Hodnocení firmy Swiss Toner s.r.o.

*
*
*
*
*
13 hodnocení
majkadolezalova
17.9.2018
*
*
*
*
*

Po použití tonerů firmy Swiss Toner tiskárna přestala tisknout barevně.....ale to by ještě nebylo tak zlé...spíš přístup firmy při jejich propagované garanci....neberou telefony....neodpovídají na emaily....když už se nějakým způsobem spojíte... slibují a neplní...a mají výmluvy ,které jen zvednou tlak.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
martin vanik
20.12.2017
*
*
*
*
*

S barvami od Swisstoner jsem velmi spokojený

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mára Vondrys
19.12.2017
*
*
*
*
*

Musím uznat kvality těchto švýcarských tonerů. Nevěřil jsem, uvěřil jsem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
patrik-polansky
16.12.2017
*
*
*
*
*

Hodnotím cartridge Lexmark. Vše skladem. Druhý den bylo zboží připraveno k odběru. Tisknou výborně. Švýcarská kvalita, výsledný tisk je neroznatelný proti dražším originálům.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lomar
15.12.2017
*
*
*
*
*

Swiss Toner je jediná firma, u které už tonery nakupuji. Doma se mi osvědčila už jejich kvalita a co se týká ceny, tak jsou velmi výhodné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ondřej Onderka
14.12.2017
*
*
*
*
*

Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vanda
13.12.2017
*
*
*
*
*

100% spokojenost. Zboží skladem a hned odesílají. Postupně jsem byla informována kde se zboží nachází a kdy můžu zásilku očekávat doma. Objednala jsem cartridge k HP tiskárně a fotopapíry.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mates V.
12.12.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost s rychlostí dodání a také cenami tonerů. Vydrží tisknout hodně dlouho a když netisknu, tak nevysychají tak rychle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
frantisek koleček
10.12.2017
*
*
*
*
*

Je dobré, že na jednom místě seženu náplně do různých značek, protože doma jich několik mám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
151991
8.12.2017
*
*
*
*
*

Tonery a barvy do tískárny odsud jsou super, vydrží dlouho, kvalita je vynikající.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dusíkova 896/7a
  • Brno - Lesná
  • 638 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo