat hromadnou žalobu, kontaktujte i mě na michal.kocourek.art@gmail.com

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Mariánská 534/13
  • Česká Lípa
  • 470 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 12:0016:00
  • Út 12:0016:00
  • St 12:0016:00
  • Čt 12:0016:00
  • 12:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo